Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
válasz
azbest
üzenetére
a redundancia igen megnyugtató tud lenni, ja.
mivel ezeknek az egyik alapállapota az egész nap dokkban menés, semmi baja nem lesz a lecsukott fedéltől.
hozzáteszem én az x-en úgy másfél centire nyitva szoktam inkább hagyni éjszakára vagy ha elmegyek. kellemesebb utána a palmrest hőmérséklete.
régen fedél csukogatás helyett a thinkpadbutton nevű appal kapcsoltam ki a panelt (ez volt a célja a csukogatásnak is), csak mint kiderült az kóstolgatja a cpu-t.
azóta kiderült, hogy a gnome-ban van beépített billkombóhoz parancs rendelés, de csak tegnap jöttem rá, hogy az pont jó lenne.
és hamár, akkor "xset dpms force off" a parancs. több monitornál meg lehet a képernyőt is adni, de az nekem nem mindig működött rendesen (bár valszeg nv driver miatt).
Új hozzászólás Aktív témák
- Ne szórd ki a pénzed pixelekre!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Siet tisztázni az RX 5000/6000 sorozat jövőjét az AMD
- Xbox tulajok OFF topicja
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650 Steel Legend WiFi R5 8600G 32GB DDR5 500GB SSD RX 7800XT 16GB NZXT H700i
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, RTX 4070Ti Super, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest