Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MIUI / HyperOS topik
- Yettel topik
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rossi
addikt
válasz
Tsebacsi
üzenetére
Amennyi hozzám eljutott az IT-stól, szerintem neki visszafizetik az árát, de azt is csak azért, mert veszünk helyette egy másik gépet.
Fontos egyébként, hogy ez nem sima garis ügy, hanem 72 órán belüli meghibásodás.
A magam részéről, vevőként és végfelhasználóként egyébként rohadtul nem érdekel, hogy rossz BIOS, vagy akármi egyéb miatt főzte magát a gép órákon keresztül visító ventilátorral 0 terhelés mellett, jeleztem a szerviznek, hogy semmiképpen nem fogom visszavenni így a teljes áron megvásárolt gépet.
Ha alaplapot, CPU-t, és hűtést cseréltek volna a 3 napos gépen, akkor sem kellett volna vissza full áron, max jelentős árengedménnyel, mert én egy gyári új gépet vettem meg, nem egy, a magyar szerviz által szétszedett és újra összerakott gépet.
(Amelyik szerviz első körben azzal hülyített, hogy ez normális, mert ezek az új intel ultra processzorok így működnek, hogy felmegy 100 fok köré, aztán lehűti...
Mondtam persze, 5 percenként és 0 terhelés mellett...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- MIUI / HyperOS topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Farming Simulator 25
- Kuponkunyeráló
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 30 hónap gyártói garanciával
- Dell Latitude 5430 i5 12 gen 1235UCPU 16GB RAM 240GB SSD 14" FHD LED HUN bill W11pro laptop notebook
- Latitude 7440 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP 255 G9 Ryzen 3 5425U 8GB RAM, 512GB SSD,Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Gar
- Asus VivoBook GO 15 Inteli3-N305 8GB RAM 512GB SSD, Megkímélt, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Segway Ninebot E3 elektromos roller - Bontatlan - Új
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi