Aktív témák
-
karib
addikt
Hát, ha egyébként tiptop, karcmentes, csak egy gomb hiányzik róla, akkor egye fene. Bár egy IBM még szétütve is teljesen funkcionális tud lenni, az én Toshibám sem esztétikai bajnok, mégis hibátlanul fut. Szerintem nem rossz ár egy IBM gépért, de sokan fognak példálozni, hogy Gericomot meg miegyebet ennyivel-annyival olcsóbban kap. Indulj bátran ennyiről, majd kiderül, milyenek leszenek a reakciók.
Info: a gép alján van egy 4+3 karakterből álló típuskód, az alapján az IBM-nél _mindent_ megtalálsz hozzá. www.ibm.com
Átlalános infókhoz és esetleges felhasználói tapasztalatokhoz itt lehet jutni: www.epinions.com - vagy Google :) -
Grey
aktív tag
Hi!
Haversrác megválna a fent említett nótbuktól,számításai szerint 150K-t kérne el érte.Kérdésem az lenne,hogy el lehetne e passzolni ennyiért.Ha igen,az jó nekem is:D.Amit tudok a masináról:
P3 850Mhz,128MB RAM,20G HDD,ATI Rage 8MB VGA,15''LCD,CD-DVD ROM,Hálókari+modem,USB,Infra,Audio in-out,PCMCIA,Li-Ion akku 3 órás üzemidővel.Jah meg a ''nyomtatás'' gomb hiányzik a billentyűzetről:D
Kép:[L]http://www.mobilenews.ne.jp/news/2001/06/27/a22m16_r.jpg[/L]
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Drum 'n' bass
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest