Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Geresics

addikt

válasz #95590400 #13125 üzenetére

Igen, nekem is ez jutott eszembe, de mivel garos, ezért elvitte a főnököm a szervizbe, csinálják meg ők. Megsértődött... Nekem jó, mert nem kell még ezzel is foglalkoznom, bár én pár óra alatt megcsinálom, míg a szervizbe szerdán kell telefonálnia, hogy mikorra lesz meg. Kihangsúlyoztattam vele az adatmentést, kíváncsi leszek :)
    Valószínű a Win7 frissítés a ludas, mert pénteken az még települt mikor kikapcsolt.
    Engem csak zavar, hogy nem lehetett előcsalni a csökkentett módot, ezek után nem fogom az "okos ThinkPad"-et javasolni senkinek, az tuti, nem mintha idáig szimpatikus lett volna :)

• Geresics

addikt

S.O.S.!
    A főnököm Lenovo SL510-es gépét pénteken kikapcsoltam, és ma reggel nem akart rendesen elindulni. Indul, majd bejön a Lenovo automatikus javítása, de nem javítja meg, hanem azt javasolja, hogy használjam a Recovery-t. Ezzel az a baj, hogy szerintem elvesznek az adatok, de mivel nem próbáltam, ezért nem tudom biztosan.
    Gondoltam semmi baj, elindítom a Win7-et csökkentett módban, de sehogy nem tudom behozni az ennek kiválasztására lehetőséget biztosító menüt. Hiába nyomkodom őrültként az F8-at. Próbáltam már a Setupból kiszedni a Quick-BOOT-ot, de akkor sem.
    Hogy tudom megkerülni ezt az automatikus javítást? Vagy hogy tudom elérni a csökkentett módot? (Abban már egy tucat gépet helyreraktam, de ilyen automata sz@rral még nem volt dolgom, és nem tudom felülbírálni...)
    S.O.S. HELP PLS!
    (...persze a főnököm - szőke, változókorú nő - már kitalálta, hogy én b@sztam el, amikor pénteken leállítottam...)

Új hozzászólás Aktív témák