Hirdetés
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- iOS alkalmazások
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
-
Mobilarena
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Állítottam olyat, hogy jobban járnál?
A véleményem írtam le arról, hogy szerintem ez miért szar megoldás, ami most van.
Ez ilyen vércickány céges marketinges maszlag.
Hehehe itt ez CPU. Hehehe kurvaéletbe le nem hűtöd notiban, ha terheled. Hehehe talán lehűtöd 1 perces load alatt. Hehe aztán hagyjad hűlni le. Hihi. Höhö. <insert nyáladzó marketinges here>Amúgy félelmetes, milyen jól működnek ezek a maszlagok, még relatíve hozzáértő userek szerint is teljesen normális az, hogy amint megterhelik a gépüket, jön a throttling.

(#107690) emvy: De le van. Ha adott egy teljesítmény, amit szeretnél egy vékony notiban, de nem férsz hozzá, csak 1-2 percig, mert aztán bucira throttlingolja magát, az nem csak lemaradás, hanem el sem indulás az adott hosszon.

A komprumisszumokról meg annyit, hogy én nem élvezném a megkötésüket. Amit nem élvezek, azt nem használom. Aka. nekem nem lesz pillekönnyű throttlingnotim sosem. Nem szeretem ezeket a semmirejó játékszereket, amik villámgyorsak, amíg Excelezel meg internetezel, de próbálj meg megvágni egy szaros céges partiról készült videót, és máris nyiffan. Vagy dolgozz fel fotókat a nyaralásodról vagy mit tudom én, mire használják ezeket a vékony izéket.Szerintem nem jó az irány, hogy toljuk bele a usereket elég meredek kompromisszumokba, ha akarnak egy vékony, de gyors gépet. Inkább fejlesszünk többet, hogy le tudjuk hűteni azt a teljesítményt kicsi gépekben is, hogy az olyanoknak, mint én, ne kelljen egész életükben 2.5 kilós notikkal szaladgálni

Új hozzászólás Aktív témák
- Hyundai, Kia topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- Bundle topik
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Gaming notebook topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Dell Precision 5530,15.6",FHD,i7-8850H,16GB DDR4,512GB NVMe SSD,P2000 4GB VGA,WIN11
- Dell Precision 7730,17.3",FHD,i5-8400H CPU,16GB DDR4,512GB SSD,WIN11
- HP EliteBook X360 1030 G2,Multi-Touch 2 az 1-ben,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Precision 5690 FHD+ IPS Intel Ultra 7 165H RTX 1000 Ada 1TB 32GB magyar vbill gar
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022, 100% Akksi
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest