- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Apple Watch
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Így teljesít a Nubia Z80 Ultrában az új Snapdragon
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Három tiszta telepíts három adathordozóra, kettő Win7 egy Win 10 (azzal vettem át, pont azzal ment, majd nem).
Driverek a Lenovo oldaláról, de kipróbáltam az AMD-st is, de az sem ment. Ezeken túl vagyok. Nekem az is elég volt, hogy discrete módban el sem indul a gép, hanem restartol, majd vissza áll Switchable módba.
Sony laptopnál láttam ilyet, de azt is csak pár napig használták úgy, utána javítottuk, így ismeretlen számomra, meddig bírta volna.
Ha jól sejtem akkor nem sűrűn fordult elő ilyen, akkor majd én leszek aki kipróbálja, meddig bírja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Rekordeladásokkal állt talpra a Tesla, küszöbön a „filléres” Model Y
- Bluetooth hangszórók
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Windows 10
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen9: i7-1185G7/32GB/1TB NVMe SSD/14"FHD IPS, Matt/Win 11Pro
- Hibátlan Lenovo P14s Gen5 AMD Ryzen 5 8540U /16GB 512GB SSD/HUN BILL
- HP USB-C Dock G5 (HSN-IX02) ÁFÁ-s
- Bomba ár! Dell Latitude 5580 - i5-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 192SSD I 12,5" FHD Touch I W10 I Cam I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest