- LTE frekvenciák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Netfone
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Aktív témák
-
Shadowfax
addikt
-
bocX
tag
sziasztok!
van egy ibm thinkpad r50e tipusu noti. előjött nála egy probléma.egyszercsak kiirta miközben töltöröl ment ugy 'átvált energiatakarékos üzemmódra', hogy aksiról megy tovább. nem érzékelte a töltöt pedig be volt dugva. aztán ki lett próbálva aksi nélkül, ugy fél óra után egyszercsak kikapcsolt magától. elvileg a töltö jó (asszem kimérte ismerős). mi lehet a baj? aksi beadta az uncsit, vagy esetleg a benne a lévő átalakitó?
egy ilyen alaktrészek mibe fájnak? -
Lenovo
tag
A ''ThinkPad Configuration'' programban be lehet állítani, hogy a ''külső'' egér feldugása esetén mi történjen a ''belső'' TrackPoint-tal és TouchPad-del. Van Enabled/Disabled és Automatic állás. Ez utóbbi okoz emlékeim szerint ilyet, hogy PS/2 egérnél letiltja a többieket.
-
ferkoboy
senior tag
-
chicken
senior tag
valaki találkozott azzal a problémával, hogy a dokkolóba ps2-es egeret csatlakozva a touchpad megszűnik működni (t42)? USB-s egérrel gond nélkül müx. Vagy ez az egér hibája?
-
AntiTalent
csendes tag
Sziasztok,
lehet, hogy a topicindító és Retekegér hozzászólásához is segítség, amit írok:
hasonlóan jártam én is, legalábbis a villogó kurzorral és a tovább-nem-lépéssel.
A gond egy bizonyos supervisor password volt, ami az ibm notik egy biztonsági funkciója. Ha aktivizálva van, akkor bármilyen hardware-cserénél be kell írni és csak utána hajlandó elindulni a rendszer. A csere elég tág fogalom, nekem pl. akkor jött elő, amikor kifogyott az alaplapi gombelem és néztem, hogy mi van, miért nem indul újra...
A neten körbenézve van rá megoldás, nézzétek meg itt, összedobtam róla egy doksit. Vigyázat, 30mb a doc fájl
[link]
Egyébként még az én gépem sem javult meg, úgyhogy várom a jelentkezőket, akik tudnának segíteni áramkört barkácsolni, ami kiolvasná a biztonsági chipből a kódot. (leírásban benne a howto).
Köszi! -
Retekegér
MODERÁTOR
Lenne egy kérdésem. Ismerősöm egy (régebbi) IBM laptopra próbál Windows 2000-et felrakni. Winyó le van formázva, telepítő CD be, de csak fekete képernyő+kurzor jelenik meg. Sajnos azt sem tudom, hogy pl. BIOS-t hogyan lehetne ezeknél a gépeknél előhozni. Valakinek ötlet?
Thnx! -
Shadowfax
addikt
365X/XD ''With the unit powered off, hold the F1 key and power the unit on. Keep F1 held down until Easy setup appears.''
Ha jól értem, akkor a gép kikapcsolt állapotában először az F1-et kell megnyomni és utána a bekapcsológombot. Az F1-et addig kell lenyomva tartani, amíg az ''Easy setup'' szöveg meg nem jelenik. ;)
[link] -
Tiger24
tag
Van egy IBM 365 XD notebook-om (már nem mai gyerek), és nincs semmi utalás arra az idulásakor, hogy hogyan kell belépni a Bios Setup-jába.
Sajnos nélküle nem tudom beállítani, hogy a CD-ről bootoljon.
Plz HELP!Köszi!
-
Márky
tag
Sztem a vinyó kukás lesz... gondolom már gari nincsen rá...
-
karib
addikt
Speciel jelenleg a többieknek van igaza - a fórum elsősorban a konstruktív hozzászólásokért van. Az Alapelvek szerint is gyomlálható az offolás.
Azt pedig be kell látnod, hogy a ''Fú, nemtom, majd valaki más megmondja!'' nem konstruktív
Egy tipp: számolj tízig, mielőtt elküldesz egy hozzászólást. Olvasd át, mielőtt az OK-ra kattintasz és gondold végig, hogy a hozzászólásod tesz-e valamit hozzá a témához, vagy csak duzzasztja azt. Még ha megírtad, akkor is el lehet dobni az utolsó pillanatban. Idővel már félúton abbahagyod az off hsz. írását, a végén a Válasz gomb után már rögtön a vissza gombra kattintasz majd
Sokszor van az embernek késztetése, hogy mindenhez hozzászóljon - kis önmérséklettel ez levetkőzhető. Amúgy a kevesebb, de értelmes hozzászólás a fórumozó (közösség általi) megítélését is pozitívan befolyásolja -
sbazsi
veterán
azon gondolkoztam, hogy 1-1 topicot hányan olvashatnak.
mert szépen néznének ki a topikok kb igy?
1 értelmes kérdés/hozzászólás
100 érdekes, nem tudok segiteni, majd vki segit hozzászólás
1 válasz az első hozzászólásra
100 igen, ez jó lehet hozzászólás.
1kérdés az első emberkétől
100 érdekes, nem tudok segiteni, majd vki segit hozzászólás
...stb... -
AMD Power
titán
Úr Isten most mi lesz? Szerintem nem fogja bírni a PH Fórum motorja ezt a megterhelést. Én csak szimplán probálok normális lenni míg dat meg egy két figura unatkozik és itt kötekszik a Fórum-n. Mitt foglalkoztok velem? Inkább probáljatok meg segíteni neki , vagy másnak!
[Szerkesztve] -
xedos
addikt
Lehet, hogy imozdult vagy tönkrement a winyó?
A belinkelt oldalról kiindulva... -
kgyuri
tag
Szia!
Ez segíthet:
Bővebben: link
Gyuri -
-
Petro
tag
Hello!
Ma kaptam egy IBM 380Z notebook-ot használtan, ami tökéletesen működött addig amíg fel nem akartam rá rakni a 3Dmark 2000-et. A telepítés felénél ugyanis lefagyott majd mikor újraindítottam nem bírt bebootolni és egy bizonyos 174-es hibát ír ki, ami után egyből a BIOS-ban találtam magam egy olyan menüpontnál ahol testelhetem a rendszert.
Namármost itt fel van sorolva minden az alaplap, memória, cd-rom, stb... mindent egy kis ikon jelöl, le is lehet tesztelni őket egy kivételével és ez a winchester, erre nem tudok ráklikkelni és eleve ''halványan'' jelenik meg (mintha ezzel azt akarná jelezni hogy nincs vinyó a gépben), amúgy maga a vinyó is érdekes hangokat enged ki magából, mintha ide oda ugrálna a fej.
Ezután megpróbáltan flopy-ról vagy CD-rom-ról bootoltatni a gépet de ugyan ezt a rejtélyes 174-es hibát írja ki akkor is. Nem tudja valaki mi lehet a baj
Segítségeteket előre is köszönöm
Aktív témák
Hirdetés
- HP Zbook 14 laptop (14FHD/I7-G5/8GB/128SSD/MagyarVilágítós)
- Jó áron ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB
- Szuper áron DELL XPS 13 7390 /i7-10510U/16 GB Ram/512 GB SSD/IPS/
- ÁRESŐ! Dell Inspiron 3493 /10.gen i5-1035G1/8GB/512 GB SSD FHD
- Akciós áron eladó HP Elitebook 845 G7 / AMD Ryzen 5 pro-4650U/16 GB/256 SSD/14"/FHD/IPS/Gari/touch
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest