Hirdetés
- Légből kapott hírünk van képekkel
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Yettel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Poco F7 – bajnokesélyes
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ro_bert17
őstag
válasz
badacsony
üzenetére
Ha van lehetőséged, minden képp járj utána a hangjának, minőségének.
Amikor én vettem a T410-esem, akkor nem jártam utána különös érzékenységgel, hiszen bíztam abban, hogy az általam kívánt elvárások teljesítése mellett, az alapvető kritériumoknak simám meg fog felelni a noti.
Többé kevésbé így is lett, viszont a burkolat recsegése mellett jobban foglalkoztatott - dedikált videó kártya hiánya ellenére is - a gép melegedése, és hangja. Ez csendes szobában már-már zavaró is volt éjszakánként!
Azóta kicseréltem a gyári hdd-t egy ssd-re. A hardver elemek hőtermelésével kapcsolatos végeredmény fokokat csökkent, és az egyik leghangosabb zajforrás került ki a notiból.
Így rá kellett jönnöm, hogy indulás után a kezdeti hőmérsékleteknél a 2000 rpm-es cpu ventillátor, tulajdonképp szinte teljesen hangtalan. Olyankor csak akkor lehet hallani a noti hangját, ha teljesen rátapasztod a füled a hűtőbordák lamelláira. Az már más kérdés, hogy az üzemi hőmérsékletnél már 3500 körül van a fordulatszám, de ennek a hangja is messze van a hdd-s állapottól. (később gondolom ezzel is lehet majd kezdeni valamit, ésszerű keretek közt)
Szóval szerintem ha teheted, próbálj meg egyet élőben, és annak tükrében ítéld meg a helyzetet.
-
mitulabattyi
aktív tag
válasz
badacsony
üzenetére
Sajnos úgy látom ez a lenovo már nem "az" a lenovo. Hogy néz már ki ez a gép? A filléres spórolásukkal olyan szinten lesilányították a T/X szériát is, hogy az hihetetlen! Remélem nem csalódok az x200s-ben. De az is nagyon valószínű, hogy ez lesz az utolsó thinkpadem. (Mondjuk a T400-al nem volt semmi bajom, a hangszóróknál lévő műanyag gyengeségét leszámítva.)
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Légből kapott hírünk van képekkel
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Wise (ex-TransferWise)
- Óra topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Napelem
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3661, 100% Akkum
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő