Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
yodamastah
őstag
válasz
BalazsKKa67j
üzenetére
Hat ez allapot fuggo. En 75-ert akartam eladni HDD-vel es 60%koruli 8cell akkuval. Lett is vevo, de egyik pillanatrol a masikra beszart az akku, ugyhogy most csuszik a dolog
A gyari 8 cell akku 25+afa korul megveheto. Mocsok draga de ha tenyleg fontos az akku ido, azaz ki is lesz hasznalva akkor erdemes gyarit venni. Persze utangyartott az van sokkal olcsobban, es egesz jo aron fel is lehet ujitani a doglott akkut. Ezek a gepek mar olyan korban vannak, hogy az akkuk eppen a halaluk elott lebegnek. Lasd az en esetem. Lehethogy veszel egy gepet 60% akuval es fel even belul kuka az akku. De lehet veszel egyet 40%-ossal es 3 ev mulva is hasznalhato lesz. Ezt sose lehet elore tudni. Mindegy szerintem ugy 60-90e kozott mozognak, allapot es felszereltseg fuggoen. Az enyem nagyon szep allapotban van, a doglott akkuval 55-ert el lehet vinni 
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell G3 gamer laptop i5-9300H 16GB DDR4 NVIDIA GTX1650 Windows 11 Excellent akkumulátor gamer laptop
- OH Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Lenovo Thinkpad T14s FHD, Érintőkijelző, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV G
- HP Elitebook 850 G8 FHD, i7-1165G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- HP Elitebook 850 G7 FHD, i7-10610U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A gyari 8 cell akku 25+afa korul megveheto. Mocsok draga de ha tenyleg fontos az akku ido, azaz ki is lesz hasznalva akkor erdemes gyarit venni. Persze utangyartott az van sokkal olcsobban, es egesz jo aron fel is lehet ujitani a doglott akkut. Ezek a gepek mar olyan korban vannak, hogy az akkuk eppen a halaluk elott lebegnek. Lasd az en esetem. Lehethogy veszel egy gepet 60% akuval es fel even belul kuka az akku. De lehet veszel egyet 40%-ossal es 3 ev mulva is hasznalhato lesz. Ezt sose lehet elore tudni. Mindegy szerintem ugy 60-90e kozott mozognak, allapot es felszereltseg fuggoen. Az enyem nagyon szep allapotban van, a doglott akkuval 55-ert el lehet vinni