- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
- Mobilhasználat külföldön
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
Hát akkor nem javaslom a gép atomjaira bontását és biztik méregetését meg hasonlókat, 1-2 hónapja sült el egy sztori úgy, hogy az amúgy hibátlan lapot csak sikerült megpukkantani. Ha van egy rendesebb szerviz ami elektronikával foglalkozik, vidd be, 5k körül kimérnek neked mindent utána meg lehet akksit rendelni. Hogy honnan na az faja kérdés, én évekkel ezelőtt is vért izzadva bírtam összekaparni az EU-ból az akkukat.
-
Tikakukac
titán
Annak, hogy milyen konfigos a géped semmi köze hozzá.
Nálad esélyesen inkább az akksi szar, de teljesen ott a kalap arra is, hogy töltésvezérlő kihalt. Nálam már nincs ilyen régi gép de akinek a topikban van és útba ejted esélyesen 2 sörrel szegényebben de meg tudod nézni. Van más lehetőség is, de gondolom ha felmerült ez a kérdés, akkor nem ez a szakterületed.
-
törölt tag
Ugyanígy jártam egy ASUS laptoppal, ebay-es új akksi típusszám szerint stimmelt, de nem kapcsolt be vele a gép, pedig volt benne kraft (kimértem). Küldtek egy újabbat, azzal sem kapcsolt be.
Utánaolvastam fórumon, az utángyártott akksi elektronikája volt a hibás.
Fogtam, szétszedtem az akksikat és eladtam a hibátlan, új cellák darabját 700 Ft-ért, aztán az árból vettem egy másik gyártmányú akksit, ami működött.Egyébként én a helyedben kipróbálnám a gépet egy másik akksival. Elmennék valakihez, akinek a gépébe ugyanolyan típusszámú akku való. Nem biztos, hogy az akksi a hibás.
-
-
Gondwana
addikt
Multiméterrel kimérve mit mond magáról az akku? (Jelölve van, melyik a + és -, egy-egy vékonyabb dróttal benyúlsz, azokon már lehet mérni)
Ha túl lett merítve az akku, én lehet, hogy nem használnám - ez túltöltés, de a túlmerítés utáni töltések is tudnak hasonlót.
Az X230 volt az első, amelyik nem fogadja neki nem tetsző akkukat, de csak tölteni nem hajlandó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Milyen okostelefont vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo Switch
- Autós topik
- Apple MacBook
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest