- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Mi 9 Lite - kilencre érdemes lapot húzni
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Ed_007 #103288 üzenetére
Én meg úgy jártam, hogy miután rám erőltette a Windows 10 a 1903-as frissítést, lehalt a Vantage. Fel kellett telepítenem az új kezelőfelületű Vantage-t, de azzal sem működött. Aztán kiderült, hogy a gyerkőcnek játszós célra készített felhasználói fiókban is fel volt telepítve Vantage a régi verziója, onnan is törölni kellett, hogy működjön az új a másik felhasználói fiókban...
-
törölt tag
válasz Frawly #103279 üzenetére
Szerintem is így van, a kínai eladók behazudnak bármit, hogy eladják a raktárkészletüket, az emberek nagy része úgysem küldi vissza.
A régi T530-hoz rendeltem kínából gyári palmrestet. Mire ideért "véletlenül" átalakult utángyártottá, de lenyeltem a békát, mert kellett az új. Majd kiderült, hogy T520-hoz vagy W520-hoz való volt, valamit faragnom kellett rajta. Aztán pár héttel később a rögzítő csavarok anyái szakadtak/törtek ki egymás után. Moslékul nézett ki a gép az utángyártottal, ezért visszatettem rá inkább a törött, gyári palmrestet.
Legutóbb meg telefonhoz rendeltem kijelzőt kerettel együtt. Kaptam egy keret nélküli kijelzőt, de reklamálni sem tudtam, mert az eladó elment 2 hónap szabadságra. Végül nagy nehezen az ebay-től visszakaptam a pénzemet, de egy átlagember nem csinálta volna végig a procedúrát. -
törölt tag
Vettem egy alap i5-ös T530-at és az eladó 65W-os tápot adott hozzá, ami úgy néz ki, hogy tölti menet közben is. Érdemes vennem hozzá 90W-os tápot, számít a teljesítményben?
-
törölt tag
válasz Frawly #103496 üzenetére
btudos és Frawly: köszi a kimerítő választ!
Régen volt egy W520-asom, azt annyira visszafogta a kisebb táp, hogy használhatatlan volt.
A T530-ason (full alap gép: kis felbontású kijelzővel és dedikált videokártya nélkül) nem érzem a lassulást 65W-os táppal, de ez lehet amiatt is, hogy nem használtam komoly programokat, vagy a harmadik szériás Intelek erőforrás menedzsmentje fejlettebb.
Van ismerősi körben gyári 90W táp, megkapom baráti áron (ingyen). -
törölt tag
Ez tök jó, minden 10. generáció előtti Intel processzoros gépet dobjunk ki a kukába:
https://index.hu/techtud/2020/03/06/biztonsagi_res_intel/Tervezett avultatás kimaxolva Részvényesek nagy bulit csapnak maeste.
-
törölt tag
Pont egyik nap simogattam meg a 3. generációs X230-amat, hogy mennyire elégedett vagyok vele.
Minden programom zökkenőmentesen fut rajta, a Win10 sem nyafog már, vettem bele hibátlan IPS kijelzőt, kapott harcmentes magyar világító billentyűzetet, van hozzá 2 jó akksim és egy dokkolóm, amire rá van kötve egy 24"-os monitor. Tegnap előtt még úgy gondoltam, évekig jól elleszek az X230-assal, meg az ici-pici ökológiai lábnyomommal.
A 10. generációs procik meg annyira újak, hogy csak tavaly év végén jöttek ki, vagyis még extrém drágák, nincs belőlük használt masina.
Új, 500ezres gépet sajnos nem tudok venni. De szerintem ezzel többen vannak így.
Kénytelen vagyok még legalább 1-2 évet a jelenlegi konfigurációval tölteni.
Az bosszant, hogy egy kicsi, cserealternatíva nélküli alkatrész miatt kell(ene) kidobni egy jól működő, minden igényt kielégítő számítógépet, amire egyébként még van hivatalos, gyártói support (pont a minap jött rá BIOS frissítés).[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok!
Anyukám X230-as Win10-es gépén időnként beragad a 6-os gomb, nem lehet semmi csinálni a géppel, amikor megnyomom a start menü melletti kereső gombot, látom, hogy folyamatosan fut a gépelés, pedig nincs lenyomva a gomb.
Találkoztatok már hasonló gonddal?- Cseréltem a billentyűzetet, de ugyanúgy előjön,
- víruskeresést eszközöltem, nem talált semmit,
- gyanakszom még a Lenovo bluetooth egérre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
- Precision 3560 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5540 15.6" FHD IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe SSD IR kam gar
- Latitude 5530 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe SSD ujjlolv IR kam gar
- G15 5530/Core i7-13650HX/32GB/1TB SSD/15.6" FHD 360Hz/GeForce RTX 4060/Ubuntu/Garis
- Cooler Master NotePal CMC3
- Retro gémer laptop
- Gyári és utángyártott laptop töltők eladók (HP, Dell, Samsung, Fujitsu, Toshiba)
- Dell Inspiron N5110 - i3-2310M, 320GB HDD, 8GB RAM, AMD Radeon 6470M, 15.6" laptop új gyári akku
- Újszerű ASUS ROG Zephyrus Gamer Laptop 144Hz i7 8750H 24GB RTX 2070 8GB Dobozában Beszámítás Futár
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest