- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
peter.pap
csendes tag
Üdvözletem!
HW aprós társnak köszönhetően szert tettem végre egy 1 gen Intel T14-re.
Viszont dokkolók terén bizonytalan vagyok. Úgy látom a sima Lenovo ThinkPad USB 3.0-al már inkompatibilis. Kérhetnék segítséget? Nekem két régebbi 24" thinkvisiont kéne meghajtania, meg kellene néhány USB port és ennyi... egy olcsó megoldás kellene dokkoló szempontjából erre.Köszönöm
-
peter.pap
csendes tag
Üdvözletem!
Egy pici segítséget kérnék a communitytől
Egy viszonylag boldog tulaja vagyok 3 ThinkPad-nek. T470 & T440p (Win11), és x260 (Fedora).
Sajnos a T440p sérült, és nem tudom orvosolni reálisan. A szalagkábel lefogató fésűje törött (ami a trackpointhoz megy), és a kijelző is sajnos 3 helyen foltos. Van esetleg megoldásotok, hogy régi fényében tündököljön, és ne kerüljön annyiba mint esetleg egy másik sérülttel pótolnám ki egésszé?
Ez a kis studio gépem.Köszönöm !
-
peter.pap
csendes tag
Sziasztok!
Énnékem két égető problémám lenne, azonban ezek nem az általános laptop problémák, és ugyan lehet velük élni, de ha olcsó javítási lehetőség lenne rájuk, az lenne az igazi öröm
THINKPADEK.
Az egyik egy X260-as pici gép, ami leesés következtében elvesztette azt a képességét hogy megtartsa a külső akkut. (Az akkun nem látok sérülést), a rögzítő "eltolható" fülek belső "kampói" törhettek le. Sajnos ezt nem tudom jobban megfogalmazni.
A másik egy T440p lenne, amely kapott mechanikai sérülést szintén, így a billentyűzete tönkrement. Szereztem új billentyűzetet, ami elvileg világít, de mivel az alaplap egyik (a kettő közül a keskenyebb) szalagkábel lefogató fésűs műanyagja eltört, így a trackpoint nem működik, sem a háttér világítás. A billentyűzet viszont tökéletesen.
Ha ezek valamelyikére (vagy mindkettőre) nem horror áron, tud valaki gyors megoldást, azért nagyon hálás lennék.
Én sajnos nagyon fakezű vagyok, ezért magam nem tudok ezen segíteni. (Egy alap szétszedéssel is okoztam már kisebb töréseket :| )
Köszönöm szépen, hogy olvastátok. -
peter.pap
csendes tag
Sziasztok!
Énnékem két égető problémám lenne, azonban ezek nem az általános laptop problémák, és ugyan lehet velük élni, de ha olcsó javítási lehetőség lenne rájuk, az lenne az igazi öröm :)
THINKPADEK.
Az egyik egy X260-as pici gép, ami leesés következtében elvesztette azt a képességét hogy megtartsa a külső akkut. (Az akkun nem látok sérülést), a rögzítő "eltolható" fülek belső "kampói" törhettek le. Sajnos ezt nem tudom jobban megfogalmazni.
A másik egy T440p lenne, amely kapott mechanikai sérülést szintén, így a billentyűzete tönkrement. Szereztem új billentyűzetet, ami elvileg világít, de mivel az alaplap egyik (a kettő közül a keskenyebb) szalagkábel lefogató fésűs műanyagja eltört, így a trackpoint nem működik, sem a háttér világítás. A billentyűzet viszont tökéletesen.
Ha ezek valamelyikére (vagy mindkettőre) nem horror áron, tud valaki gyors megoldást, azért nagyon hálás lennék.
Én sajnos nagyon fakezű vagyok, ezért magam nem tudok ezen segíteni. (Egy alap szétszedéssel is okoztam már kisebb töréseket :| )
Köszönöm szépen, hogy olvastátok.
Péter
+36 30 253 0903
pap.peter@homtail.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Asztalos klub
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- MSI Vector GP76 16 Gamer Tervező Laptop -60% BRUTÁL i7-12700H 16/1TB RTX 3070Ti 8GB FHD 360Hz !!!
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% Bivaly i7-13700H 14Mag 16GB/1TB RTX 4070 8GB FHD 144Hz
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz
- TUF Gaming F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Gombászkönyvek egyben
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest