- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- iPhone topik
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- A OnePlus Turbo még az Ace 6-ra is rálicitál
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atee
őstag
Sziasztok!
Adott egy Lenovo T61 ami most hozzám került "javításra", de nem szeretném darabokra szedni, ha nem feltétlen kell.
Amit tudok róla, hogy tökéletesen működött, de most be sem kapcsol! Töltést veszi. Aksi ki be megvolt, de sehogy nem akar indulni!
Mi az amit érdemes még megnézni komolyabb bontás nélkül?
Vagy van e egyértelmű oka amivel esetleg tovább lehet lépni?
Külsérelmi nyom nincs rajta és semmi egyebet nem tudok, hogy volt e egyéb előzménye a halálnak.
Érdekes, hogy a kedvenc típusom, de még csak szétszednem se kellett sosem T notit
-
atee
őstag
válasz
Aethelstone
üzenetére
Ma egész nap jó volt a gép. A linux usbt azért ráengedtem és ment avval is rendesen. Szerintem megilyed a PH-tól

-
atee
őstag
válasz
Francia91
üzenetére
Ez egy bejáratott telepítőm tényleg sokszor használtam már. Asztalimon is ez fut most is hibátlanul. A ramot még. megnézem, de ilyen gondal még nem találkoztam ram hibánál. Van olyan, hogy a win logónál áll meg és csak töltöget, de nem megy tovabb. És olyan is hogy a jelszó/ujjlenyomat ellenőrzés után csak fekete marad, vagy az üdvözöljük feliratnál áll meg. Illetve van amikor minden további nélkül működik rendesen.
-
atee
őstag
válasz
Aethelstone
üzenetére
A Win verzio a win7 prof 64. Semmi gondom nem volt eddig ezzel..sok gépre telepítettem már és hibátlan.
-
atee
őstag
Sziasztok!
t400 most került hozzánk régebben volt egy t60 nekem
Ott nem rémlik ilyen probélma.
Teljesen friss install.minden felpakolva amit a vantage akart. Kb minden második inditásnál szarakodik el sem indul csak windows töltő képernyő. Ez valami beállitás vagy esetleg valami gyári progi akassza meg? Hdd az 100/100Köszi!
-
atee
őstag
Sziasztok!
R60 as gép. Egyik napról a másikra. Nem működik a bill és a tuch pad sem. Illetve néha megy.... Rádugott usb egér szintén így viselkedik. XP reinstall már a telepítéskor se megy a bill és a tuch pad.
Biosban még jó...Alaplap? Vagy egyéb hw gond lehet?.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF Gaming A15 gamer laptop, Ryzen 7 6800H, RTX 3060 140W, 300hz, dobozában szép állapotban!
- HP ZBook 17 G6 i7-9850H / 64GB / 512GB SSD / Quadro RTX 3000 / Hun bill / Újszerű állapotú
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2,5 év garancia
- ASUS ROG Strix SCAR 17 csúcs gamer laptop, i9-12900H, RTX 3080 Ti, 360hz! Szép állapotban,dobozával.
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest