Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nokia 6700 classic - folytassa, Nokia!
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penguin95
senior tag
Az az igazán csúnya, hogy még a 8 GB-os T500-on se sokkal jobb, pedig abban már P9700 van, meg 8 GB DDR3 RAM. Meg persze mindkettőben SSD. Mondjuk lehet az első W10 változatok jobbak voltak ilyen téren, de azokról nem tudok sokat, mivel még 2019 végén is inkább a 7-et használtam.
#112856 FoxiestFox: Így biztos nem akarom hagyni, mert ölben is elég hülye érzés a lyuk...
Remélem nem leszek túl ízléstelen, de életemben nem gondoltam volna, hogy ilyesmit fogok olvasni egy ThinkPad csoportban.
-
Ja, a 8 GB elkél még a debloatolt Winnek is, hogyha lesz soktabos böngészés.
Én nagyon elégedett vagyok a Frankim sebességével, persze ennek az akkus üzemidő látja kárát.
Elég menő, hogy egy 2007-es géppel pattogósan lehet netezni, Discordozni, összetett oldalakat scrollozni, és még a 720p60fps-t is képes GPU-n dekódolni.
Amikor fotellaptopozom, mindig őt használom, csak ha menni kell, akkor jön a Carbon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX5000 16GB 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest