Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Kínai tech-túra összefoglaló
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Légből kapott hírünk van képekkel
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
válasz
cadeyrn
üzenetére
azért nem találsz semmit, mert nagyon sovány cucc. a nemrég megjelent samu gyárilag napelemes noti kapcsán írtam róla pár keretszámot, nagyjából az x-nek megfelelő fogyasztás és felület adott.
nekem napelemről üzemel az x szerver meg a többi gép is itthon, de nagyon drága és lehúzza a hátizsákot (40kg panel 1,5m2 meg 160 kg akksi). ha csak az akksikat viszed, akkor viszont 40 napig bírja egy feltöltéssel, ami nem rossz.
most egyébként nagyon boldog vagyok, mert kiiktattam egy legalább fél w fogyasztású usb-s hangkártyát, meg az expresscard usb-t, ami megint vagy fél w fölöslegesen. helyette megy a slotba életem első működő smart card auth implementációja, amiről már vagy 6-8 éve álmodom nedveset.
már csak az usb-s vinyót kéne internalizálnom, de a corestore-hoz mint kiderült nincs ubuntus driver még. pedig az is biztos hozna 1w-ot, mert (remélem) működne a spindown például, ami most nem. meg az usb-s adapter önmagában is szépen fűt, ha nincs is használva a lemez.
-
Gondwana
addikt
válasz
cadeyrn
üzenetére
Csak ahol neked annyi fényed lesz, hogy 12W-ot kihúzz egy napelemtáblából, ott annyira fel kell tolni a fényerőt, hogy valami derengjen a képernyőn, hogy a 12W már inkább 16W lesz ez miatt, és még mindig csak hunyorogsz. (Én is gondolkodtam már ilyenen, de inkább arra jutottam, hogy X200/201/T ultrabase-n lóg még egy akku csatlakozó, amin lehet a pótakkut tölteni, ha 16.000HuF körül akad 6 cellás tartalék akku, az már kevesebb, mint fele ár egy tűrhető hatásfokú napelemhez képest.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Borderlands 4
- Wise (ex-TransferWise)
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Call of Duty: Black Ops 7
- Xbox tulajok OFF topicja
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3915, 100% Akkumulátor
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest