- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Magisk
- iPhone topik
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
peter.pap
csendes tag
Üdvözletem!
HW aprós társnak köszönhetően szert tettem végre egy 1 gen Intel T14-re.
Viszont dokkolók terén bizonytalan vagyok. Úgy látom a sima Lenovo ThinkPad USB 3.0-al már inkompatibilis. Kérhetnék segítséget? Nekem két régebbi 24" thinkvisiont kéne meghajtania, meg kellene néhány USB port és ennyi... egy olcsó megoldás kellene dokkoló szempontjából erre.Köszönöm
-
peter.pap
csendes tag
Üdvözletem!
Egy pici segítséget kérnék a communitytől
Egy viszonylag boldog tulaja vagyok 3 ThinkPad-nek. T470 & T440p (Win11), és x260 (Fedora).
Sajnos a T440p sérült, és nem tudom orvosolni reálisan. A szalagkábel lefogató fésűje törött (ami a trackpointhoz megy), és a kijelző is sajnos 3 helyen foltos. Van esetleg megoldásotok, hogy régi fényében tündököljön, és ne kerüljön annyiba mint esetleg egy másik sérülttel pótolnám ki egésszé?
Ez a kis studio gépem.Köszönöm !
-
peter.pap
csendes tag
Sziasztok!
Énnékem két égető problémám lenne, azonban ezek nem az általános laptop problémák, és ugyan lehet velük élni, de ha olcsó javítási lehetőség lenne rájuk, az lenne az igazi öröm
THINKPADEK.
Az egyik egy X260-as pici gép, ami leesés következtében elvesztette azt a képességét hogy megtartsa a külső akkut. (Az akkun nem látok sérülést), a rögzítő "eltolható" fülek belső "kampói" törhettek le. Sajnos ezt nem tudom jobban megfogalmazni.
A másik egy T440p lenne, amely kapott mechanikai sérülést szintén, így a billentyűzete tönkrement. Szereztem új billentyűzetet, ami elvileg világít, de mivel az alaplap egyik (a kettő közül a keskenyebb) szalagkábel lefogató fésűs műanyagja eltört, így a trackpoint nem működik, sem a háttér világítás. A billentyűzet viszont tökéletesen.
Ha ezek valamelyikére (vagy mindkettőre) nem horror áron, tud valaki gyors megoldást, azért nagyon hálás lennék.
Én sajnos nagyon fakezű vagyok, ezért magam nem tudok ezen segíteni. (Egy alap szétszedéssel is okoztam már kisebb töréseket :| )
Köszönöm szépen, hogy olvastátok. -
peter.pap
csendes tag
Sziasztok!
Énnékem két égető problémám lenne, azonban ezek nem az általános laptop problémák, és ugyan lehet velük élni, de ha olcsó javítási lehetőség lenne rájuk, az lenne az igazi öröm :)
THINKPADEK.
Az egyik egy X260-as pici gép, ami leesés következtében elvesztette azt a képességét hogy megtartsa a külső akkut. (Az akkun nem látok sérülést), a rögzítő "eltolható" fülek belső "kampói" törhettek le. Sajnos ezt nem tudom jobban megfogalmazni.
A másik egy T440p lenne, amely kapott mechanikai sérülést szintén, így a billentyűzete tönkrement. Szereztem új billentyűzetet, ami elvileg világít, de mivel az alaplap egyik (a kettő közül a keskenyebb) szalagkábel lefogató fésűs műanyagja eltört, így a trackpoint nem működik, sem a háttér világítás. A billentyűzet viszont tökéletesen.
Ha ezek valamelyikére (vagy mindkettőre) nem horror áron, tud valaki gyors megoldást, azért nagyon hálás lennék.
Én sajnos nagyon fakezű vagyok, ezért magam nem tudok ezen segíteni. (Egy alap szétszedéssel is okoztam már kisebb töréseket :| )
Köszönöm szépen, hogy olvastátok.
Péter
+36 30 253 0903
pap.peter@homtail.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Vigneau interaktív lokálblogja
- EA Sports WRC '23
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Autós topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Asus A15 FA506QM 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Lenovo T440s intel core i5-4210u,4GB/120GB SSD,jó akkumulátor! Fix 25 ezer ft
- HP Elite x360 2in1 Notebook! IPS 13,3" Touch / i7-1355U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- OMEN 15-ce01nh 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1060 16GB 256GB NVMe + 1TB HDD magyar vbill új akku gar
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged