- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celithrandi
addikt
válasz
Dr. Akula #118628 üzenetére
7ezer ft az a 8 giga ahogy néztem, tehát úgy néz ki laptopnál nem vészes az ára. Félre lett értve amit írtam, nem a ddr3 ellen szólaltam fel hanem, hogy a ddr3 megmutatja egy gép korát, no meg a proci is 6.generációs mikor már a 13.nál járunk. Édesanyámnak adtam két éve hasonló gépet és ez mindent elmond
-
Celithrandi
addikt
válasz
Tikakukac #118625 üzenetére
Ezt írtam én is, hogy a 250nit az bőven sok egy szobában, de ha már egy tengerparton akarod használni édes kevés. Egészségedre, ha napi szinten 25 éves kocsival akarsz járni, nekem nincs időm szervizbe tologatni hetente kocsikat és milliókat költeni fillért nem érő kocsikra, de a magyar ember mindig szerette a pénztemetőt. De ebbe nem mennék bele.
-
Celithrandi
addikt
válasz
vargas0502 #118623 üzenetére
nem értettél meg, nem azt mondtam hogy ddr3 nem alkalmas munkára, hanem hogy ennyi idős gépre nem érdemes egy forintot se áldozni mivel bármikor bármi beszarhat benne aminek nem lesz rentábilis a javítása, ennyi idős gépektől szabadulni kell.
-
Celithrandi
addikt
válasz
vargas0502 #118621 üzenetére
az ilyen régi gépeket eladni szokás nem bővíteni erre gondoltam, mivel minden ráköltött forint az enyészeté. Mióta nem gyártanak már ddr3as üzleti gépeket? 7éve? Egy 7éves laptop olyan mint egy 25 éves kocsi.
-
Celithrandi
addikt
válasz
zsolti75 #118610 üzenetére
Irodai munkára szvsz tök mind1. Amúgy az átlag user baromi magas fényerőt használ monitoron és telefonon is, nem tudják, hogy le kell venni kb a felére annak amit használnak és kb 15perc alatt meg is szokják. Ennél a gépnél sokkal nagyobb gond a 8GB ram ami már kb 10 éve is kevés volt a mai világban pedig egy sima webböngésző is lazán megeszi. Persze bővíthető. Mondjuk én ezzel a mérettel sem tudok mit kezdeni. Utazni baromi nagy, otthonra meg minek laptop.
-
Celithrandi
addikt
válasz
donjohnson #118557 üzenetére
sajnos semmi
-
Celithrandi
addikt
válasz
Celithrandi #118546 üzenetére
erre senki? ez a töltős témával ellentétben fontos lenne. köszönöm.
-
-
Celithrandi
addikt
válasz
zsolti75 #118549 üzenetére
Van 10ezer forintért gyári lenovó 3x3x6cm-es GaN töltő? Én úgy néztem, hogy a gyári töltő kb kétszer akkora mint ez a xiaomi és kétszer annyiba is kerül. Én igazából abban bízom, hogy így kb azonos áron vettem két töltőt ami kb ugyan annyi helyet foglal és van nálam backup töltő ha külföldön vagyok
-
Celithrandi
addikt
Sziasztok,
egy kis segítség kellene, van egy T490S laptopom, nemrég alromlott a töltő és teljesen lemerült a laptop. Vettem egy új töltőt, de azóta csak és kizárólag úgy kapcsol be ha tápfeszültséget kap. Bekapcsolás után viszont ki tudom húzni töltőt és megy rendesen, tehát nem az aksi a szar. Mi a franc baja lehet? Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Tőzsde és gazdaság
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen monitort vegyek?
- BMW topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Linux kezdőknek
- Óra topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest