- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atee
őstag
Sziasztok!
Adott egy Lenovo T61 ami most hozzám került "javításra", de nem szeretném darabokra szedni, ha nem feltétlen kell.
Amit tudok róla, hogy tökéletesen működött, de most be sem kapcsol! Töltést veszi. Aksi ki be megvolt, de sehogy nem akar indulni!
Mi az amit érdemes még megnézni komolyabb bontás nélkül?
Vagy van e egyértelmű oka amivel esetleg tovább lehet lépni?
Külsérelmi nyom nincs rajta és semmi egyebet nem tudok, hogy volt e egyéb előzménye a halálnak.
Érdekes, hogy a kedvenc típusom, de még csak szétszednem se kellett sosem T notit -
atee
őstag
válasz
Aethelstone #64618 üzenetére
Ma egész nap jó volt a gép. A linux usbt azért ráengedtem és ment avval is rendesen. Szerintem megilyed a PH-tól
-
atee
őstag
válasz
Francia91 #64599 üzenetére
Ez egy bejáratott telepítőm tényleg sokszor használtam már. Asztalimon is ez fut most is hibátlanul. A ramot még. megnézem, de ilyen gondal még nem találkoztam ram hibánál. Van olyan, hogy a win logónál áll meg és csak töltöget, de nem megy tovabb. És olyan is hogy a jelszó/ujjlenyomat ellenőrzés után csak fekete marad, vagy az üdvözöljük feliratnál áll meg. Illetve van amikor minden további nélkül működik rendesen.
-
atee
őstag
válasz
Aethelstone #64598 üzenetére
A Win verzio a win7 prof 64. Semmi gondom nem volt eddig ezzel..sok gépre telepítettem már és hibátlan.
-
atee
őstag
Sziasztok!
t400 most került hozzánk régebben volt egy t60 nekem
Ott nem rémlik ilyen probélma.
Teljesen friss install.minden felpakolva amit a vantage akart. Kb minden második inditásnál szarakodik el sem indul csak windows töltő képernyő. Ez valami beállitás vagy esetleg valami gyári progi akassza meg? Hdd az 100/100Köszi!
-
atee
őstag
Sziasztok!
R60 as gép. Egyik napról a másikra. Nem működik a bill és a tuch pad sem. Illetve néha megy.... Rádugott usb egér szintén így viselkedik. XP reinstall már a telepítéskor se megy a bill és a tuch pad.
Biosban még jó...Alaplap? Vagy egyéb hw gond lehet?.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IdeaPad 3 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500H RTX 2050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Gigabyte G6X9KG 15.6" FHD+ IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Latitude 7480, 14" FHD, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest