- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#46686720 #97994 üzenetére
Rendben, egyszer már emlékszem, hogy sikerült rátalálnom, viszont elfelejtettem.
Újra rátaláltam felteszem ugyanarra a forum beszélgetésre amiben leírják a megoldást.
A vezérlőpult-»Könnyű kezelés-»egér viselkedése-»és ablak aktívvá tétele rámutatáskor.
Természetesen sem gépházból, Touchpad driver beállításból, regeditből, a vatikán pincéjéből nem elérhető ez a kis aprócska checkbox.
Gulag Ticketet küldenék azon személyek részére akiknek sikerült több száz óra alatt kiizzadni magukból eme remek elbújtatott megoldást.
Köszönöm a segítséget, más ne szívjon vele éveket. -
törölt tag
válasz
darvinya #97990 üzenetére
Windows 10 van telepitve, kipróbáltam 8,8.1 verziót viszont ezek mindegyike a “legújabb” verzió. Sejtem, hogy a régebbi verziókban benne van az opció, a legfrisseb kiadásokból hiányzik vagy másnéven szerepel.
Megnéztem regeditben, nem találtam Hold & Drop-ot, program files alatt ugyanez.
Böngészőben keresve ilyen funkciót nem dobott ki ( előfordulhat, hogy más kulcsszavakat használtam ).
Széttárni tudom a karomat. -
törölt tag
válasz
Frawly #97976 üzenetére
Nos, a Lenovo programjával frissítettem minden driver-t, de megnéztem még 3 különböző illesztővel, megnéztem külön Synaptics-al ami a Windows Precision kezelést hozza elő, megnéztem az összes fellelhető beállítást, almenüt, a könnyű kezelést, megnéztem a Biosban, a frissített Biosban, utána kerestem neten.
Semmi találat, egy újabb nem létező "hiba". : )
Egy Packard-Bell típusú laptopon ugyanez a jelenség volt és ott sem tudtam kikapcsolni.Köszönöm,
rajtam kívűl talán másnak is feltűnt ez a kedvelt funkció. -
törölt tag
Sziasztok,
Thinkpad T440 (sima), Touchpad feature: az asztalon több ablak megvan nyitva majd a kurzort mozgatva, ha kifutok az adott ablak keretéből akkor átvált a másikba. Nagyon minimális írást találtam erről, felteszem kikapcsolhatatlan.
Ötlet?Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Házasság, esküvő
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- BestBuy ruhás topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Autós topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged