- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
válasz
TheProb #9313 üzenetére
Sajnos nem lenne megoldható, de már beszéltem a főszervízzel és marha rendesek voltak. haza jöttem még megcsinálják nekem távollétra való tekintettel. ritkán csalódik pozitívan az ember a garanciás eljárással kapcsolatban. Ez is bizonyítja h egyik legjobb márka. Mondjuk még nincs nálam a megjavított noti, szal nem kiabálom el, de legalább nem küldtek el már az elején melegebb éghajlatra.
-
TheProb
veterán
Épp futtatom, de chipset drivert nem is találok vagy az egyben van a vga driverral? Mondjuk ha igen akkor se talált frissebbet és sztem ha vmelyik driver akkor chipset driver csinálhatja ezt a jelenséget, meg a kékhalált, nem? Próbálkoztam rendszer pucolókkal, de hát nemtom hogy milyen eredménnyel lesz. Nem nagyon lenne kedvem winfos re-installhoz
-
TheProb
veterán
HD Sentinel alap nálam, mindent okénak ír, még tesztet is futtattam az se írt semmi hibát. Teljesen friss win7 van rajta, legfrissebb driverekkel (elvileg), szal nem értem. vga drivert még újra is pakoltam de az sem segített. Ismertek olyan programot ami tényleg jó, valós és megbízhatóan ellenörzi és tölti le a legfrissebb drivereket?
-
TheProb
veterán
Helló!
Vala nekem egy Lenovo T61-es csodám. A gondom a következő, újabban hol elmegy a kép hol visszajön. Pl.játék közben villanásszerűen sötétség aztán amilyen gyorsan jött a sötétség olyan gyorsan vissza tér a normál állapotban. Legújabb jelenség pedig h a C:\-n futtattam a töredezettség mentesítést és olyan dúrván elkezdett ez a jelenség kezdődni, hogy hol a háttérkép tűnt el, hol a win7 oldalsáv ahol a gadget-et vannak, hol pedig az egész asztal fekete lett. Majd ennek a jelenségnek a fénypontja és egyben lezárása egy frankó kékhalál volt. Tovább fokozza aggodalmamat hogy pár napja is volt 1 kékhalál képernyőm mikor wifin keresztül másoltam át vmit egyik gépről a laptop-ra, bedugtam a tápot és bumm, meghalt a gép. Én hírtelen felindulásból elkövetett következtetésre jutván vinyó hibát sejtek, de kíváncsi lennék a nálam okosabb, tapasztaltab fórumtrollok mit mondanának erre a jelenségre. Előre is köszönöm a segítséget.
-
TheProb
veterán
Hali!
Van nekem 1 ThinkPad T61-es notim, x3100-as vga-val. Vettem hozzá 1 vga-rca átalakító kábelt rádugtam tv-re és semmi, pontosabban fekete a kép és csíkok úsznak felfele, vmint ugrál a kép. Tehát semmit nem látni. Ismerős mondta, hogy lehet vmi beállítási probléma lesz driver-al. Vkinek vmi ötlete? Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,8-16GB DDR4 RAM,256-512SSD,Szép állapot
- AKció!Fujitsu 15,6"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Vil.bill,4G LTE,8-32GB RAM,SSD,
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged