- Erős hardverrel érkezik a Honor 10 000 mAh-s mobilja
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celithrandi
addikt
válasz
Dr. Akula #118628 üzenetére
7ezer ft az a 8 giga ahogy néztem, tehát úgy néz ki laptopnál nem vészes az ára. Félre lett értve amit írtam, nem a ddr3 ellen szólaltam fel hanem, hogy a ddr3 megmutatja egy gép korát, no meg a proci is 6.generációs mikor már a 13.nál járunk. Édesanyámnak adtam két éve hasonló gépet és ez mindent elmond
-
Celithrandi
addikt
válasz
Tikakukac #118625 üzenetére
Ezt írtam én is, hogy a 250nit az bőven sok egy szobában, de ha már egy tengerparton akarod használni édes kevés. Egészségedre, ha napi szinten 25 éves kocsival akarsz járni, nekem nincs időm szervizbe tologatni hetente kocsikat és milliókat költeni fillért nem érő kocsikra, de a magyar ember mindig szerette a pénztemetőt. De ebbe nem mennék bele.
-
Celithrandi
addikt
válasz
vargas0502 #118623 üzenetére
nem értettél meg, nem azt mondtam hogy ddr3 nem alkalmas munkára, hanem hogy ennyi idős gépre nem érdemes egy forintot se áldozni mivel bármikor bármi beszarhat benne aminek nem lesz rentábilis a javítása, ennyi idős gépektől szabadulni kell.
-
Celithrandi
addikt
válasz
vargas0502 #118621 üzenetére
az ilyen régi gépeket eladni szokás nem bővíteni erre gondoltam, mivel minden ráköltött forint az enyészeté. Mióta nem gyártanak már ddr3as üzleti gépeket? 7éve? Egy 7éves laptop olyan mint egy 25 éves kocsi.
-
Celithrandi
addikt
válasz
zsolti75 #118610 üzenetére
Irodai munkára szvsz tök mind1. Amúgy az átlag user baromi magas fényerőt használ monitoron és telefonon is, nem tudják, hogy le kell venni kb a felére annak amit használnak és kb 15perc alatt meg is szokják. Ennél a gépnél sokkal nagyobb gond a 8GB ram ami már kb 10 éve is kevés volt a mai világban pedig egy sima webböngésző is lazán megeszi. Persze bővíthető. Mondjuk én ezzel a mérettel sem tudok mit kezdeni. Utazni baromi nagy, otthonra meg minek laptop.
-
Celithrandi
addikt
válasz
donjohnson #118557 üzenetére
sajnos semmi
-
Celithrandi
addikt
válasz
Celithrandi #118546 üzenetére
erre senki? ez a töltős témával ellentétben fontos lenne. köszönöm.
-
-
Celithrandi
addikt
válasz
zsolti75 #118549 üzenetére
Van 10ezer forintért gyári lenovó 3x3x6cm-es GaN töltő? Én úgy néztem, hogy a gyári töltő kb kétszer akkora mint ez a xiaomi és kétszer annyiba is kerül. Én igazából abban bízom, hogy így kb azonos áron vettem két töltőt ami kb ugyan annyi helyet foglal és van nálam backup töltő ha külföldön vagyok
-
Celithrandi
addikt
Sziasztok,
egy kis segítség kellene, van egy T490S laptopom, nemrég alromlott a töltő és teljesen lemerült a laptop. Vettem egy új töltőt, de azóta csak és kizárólag úgy kapcsol be ha tápfeszültséget kap. Bekapcsolás után viszont ki tudom húzni töltőt és megy rendesen, tehát nem az aksi a szar. Mi a franc baja lehet? Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H)
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2132
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest