-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
adika4444 #119443 üzenetére
Leszek akkor én a másik fal: a kollégát pedig kezeld úgy, hogy soha sem sikerült még bebizonyítania, hogy amit leírok az nem igaz, nincs úgy és nem olyan.
Menj el bátran, nézd meg a T14-et. Rakd mellé a mostani vasadat, de főleg egy kortárs Dellt, de még csak ne is a 7000-es hanem az 5000-es sorból. Szólj ha nem neked nem úgy hajlik a T14 mint az én kezemben és gondold át mennyire gáz ez a KKV vs full telivér kategóriaugrásokat is nézve
-
válasz
adika4444 #119443 üzenetére
Tudom unalmas már, de akkor leszek én a villanypásztor... Tikakukac véleményét kezeld úgy hogy több évre visszamenőleg nem találsz tőle ajánlást csak annyit hogy minden IS sz.r. Ez csak annyit jelent hogy számára nincs alternatíva de ha ennyi ideig senki nem vett volna ThinkPadet akkor már rég földbe állt volna a Lenovo...
Amiket írtál azok nagyjából adottak T14-nel... Én azt mondom ha van lehetőséged elmenni egy bemutató terembe vagy valakinek van ilyen gépe és megmutatja akkor élj a lehetőséggel mert sokszor tényleg ez a 15 perc hiányzik a döntéshez. Mostanra amúgy a reviewk és videók is elég jó képet tudnak adni ami tovább árnyalja a képet...
-
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- BestBuy topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kuponkunyeráló
- Fotók, videók mobillal
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Deltaco laptophűtő 5x140mm 17.3-as méretig,alig használt,garis.
- Lenovo Thinkpad L580, 15,6" FHD kijelző I5-8250U, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
- Lenovo ideapad 110 / i3-6100u/ 4-8gb ddr4/ 500gb Hdd/ működő akku
- Dell Latitude 5520 i7 / 32GB RAM / 512GB SSD / 4G ProSupport garancia 2026-ig! A++
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő