Hirdetés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
otps
aktív tag
@edk- ~ Avocopm. OK, jó tudni! Némi visszajelzés a bolttal kapcsolatban, beleolvasva a beszélgetésekbe hátha nem teljesen off, mást is érdekelhet:
- 6 hónap garanciát kínálsz. Mi a helyzet akkor, ha találkozol egy olyan vevővel, aki tisztában van a fogyasztói jogokkal és tudja, hogy 1 év garancia jár használt termékekre is? Erre érdemes figyelni.
- Érdemes lenne feltüntetni, hogy 0%, vagy 27% áfával dolgozol. Mitől is függ, hogy melyik használtcikk-kereskedő melyiket alkalmazhatja?
- Mi lenne, ha lenne guest checkout opció? Az ember nem vesz minden nap laptopot és sokan nem akarnak csak egy vásárlásért minden webshopba regisztrálniHa a közösség szerint amúgy jó a bolt, akkor jó!

A németektől már rendelt valaki? Alap 1 egy év garancia (tehát minimum elolvasták az EU-s fogyasztóvédelmi irányelveket) és nem félnek futárral (ingyen futár oda-vissza) egész Európát lefedni. Be tudsz tenni a kosárban 3 év garanciakiterjesztést is; ezt melyik magyar kereskedő vállalná be? Első rendelésből 10 euró kedvezmény (várd meg, amíg a kód pop-up bejön), ha nem kérsz Windows-t 5 euró kedvezmény.
Van egy ilyenjük is: LUXNOTE Bewertungen & Erfahrungen | Trusted Shops
Ezeket hiányolom én a magyar online kereskedelemből: a 3rd party megbízható (viszonylag megbízható értékeléseket) értékeléseket.
-
Tikakukac
titán
Mondjuk hardverker és az itteni olaszos nevű kolléga összefonódásából amiben játszik egy másik szintén nagyon-nagyon nagy arcú kolléga tudok frankó sztorikat. Egyet magam is megejtettem. Sohasem üvöltöztem boltban és főleg nem telefonban (tekintve, hogy a másik oldalon is álltam nagyon sokat már, tudom kezelni a dolgokat). Illetve nem vettem elő azt a mélysötét, suttyó szabolcsi énemet, ami nagyon ritkán, de mint Hulk zöldülése kitör belőlem. Itt megesett. Van, amikor hülyének néznek, van amikor ki is mondják és van amikor kikérik maguknak. Na itt mindenki eljátszotta a részét rendesen. Azóta aprós árusoktól semmit, amit nem magam nagykerezek semmit. Pont annyit ér a szó és a sajtpapír aláírással meg pecséttel mint a nullnapos reges újoncoké.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell G3 gamer laptop i5-9300H 16GB DDR4 NVIDIA GTX1650 Windows 11 Excellent akkumulátor gamer laptop
- OH Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Lenovo Thinkpad T14s FHD, Érintőkijelző, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV G
- HP Elitebook 850 G8 FHD, i7-1165G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- HP Elitebook 850 G7 FHD, i7-10610U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB GameMax STORM Black EVGA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z37 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest