-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fattyu
veterán
válasz
Tikakukac #110737 üzenetére
nemtudom. én vagy hülye vagyok vagy optimista. utóbbit még sose mondták rám.
de alapvetően szerencsés vagyok. nem aggódok munkán megélhetésen. A csapatomért sem. szükség van ránk és akkora megoldásokat előre gondolkodást shitstormban helytállást nyújtottunk tavaly hogy a renoménk az egekben van a békeidőkhöz képest.
nem van tőzsdén a cégem. nincs részvényes belepofázás. aki favágással akar kiadást minimalizálni.
volt bónusz és fizuemelés is év végén. úgy vélem ezek azért indikátorok.
kihívás lesz 21 is az tuti. stressz és megoldani és kitalálni és végtelen munkanapok és 12 14 órák és hétvége. de én spec iszonyatosan úgy nézek vissza 20ra hogy nyomot hagytam a megoldásaimmal és a csapatommal és büszke vagyok rá. covid nélkül nem lettek volna helyzetek amikre tudok reagálni.
szóval én valahol úgy vagyok vele hogy a kihívást nézem benne. iszonyuan sajnálom és együttérzek mindenkivel akinek az életére biztonságára kihat. én pedig szerencsés vagyok, hogy annál a cégnél vagyok amelyiknél és azt csinálom amit.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kuponkunyeráló
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OTP Bank topic
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Androidos tablet topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 5600H 8Mag 16/512 4GB FHD 120Hz
- Asus ROG FLOW X13 x360 Érintős MINI Gamer laptop -50% Ryzen 9 6900HS 16GB/1TB RTX 3050Ti 4GB FHD+
- Deltaco laptophűtő 5x140mm 17.3-as méretig,alig használt,garis.
- Lenovo Thinkpad L580, 15,6" FHD kijelző I5-8250U, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G2a - Ryzen 5650U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Gari!
- HP ProBook 440 G5 i3-7100 laptop
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest