Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• vargas0502

tag

válasz Tikakukac #122525 üzenetére

Nálam a W701 aksi van ugyanígy. (Szinte családtag.) Itt jelentkezek original W700 és W500 aksira is. :O

De a viccet félretéve én is eléggé pörögtem régebben ezen az aksi témán. Amikor nagyon vérszemet kaptam volt olyan hónapom, hogy nem egy hanem egyszerre 3db original bontatlan aksit is rendeltem T61p-hez ebayről nagyon f@sza, sok értékeléssel rendelkező megbízható eladóktól nem kis pénzekért,de kuka volt mindegyik. Gyaníthatóan nem megfelelően tárolták,stb.... (sajnos kellett egy jó pár kört futni az ebay-el mire visszakerült a pénzem hozzám.)

Az utángyártott aksik nekem elég jól bejöttek napi használat mellett. (Egy kis gaming 1-2 óra, netezgetés, adatmásolás, biztonsági mentések készítése,stb.)

Viszont azt vettem észre, de tuti baromság, hogy a Patona aksik a W500-as gépekben nagyon jól bírják a GreenCell-el szemben. Nem egy olyan van nekem ami több mint két éves és legnagyobb fényerő mellett plusz a fentebb felsorolt folyamatok közben is bírja 1,5-2 órát.

Nem a reklám helye ez, így most linket nem tennék ide be, de két teljesítményűt szoktam favorizálni az egyik a 95Wh / 8800mAh, igaz, hogy ez böhöm nagy (külön "lába" is van, de nem is 1,5 órát tud több mint egy év után sem. A másik pedig a 6600 mAh-s.
    Amelyek viszont nagyon nem jöttek be nekem azok a Greencell aksik, itt sokkal több a rossz tapasztalat mint a jó. :(
    Ezeket általában T42p-be vagy T61p-be ill. T60-akba vettem.
    A rossz tapasztalatot úgy kell érteni, hogy napi használatos gépeknél elkezdtek közel egy év után púposodni, stb.

Annyit még tudni kell, hogy a gyári aksibeállásokat nem szoktam nagyon pöcögtetni csak egy maximális töltési értéket és egy minimumot szoktam beállítani.

• simonjoe

őstag

válasz Tikakukac #122525 üzenetére

Világos! Az a baj az akkuval, h nem egy cooler, amit időtlen ideg lehet tárolni úgy, h hozzá se nyúlnak.

Új hozzászólás Aktív témák