- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
Érdemben egy dolgot kell tákolni az eDP-s adapter board + 1080p IPS panel moddoláshoz: le kell valahogyan vágni a topcase (palmrest + billentyűzet körüli keret) venti fölötti fém merevítőjét ahhoz, hogy az adapter elférjen (közvetlenül a hűtőventi fölött). Vagy lehet a kijelző mögé tenni az adapter board-ot, de akkor egy idő után nyomni meg melegíteni fogja a kijelzőpanelt belülről, ami nyilván mindenféle érdekes kijelzőhibához vezethet.
-
Tikakukac
titán
Olyan dolgokat láttam és műveltem életemben, hogy bátran merem mondani, nyugodtan moddoljon kijelzőt aki akar. Tűz szinten amiről tudok és láttam és valóban több volt egy kis kondifüstnél az 100%-ban azért volt, mert emberünk annyira gagyi töltőt vett, amiből fagyit sem adnának. Vagy, amikor kalapáccsal akartak akkut nyitni, meg ilyesmik. Ezen moddolások ha rosszul sülnek el egy kuka lap szokott lenni a vége.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Acer Travelmate X314 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP 15 - Intel N4000 I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest