Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bwoay

nagyúr

válasz adnoctum18 #9848 üzenetére

azt aztán marhára kell cipelni, ez olyan, mintha azt mondanád, hogy nem cipeled a töltőt :)
    notebook táska zsebébe be, aztán lehet számolni egy kézen, hányszor használtad egy hónap alatt ;)

a T400s olyan 4 óra körül teljesít, ez wi-fi-vel értendő. Ez a gép amúgy az egyik legrugalmatlanabb TP konstrukció akkumulátor szempontjából, mivel kizárólag csak 6 cellás akksi van hozzá, és az csak negyvenvalahány wattórás (x200s-hez 56 Wh-s a 6 cellás, megy is vele vagy 6 órát, látványos az előnye). Persze ultrabay akksi belemegy, de azzal nem rendelkezem. Az újabb T4xx szériához már van ez a seggére csatolható akksi (elvileg legalábbis), az nem tudom, hogy a T400s-el is kompatibilis-e.

nem tudom, hogy pontosan mennyi egy T410 üzemideje, de az biztos, hogy bivaly processzor van benne, ami persze jobban is melegszik, meg többet harap az akkuból, szóval érthető a rövidebb üzemidő. pont emiatt részesítem előnyben a T400-at, mert szerintem tipikus felhasználásra bőven elég az ereje, viszont kollegámnál látom, hogy milyen jól bírja a 6 cellás akksival a gép.

3G modul nem mindegyikben masinában van, de többnyire beszerelhető utólag, és akkor csak SIM kell a mobilnethez.Ha Ericsson F3507g HSDPA modul van a gépben, akkor van GPS is.

Új hozzászólás Aktív témák