Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- A Sony új középkategóriás telefonja is megkapta az Android 16-ot
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Élő Fordítást hoz a Mikulás az európai AirPods tulajoknak
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stifi
senior tag
vedd figyelembe, hogy ez nem 100%-os infó, csak az én saját erős tippem!
viszont a tények:
- a radium rendszeresen konfigurál át külföldről behozott gépeket (ezek általában jó ár/érték arányú gépek)
- a cikkszám végén a GE német cikkszámot jelent
- ennek ellenére a billentyűzet és a szoftver magyar, tehát valaki kibontotta és átkonfigurálta, és ez nem a gyártó volt
- nem árulják el a type számát, lehet a memória/hdd sem a gyári konfig szerint van benne, akkor meg ki tudja milyen garancia van az egész gépreezekről személyesen tudnál meggyőződni igazán, mert lehet hogy az én tapasztalatból szerzett információim ellenére a fentiek nem igazak.
nem rontani akarom más üzletét itt, én nektek akarok csak segíteni hogy ne verjenek át
szerk: egyébként meg drága ennyiért szvsz...
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Precision 5560 15.6" FHD+ IPS i7-11850H T1200 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- ASUS Zenbook UX425EA
- Dell Latitude 7430 x360 Ütésálló Érintős Hajtogatós Profi Ultrabook 14" -60% i7-1265U 16/512 IRIS Xe
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/16GB/512SSD/FHD/garancia!
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3666 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest