Hirdetés
- iPhone topik
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Garmin topik
- Garmin Forerunner 965 - csúcs
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Ezzel egyetértek.
1. és 2. generáció rulez nálam.
F-ek 4-esével viszont szét vannak tagolva, itt nincs egybeömlesztve. -
azbest
félisten
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Érdekes ez egyébként. Annó én is hajlottam affelé, hogy legyen hagyományosabb kiosztás, meg jó lenne ips meg szeretem a pöcökegeret. Aztán rájöttem, hogy külső billentyűzettel, monitorokkal és egérrel használom főleg, szóval nálam így valójában majdnem mindegy.
Viszont, amikor meló miatt sokszor használtam a saját kijelzőt, hát akkor meglett a motiváció, hogy legalább az 1366-os mocsok helyett 1600-as legyen, úgy választottam a tartalék gépet. De azért kemény, hogy olyan a betekintési szöge, ha el akarom olvasni a szöveget, akkor úgy kell hajtanom, hogy a webkamerából alulról félig kilógok (t430).
Meg amikor egész hetekre használtam csak a pöcökegeret, akkor elkezdett fájni a csuklóm, szóval inkább viszek magammal egy egeret (lenovo brandelt logitech m225, majdnem ugyanaz mint az m175), s azóta nincs gond. Lehet a laposabb billekben nyomorékabb a pöcök is, több erőt igényel a mozgatása.
Mondjuk most a külső bill kapcsán is hasonlóan rossz a helyzet. Kis méretű genius luxmate i200 -akat használok a dokkolókkal. Nem tökéletes (néha gépelés közben f12-ő is kiváltódik, mert lehet nem tudja követni a sok lenyomást), de megszoktam már a kiosztását. Erre most már csak 100-ast kapni, aminek még nyomorékabb kisztása van. Vagy valami dizájner, mac koppintás fajtát, esetleg annyira minit, ami már használhatatlan lenne napi munkára. Vagy touchpaddal egybe építettet 8-12 ezerért, aminek a kiosztása még kb ok, de nem kell nekem touchpad. Kénytelen voltam egy slimebb normál és egy 100-ast rendelni, aztán meglátom melyik vállalhatóbb.
A funkcionalitást mindig tönkreteszik a dizájnerek. Szomorú, hogy egyik cégnél sincsen egy értemes ember, aki látná, hogy van aki még dolgoznik és nem csak dizájnerdrogokkal betépve nyáladzik a gépek felett cuki dolgokat nézve nagy kerek szemekkel. Biztos megöregedtem

Új hozzászólás Aktív témák
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Milyen autót vegyek?
- iPhone topik
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- Robotporszívók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Filmvilág
- Androidos fejegységek
- További aktív témák...
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- 160 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi