- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
Hirdetés
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
Hát akkor nem javaslom a gép atomjaira bontását és biztik méregetését meg hasonlókat, 1-2 hónapja sült el egy sztori úgy, hogy az amúgy hibátlan lapot csak sikerült megpukkantani. Ha van egy rendesebb szerviz ami elektronikával foglalkozik, vidd be, 5k körül kimérnek neked mindent utána meg lehet akksit rendelni. Hogy honnan na az faja kérdés, én évekkel ezelőtt is vért izzadva bírtam összekaparni az EU-ból az akkukat.
-
Tikakukac
titán
Annak, hogy milyen konfigos a géped semmi köze hozzá.
Nálad esélyesen inkább az akksi szar, de teljesen ott a kalap arra is, hogy töltésvezérlő kihalt. Nálam már nincs ilyen régi gép de akinek a topikban van és útba ejted esélyesen 2 sörrel szegényebben de meg tudod nézni. Van más lehetőség is, de gondolom ha felmerült ez a kérdés, akkor nem ez a szakterületed.
-
törölt tag
Ugyanígy jártam egy ASUS laptoppal, ebay-es új akksi típusszám szerint stimmelt, de nem kapcsolt be vele a gép, pedig volt benne kraft (kimértem). Küldtek egy újabbat, azzal sem kapcsolt be.
Utánaolvastam fórumon, az utángyártott akksi elektronikája volt a hibás.
Fogtam, szétszedtem az akksikat és eladtam a hibátlan, új cellák darabját 700 Ft-ért, aztán az árból vettem egy másik gyártmányú akksit, ami működött.Egyébként én a helyedben kipróbálnám a gépet egy másik akksival. Elmennék valakihez, akinek a gépébe ugyanolyan típusszámú akku való. Nem biztos, hogy az akksi a hibás.
-
-
Gondwana
addikt
Multiméterrel kimérve mit mond magáról az akku? (Jelölve van, melyik a + és -, egy-egy vékonyabb dróttal benyúlsz, azokon már lehet mérni)
Ha túl lett merítve az akku, én lehet, hogy nem használnám - ez túltöltés, de a túlmerítés utáni töltések is tudnak hasonlót.
Az X230 volt az első, amelyik nem fogadja neki nem tetsző akkukat, de csak tölteni nem hajlandó.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Formula-1
- Vicces képek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elektromos autók - motorok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Windows XP
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- 30+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- Csere - Beszámítás! ASUS TUF Gaming laptop : I5-11400H / 32GB DDR4 / RTX 3050 Ti / 144Hz - GARANCIA!
- P14s Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS Radeon 780M 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo ThinkPad Yoga 2in1 Touch Laptop! AMD Ryzen 7 PRO 7730U / 16GB 3200MHz / 256GB NVMe
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3078, 100% Akkumulátor
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest