-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grampy
aktív tag
válasz
FoxiestFox #112148 üzenetére
FoxiestFox:
Notebookcheck T490 review“While the WQHD panel offers great image quality, it is very reflective and reduces the battery life significantly. Those who can make do with the smaller sRGB color space should rather choose the new Low Power Full HD panel, which is also able to convince.”
S_x96x_S:
Rendben, köszi, átnézegetem majd őket
Ha jól rémlik, a Thinkbook nem annyira ajánlott, de lehet rosszul tudom. -
Grampy
aktív tag
válasz
vicze #112142 üzenetére
Az ütős lehet, tuti glossy. Mattot preferálom. P14s-ben van a 4K-s DCI-P3-as színterű matt kijelző, de nem nagyon találok itthon. Feljebb kell mennem árban úgy néz ki.
A 10. genes Intel procik jók Thinkpad-ekben? Mert automatikusan a Ryzeneket néztem, tudtommal az Intel 10. gen melegedősebb. 11. gen jobb lett?
-
Grampy
aktív tag
válasz
vicze #112140 üzenetére
S_x96x_S: Néztem a MacBook-ot is, de egyelőre csak emulálni tudja a zeneszerkesztőt amit használok, a sok pluginról meg nem is beszélve, necces.
vicze1: Igen tudom, a Ryzen 7 4750U már sokkal combosabb, de árban is. Van Thinkpad vonalon olyan kijelző, ami nyugodt szívvel ajánlható? Ha jól rémlik van egy jóféle 4K széles színterű panel, de az is csak tudtommal T14-ben és P14-ben. Meg a másik, hogy lehet e kapni itthon ilyennel szerelt gépet.
-
Grampy
aktív tag
Sziasztok!
Thinkpad T495s-t néztem ki Ryzen 5 Pro 3500U-val, és a 400 nit-es low power IPS panellal. Komolyabb felhasználás közül a zeneszerkesztés és hobbi fotószerkesztés a cél. A Ryzen 7 Pro 4750U-val szerelt P14s sajnos dupla annyiba kerül. Szerintetek elég nekem erre a célra a T495s? Mennyire melegedős a Ryzen 5 3500U?
Köszönöm!
-
Grampy
aktív tag
Sziasztok!
Megtudnátok nekem mondani hogy miben tér el egymástól a Thinkpad T41 és T41p?-csak kijelző felbontásban, illetve a VGA ebben ATI FireGL T2?-ha igen ez mennyivel jobb a 9000-es ATI-nál?
-
Grampy
aktív tag
Sziasztok!
Laptopot szeretnék vásárolni, internetre, msn-re és filmnézésre. Nem vagyok anyagilag nagyon eleresztve így csakis használt jöhet szóba. 40-45E Ft lenne rá, és ebben az árkategóriában szerintem abszolút az IBM a nyerő, legalábbis számomra, ezért is szemezgetek a Thinkpad T41\42-vel. Annyi lenne a kérdésem ha veszek egy ilyen notit, bőven kiszolgál majd egy darabig, illetve a fennt említett szempontoknak bőven megfog felelni ugye? -illetve Win7 elfut rajta?
Köszi!
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- További aktív témák...
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged