Hirdetés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nokia 6700 classic - folytassa, Nokia!
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
-
Mobilarena
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnat
veterán
válasz
^Clown
üzenetére
Szia, nekem egy kék lézeres 4000-es van (Klikk) és mm-re ennyire lóg ki az is. 1ébként egy szintén 4000-es MS de optikai egeret váltott le (Klikk) és olyan szempontból nagy csalódás, h a hatóköre kisebb (ha fexem az ágyon és az 1ik oldalamon a gép, a másikon egerészek, már beszaggat), ráadásul puha felületen (ágy) sokkal rosszabb is az optikainál (valszeg nem ér el olyan messzire a lézer mint az infra), viszont pl üveglapon sokkal jobb ... kár, h utóbbin sokkal ritkábban használom, mint az ágyon

-
audi100td
nagyúr
válasz
^Clown
üzenetére
Nalam kb. 0,8mm-t log ki az adovevö, az enyem logitech, nem tudom szamit-e valamit...
Jag: Bluetooth egeret szerettem volna elöször en is, de viszonylag sok negativumot olvastam velük kapcsolatban, pl. allitolag hajlamosak összeakadni a wifi-vel illetve a valsztek sem tul nagy.
-
Gondwana
addikt
válasz
^Clown
üzenetére
Kb. 2 mm-t kilóg, elvileg el kéne nyelnie tövig (nem gondol rosszra!).
Mivel a kilógó fém rész az antenna, szerintem így ki kell, hogy lógjon. Logitechnél is ilyenek, not a bug, it's a feature.X200T megszokás folyamatban, leszámítva, hogy 100Huf/MHz volt drágább az 1.8 proci, mint az 1.6, a gép alapvetően tetszik. Tegnap kapott W7Pro-t a magzar Vista helyett, már nem darálja 0-24 a HDD-t és a jósolt akkus üzemidő is felmetn 8h fölé. (Persze, az X25-M is átugrott a T60-ból)
A kijelzője mégis AFFS/CCFL lett, nem S-PVA/LED. A T60 UXGA FlexViewnek jobbak a betekintési szögei, ennél lapos szögből a sötét árnyalatok hajlamosak invertálódni. Kalibrálás után majd írok még róla - de most dögrovás suxx.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pánik a memóriapiacon
- Tanuljunk angolul!
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Trollok komolyan
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- CASIO órák kedvelők topicja!
- PlayStation 5
- Amatőr csillagászat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A9 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Honor Magic V3 Black Hajtogatható csúcsmobil, nagy főképernyő + fedlapi kijelző 12/512 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest