- Yettel topik
- Google Pixel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Craig85
csendes tag
Sziasztok!
Elnézést a késésért, szokás mondani. Szóval két proci, mind a kettő pentium. A BIOS-ban találtam olyat, hogy dual processor nincs installálva. De azt hogy hol kellene installálni bios-ban, arra nem találtam rá. Egyetlen dolgot találtam: processor update. Ez be van kapcsolva. -
Craig85
csendes tag
Hali!
Sajnos most nem vok a gépnél, mert vissza kellett jönnöm Pestre. Tegnap, amikor próbálgattam bele a procit, akkor a csipogások minden variációját megkaptam. A Procik majdnem egyformák. Miért csak majdnem:
1. Az eredetinek a hűtőbordája fekete, a másiknak nem festett (ez nem lehet gond)
2. A másik procinak más a hűtőbordakialakítása (ez sem lehet gond)
3. A másik procit (ha jól emléxem) Taiwan gyártotta, az eredetit más (nem hinném hogy ez gond lehetne)
A procikon oldalt van egy elég hosszú hexakód. Szinte teljesen megegyezik, kivéve az utolsó 2 vagy 3 karaktert. Lehet, hogy ez lennne a gond? Arra gondoltam, hogy azért van ez, mert más a gyártás helye, de akkor lehet hogy nem? -
Craig85
csendes tag
Hali!
Van egy típuskód is: 864430X. A 8644 a serial, a 30X a model. Szeretik a 30X-et 30U-ra módosítani.Ha csak a másik proci van a gépben, akkor nincs gáz, szal tökéletesen müxik. Ha gugliban rákeresel erre, akkor ez lesz a kézikönyv: s05l1908.pdf.
A gép nem egy mai darab, PII-es 333MHZ-es procit eszik (2vel tele a hasa), de amire nekem kell, arra jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Yettel topik
- Battlefield 6
- Google Pixel topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Intel Core i7-12700 12-Core 3.6GHz LGA1700 (25M Cache, up to 4.90 GHz) Processzor!
- Be quiet! Pure Rock procihűtő
- Intel I5-9400F / Beszámítás OK!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 256GB magyarbill 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest