- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balintt
csendes tag
válasz
Balintt
üzenetére
Ez a zaj biztos, hogy a processzortól ered? Olvasgattam fórumokon, hogy másoknak akkor nagyobb a zaj, amikor terhelve van a processzor, vagy magasabb órajelen megy, és attól függ a zaj erőssége. De nekem mindig egyforma, hiába állítgatok akármit, csak monoton ciripel, ill. alacsonyabb hangfrekvenciáknál, ha zenét hallgatok akkor elég zavaróan cicereg a hangkimeneten. Másoknak a tápegységből jön, de nekem az sem segített.
-
Balintt
csendes tag
válasz
^Clown
üzenetére
Hát akkor ez szívás. Régebben még nem volt ennyire feltűnő, csak a mély hangoknál zizegett, de most már üresjáratban is nyöszörög, és ez már zavar. Azért az ember elvárná, hogy egy thinkpadbe minőségi cuccokat rakjanak. Sajnos enyém már nem garis, a javíttatás meg gondolom nem lenne olcsó...
-
Balintt
csendes tag
válasz
^Clown
üzenetére
Sajnos nem sikerült ezzel sem megoldani, a probléma továbbra is fennáll. Amelyik beállítást a legfontosabbnak tart, ahhoz én pont nem tudok nyúlni, a program nem ismeri fel a chipsetet, és az a rész le van tiltva. Azért köszönöm a segítséget.
De ha van más ötlet, azt szívesen meghallgatom, mert nagyon idegesít.Üdv.
-
Balintt
csendes tag
Üdv!
Van egy 1.5 éves SL500-asom, és a hanggal van problémám. Ciripelő hangot ad, és van egy alap zúgása, mellette zakatol. Van akinek hasonló problémája van? Drivert frissítettem, de nem segít. Mit lehet ezzel tenni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sorozatok
- Óra topik
- Gyúrósok ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- P14s Gen2i 27% 14" FHD IPS i7-1165G7 T500 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Gamer Notebook! MSI Thin 15 B12UC! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- Precision 7560 27% 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Latitude 5550 15.6" FHD IPS Ultra 7 165U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 5 PRO 8540U Radeon 740M 16GB 256GB NVMe gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Mobile Workstation - i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő