Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• HSM

félisten

válasz lugosi #73952 üzenetére

Nálam egy "7.0mm to 9.5mm SSD HDD Hard Drive Caddy Rails for Thinkpad T400 T500 T410 T420" [link] lesz a végleges megoldás, bár alternatívaként elvileg ez is van: [link]. De azért masszívabb konstrukciónak tűnik a módosított gumikeret. :)
    Persze, ha járt gyárilag az SSD-dhez ilyen gumi távtartó, az a legegyszerűbb.

(#73955) soldi3r: Sajnos nem, csak magamat szidhatom. Volt ebből a 840 Pro-ból emlékeim szerint a Basic kiszerelés, amit vettem, ami csak az SSD dobozban+a szoftver, meg volt belőle notebook beépítőkeretes és asztali gépes beépítő keretes kiadás is, nyilván picivel drágábban, de mivel nem volt ezekre szükségem, a simát vettem. Nem terveztem notiba szerelni. :B Bár most kifejezetten jól jön, hogy az egyik legkisebb fogyasztású SSD, ami csak kapható. :D Bár még így is árban leszek a beszereléssel is.

(#73956) Nand_i: Elvileg ugyanaz a keret Google képei alapján. Valamennyire megtartja a gumisínen a csavar, ahogy felfekszik rá, de viszonylag könnyen "elszabadul" a belseje. Az pedig elég rendesen rábüntetne a csatlakozóra. :( Tehát nem úgy lötyög, hogy lötyög, de eléggé pici erőhatás is elég beszerelve, hogy megmozduljon. Kézben stabilabb, mivel önkéntelenül is jobban rányomod a gumit oldalról, és ugye az tapad is valamennyire olyankor.
    Bejelöltem egy kis képen, miért szidtam kicsit a Lenovo-t, kis nyilacskát tettem a SATA csatlakozó felőli oldalra, ott van egy fül, ami alaból helyén tartja a szerkezetet, de valami érthetetlen okból ilyet nem sikerült a másik oldalra is tenni, így ott ha nincs meg a meghajtó magassága 9,5mm, akkor bizony el fog tudni mozdulni benne. :W

Új hozzászólás Aktív témák