- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrSealRD
veterán
válasz
franc0 #57112 üzenetére
Igaz, bár a 4500HD nem is fogyaszt annyit mint a CPU-ba integrált utóda.
Meg ugye két felületről elvinni a hőt sem ugyanaz mint egyről...Ez indokolhatja a 69 fokot...ami engem személy szerint nem is zavarna ha: 1. a ventilátorvezérlést igazítanák hozzá ehhez helyzethez. 2. Nem melegítené át a burkolatot nagyon...Az a gyanúm, hogy annyira azért a lenovo sem szeretné elengedni a hőmérsékletet ezért hamarabb kapcsol nagyobb sebességre mint az X200 esetében... -
MrSealRD
veterán
(#56026) Chaser : Akkor bennem van a hiba. Hozzá vagyok szokva, hogy a cuccok amiket veszek jól működnek...sokáig...messze a garanciaidőn túl.
Én egyelőre egy 20-as szériát céloznék meg...azzal el tudnék éldegélni addig míg talán eljön az ésszerű irányba fejlesztés kora...(#56027) Tikakukac : Ha retek drága gép akkor 3 órát se essen ki...0-át max. Ha már ilyen szőrös szívvel nézzük...De komolyan.
-
MrSealRD
veterán
válasz
Chaser #56021 üzenetére
Te már eleve feltételezed, hogy sz@r.
Garancia itt is van. Max nem kopognak be az ajtómon...Lehet nem is akarom. Smartservice-nek jó híre van. Tudom, hogy oda kell csörögnöm, és megmondják mi legyen.
DE ez már megint a házassági szerződés esete...még el sem kezdődött valami de már készülünk a problémákra. Én azt várom ettől a géptől, hogy ne legyen garanciális ügyintézéses történetem...De mivel munkaeszközt veszek ez max akkor lenne kidobás, ha az a pénz nem térülne meg a munkával amire vettem...vagyis szervízben töltene 3 évet és a végén visszaadják, hogy nem jó, és lejárt a gari...erre akkora az esély mint a holnapi világvégére.
Nyilván azért mielőtt ennyi pénzt kiadnék biztos körbenézném a piacot, de az új HP-k is olyanok mint egy vödör takony...Dell...hát jó a gari...ezen kívül tud mást is?!Ha le akarom fedni az igényeim akkor valahol kompromisszumot kell kötni...ki itt, ki ott enged...
-
MrSealRD
veterán
válasz
Chaser #56015 üzenetére
Nekem csak a felbontás a 4 mag és a 4 slotos memória vonzó ami inkább már w540 lenne...a grafikai rész annyira nem hoz lázba...Plusz vagyok olyan hülye, hogy tetszik ez a szögletes és fekete doboz...utálom a csicsát. Ami ennél több az már az...A többi gyártó meg...látjuk mi történik.
Na bele ért a kezem a bilibe.. -
MrSealRD
veterán
Nekem anno kellett valami 64bit driver...vagy mi a fene...hogy eleve rendesen menjen az RMClock. Az nálad meg van? Ez egyébként egy szál *.sys fájl bemásolását jelenti a mappájába.
-
MrSealRD
veterán
válasz
Chaser #55668 üzenetére
ThrottleStop miben jobb? Lehet megnézném...
Nyilván nem vár el senki extrém fogyasztáscsökkenést egy alulfeszeléstől, de hőmérsékletből itt olvastunk már nem egyszer 10fokos javulásokat. Ha nem pörög a venti az jó a fülnek és jó az akkunak is...a cpu fogyasztásról nem beszélve. Igaz másabb lehet a helyzet a T500-aknál, de nekem T61-en elég sokat hozott, hogy egyszer megcsináltam az összehangolást és azóta csak élvezem a jótékony hatásait...
(#55670) Chaser:
Ez így rendben is van, de ehhez igaznak kell lennie annak, hogy ugyanazt a feszültséget képes stabilan elviselni 2400-on is mint 1600-on... -
MrSealRD
veterán
válasz
FoxiestFox #54852 üzenetére
Ehhez még annyit tennék hozzá, hogy ha kiveszed az akkut akkor törlődik a beállítás a kikapcsolt és a windows-on kívüli állapotokban. Tehát ekkor 100-ra tölt. Ha windows-ba eljutsz akkor érvényesíti a korábbi beállításokat.
-
MrSealRD
veterán
válasz
Shatterstar #54759 üzenetére
Szerintem rossz irányból közelíted a dolgot. Sokan vettünk itt gépet tőle, és eddig még senki nem panaszkodott rá. Én is vettem tőle t61-et és behalt a billentyűzete. Szó nélkül cserélte, ráadásul a futárt is ő fizette. Szóval ha normálisan állsz a hozzá és leírod, hogy továbbra sem jó a cucc, akkor én nem hiszem el, hogy nem hajlik valamilyen konstruktív megoldásra...
-
MrSealRD
veterán
válasz
Shatterstar #54733 üzenetére
Tehát elvileg úgy kellett volna visszakapnod, hogy megy a BT...stb
-
MrSealRD
veterán
válasz
Shatterstar #54721 üzenetére
Ez kicsit kusza...
A gépet visszaküldted alfa156-nak a jól értem. Ők küldték volna tovább szervizbe?
Mi az, hogy tökéletesen fut gyári windows alól? BT-t kipróbálták? Konkrétumok voltak még?A gyári számmal kapcsolatban meg annyit, hogy az én serial-om sem azonos azzal ami a tepsi alján van matricázva. Lenovo szépen beazonosította egy 14"-es inteles t61-nek, a 15,4"-es nvidia-s t61-em. De a SU azért simán felrakta volna a megfelelő drivert, ha engedtem volna...Szóval megy ez össze vissza...kézzel telepítem mert szeretem a nagyobb kontrollt az ilyesmi felett...
-
MrSealRD
veterán
válasz
Dhampir #54644 üzenetére
Szerintem senki nem kényszerítette arra, hogy megvegye a gépet. Ki is próbálhatta volna előtte és akkor kiderülnek ezek a kis hibák. Akkor elállhatott volna a vásárlástól. Saját bőrömön tanultam meg én is. Mindent ki kell próbálni ott helyben és akkor csökkenteni lehet a meglepetés esélyét.
-
MrSealRD
veterán
válasz
audi100td #54322 üzenetére
Újabb csatoló típus, csak hogy megkönnyítsék az életünket... Itt ha megnézed akkor a mini petrencés rúd stílusú ssd-k láthatók m.2-es csatlakozással.
Elvileg direkt SSD-khez találták ki...nagyobb (lesz) a sávszélessége és kevés helyet igényel. M.2 és NGFF neveken lehet belebotlani. -
MrSealRD
veterán
válasz
ro_bert17 #53996 üzenetére
Hátizsákról tudok kicsit több mint egy év használattal hozzászólni.
A Kensington SaddleBag Sport-hoz képest gyengébb és kisebb is...de abszolút jól használható és ennyi idő után sem látszik rajta komolyan a használat. Nagyítóval biztos találni benne hibát a külsején.
Belül egy részen picit megszakadt. De nem vészes... -
MrSealRD
veterán
válasz
blueMerle #53771 üzenetére
Így mindenképpen javaslom a 20-as széria szemrevételezését...de ha ragaszkodsz a 30-asokhoz azzal sem fogsz rosszul járni... Azért nem papírból vannak ezek...
Az én véleményem az, hogy egy 4 magos W520-al kb életed végéig eltudsz lenni...
Tipikusan a sarkok szoktak kopni a burkolaton vagy az élek. Ez időben mindenkinél más.
Persze nem hagyhatjuk ki, hogy hibák bármelyik darab esetén előfordulhatnak. -
MrSealRD
veterán
válasz
blueMerle #53768 üzenetére
Esetleg a 20-as TP szériát megpróbálhatod...Azért az nem lett olyan rossz...
Minden szériából találsz rémtörténet videót én úgy gondolom. Némelyik túloz is.
Ami 30-astól gázos inkább a billentyűzet kiosztás mert szokni kell...De a strapabíróság is egyre inkább szubjektív lesz, mert nem mindegy, hogy valaki húzz a kocsi után...vagy berakja az anyós ülésre...
Én a 20-as szériát azért megfontolnám a helyedben. Még 5 év tervezés esetén is...
Mondjuk kérdés mik az igényeid? Dedikált VGA kell? FHD panel? stb...
-
MrSealRD
veterán
-
MrSealRD
veterán
-
MrSealRD
veterán
Az miért van, hogy mindenkinek marad felesleges csavar az összerakás után?
Minek rakják bele ha csak felesleg...Anno nekem is kimarad 1 vagy 2...de annyira zavart, hogy elkezdtem keresni, de aztán feladtam, mert nem találtam meg a helyét.
-
MrSealRD
veterán
Az a gond, hogy itt csak a szélső értékek látszanak. Jobb lenne egy AIDA grafikon...DE ettől függetlneül mondom. Ha a gépet nyugalmi állapotból indítod neki egy ilyen terheléses tesztnek akkor a ventilátornak lesz egy néhány másodperces tehetetlensége, amíg a felfogja mi történik. Az úgy néz ki, hogy az elején kiugrik egy jó magas értékre, után pedig a ventilátor már nem engedi fentebb...
Szóval ha 5 perc folyamatos terhelés után sem emelkedik, hanem beáll egy 8x értéken az rendben van...Úgy látom nálad pont így is van.(#52741) metal01 :
-
MrSealRD
veterán
válasz
Shatterstar #52590 üzenetére
Nyugi már T500 nál sem volt magnézium a tetőben...T61-ben volt utoljára. Legalábbis képek ezt mondják...
-
MrSealRD
veterán
Egy kis Thinkpad vérengzés: ITT
-
MrSealRD
veterán
Ezt nézzétek W540!!!!
A felbontásra külön felhívnám a figyelmet...
Kár, hogy a külsőt ennyire eltolták legalábbis az én ízlésem szerint...de a többi az vadállat.
-
MrSealRD
veterán
válasz
Shatterstar #51915 üzenetére
Az összes i7-el szerelt 20-as kapott. Pl x220 is....volt ilyen
-
MrSealRD
veterán
válasz
Shatterstar #51909 üzenetére
Az egy W520 lesz szerintem...
-
MrSealRD
veterán
válasz
Intelligencs #51694 üzenetére
Ja, nem azért raktam be így....
Hülyén jött ki...csak gondoltam belinkelek párat, hogy elemezzétek... -
-
-
MrSealRD
veterán
válasz
scarbantia #51647 üzenetére
Szomorú ez...
-
MrSealRD
veterán
válasz
abacsx #50987 üzenetére
A szövegértelmezési problémákkal nem tudok mit kezdeni.
A gépnek meg van garanciája nem ez volt a kérdés, sem az, hogy mennyi. Itt az volt a kérdés, hogy valaki csak a garanciális ügyintézés álomszerű megvalósulása miatt választ egy másik márkát. Felőlem.
De ezzel már eleve tudjuk, hogy az eszköz biztosan elfog romlani úgy, hogy az hetekig használhatatlan lesz, mert a szerviz lesz@r. Akkor kérdés minek vettük meg? Én azért veszek meg valamit mert tudom, hogy minimális az esély a meghibásodásra, nem azért mert gyorsan meg tudják javítani....10-szer...akár. Tudom kicsit sarkítás, de kénytelen vagyok már így írni, mert itt már mindenki csak Dell NBD szemüvegen lát. Ami nem feltétlen baj, de az sem mindenható. Hiszen az sem vigasztal ha van egy határidőm és amiatt a 2-3 órás hipergyors javítás miatt nem tudom tartani, mert valójában az fél napos kiesést jelent nekem...Ja tudom örüljek, hogy nem 2 hét. Na szerintem hagyjuk a témát... -
MrSealRD
veterán
(#50976) soldi3r
Ha ilyen adódik megpróbálok fejben kódolni...talán sikerül.De még nem volt ilyen.
Komolyra fordítva a szót nem mindegy miről beszélünk. Egy kopás, egy zsanér probléma nem teszi használhatatlanná a gépet. Ha ilyen esetben kell várni heteket az max kellemetlen de nem megy a munka rovására. Ilyenkor nem is szabad beadni a gépet...Tudni kell kérdezni is. Pl Meddig tart a javítás.
Ha egy fő elem megy tönkre, az közel sem biztos, hogy lesz raktáron a szervíznek...ez benne van a pakliban. Én még egy Dell-es NBD történetet sem hallottam amikor mondjuk helyben alaplapot cseréltek..stb
( NEM SZERVER!)(#50979) brd
Nagyon nem erre gondoltam. Én azt mondom, hogy kettőn áll a vásár...és többnyire csak arról hallunk ha a gyártó a hülye mert tönkrement, elkopott,..stb. Aztán ki tudja, hogy bántak vele. Sokszor hangzik el a "Mi történt?" kérdésre a "Semmi" válasz.(#50980) chab7
Ezért is hoztam mint negatív példát.De szerintem itt sokan félreértenek. Nem azt mondom, hogy nem számít a garancia egy gép vásárlásánál. De kizárólag a garancia miatt venni egy márkát/típust szerintem értelmetlen.
-
MrSealRD
veterán
Pont ez a lényeg...nincs olyan, hogy bekövetkezik a baj...és akkor legyen kisebb a probléma.
Egyszerűen nincs ilyen opció. Nem lesz baj és kész.
Persze nem lehet a sémát egyben ráhúzni de én úgy indulok neki, hogy ez jó lesz.(#50969) cigam
Egy olyan T61-et használok amit szerintem nem igazán kíméletek meg...volt már hibája...a zsanérja lötyög...
de nem 1cm-t, vagy 3-at legalább. Bár annyira nem zavar mert amikor kinyitom akkor mint a beton. Volt már komoly hibája is. Messze garancia időn túl. Meg tudtam csinálni. Azért mert volt tapasztalat és tudásbázis hozzá. Ez nekem felbecsülhetetlen. Mert én eleve a garancia idején túlra tervezek. Sokszor voltam már úgy, hogy körülöttem ugyanaz vagy hasonló eszközök haltak halomra, az enyém meg jó volt...lehet rajta filózni vajon miért. A tervezett elavulással szerintem jött az emberi megfelelője is, a tervezett hanyagság is
De azt se felejtsük el, hogy ami elromolhat az el is romlik...ugye. Mivel nagy számban gyártott termékekről beszélünk ezért valakinek a cuca be kell sz@rjon. nincs mese.... -
MrSealRD
veterán
Ahogy én látom, a hibák azért vannak elbagatelizálva mert vagy könnyen orvosolhatóak, vagy tényleg nem ettől függ majd az életünk.
Volt itt többször említve pl a trackpoint ami más más üzleti gépeken nem remekelt annyira mint egy TP-en.
T500-at még jó, hogy nem lehet újonnan garanciával kapni. 2008-as technológia lapul benne...
Minden csoda 3 napig tart...ha ez letelik akkor meglátjuk mi marad a legendából. Ezért kár most azon élvezkedni, hogy bezzeg a Dell bekopog az ajtón és még kávét is főz magának...Mert lehet, hogy holnap már más lesz ennek a megítélése. A garancia miatt választani egy gyártót olyan mint a házassági szerződés. Még el sem kezdődött valami, de már a halálát latolgatjuk...
Többet ér, ha tudom egy típusról, szériáról...stb akármiről, hogy megbízható. Én azt mondom soha ne legyen szükség a garanciális témákkal foglalkozni... -
MrSealRD
veterán
A ventilátor tuti, hogy új?
Ha igen akkor nyertél egy szép élményt. Mert nálam (t61) hasonló történet volt.
Dióhéjban: Egyszer csak fan error. Ventilátort cseréltem és szintén fan error továbbra is.Egy TP fórum mélyén az internet legeldugottabb sarkában olvastam, hogy van egy bizonyos (talán F4 nevű) biztosíték ami a ventilátorszabályozó áramkör része. Ha az kimegy akkor is fan error van, de addig nem tudod mi a baj amíg rá nem próbálsz egy másik ventivel.
Nem bíztatok senkit erre, de én "megpatkoltam" és azóta jó(2011).
Létezik nagy felbontású alaplapkép ami mutatja hol kell keresni ezt a kis jószágot... meg találtam mindenféle áramköri rajzokat is a anno...
-
MrSealRD
veterán
válasz
scarbantia #50671 üzenetére
Hol vettél 2x4GB-ot 16K-ért? Előre is köszi.
-
MrSealRD
veterán
válasz
abacsx #50610 üzenetére
Lényegében igen. Itt a fórumon sokan vágtak bele hasonlóba....Sokszor eltérő okokból de már páran szétkaptuk a gépet aztán lego délután volt belőle. Van HMM, ami fogja a kezed.
Amire figyelj, hogy némi ESD védelem legyen...bár nem valószínű, hogy gyapjú pulcsiba fogsz neki ülni, de nem árt az óvatosság.Hajrá! -
MrSealRD
veterán
válasz
abacsx #50603 üzenetére
Az árakat nem tudom, attól függ honnan veszed...De egy biztos, ha megbontod és közben megremeg a kezed és nyomokat hagysz akkor előfordulhat, hogy garanciális problémánál visszadobnak...
Árajánlatot kérni nem kerül semmibe...Talán ha te viszed a panelt is és úgy is bevállalják akkor még előfordulhat, hogy nem kerül egy másik gép árába...
-
MrSealRD
veterán
válasz
FoxiestFox #50467 üzenetére
-
MrSealRD
veterán
válasz
scarbantia #50368 üzenetére
Jaa...értem. Másra gondoltam...
Én inkább a GPU-ra szeretem hagyni az ilyesmit, a kisebb "TDP"-je miatt... Néha azonban nem jó valami és szaggat...ilyenkor ki kell kapcsolnom a GPU gyorsítást. T7500 izomból viszi ilyenkor...bár fűt is miatta.
Jól emlékszem ez egy 4:3-as T61p-nek a háza és a kijelző miből lett kiszedve?
-
MrSealRD
veterán
válasz
scarbantia #50362 üzenetére
Pontosan milyen kódolást szeretnél gyorsítani?
Szerintem egyelőre ne aggódj a GPU miatt. Nekem NVS140 60fok körül mozog. Az 570 meg jóval nagyobb darab...Ilyen melegben nem csoda...
-
MrSealRD
veterán
-
MrSealRD
veterán
Srácok meleg van, de ne tépjétek egymást...
Akku téma: PowerManager-be van egy automatikus akkukímélő mód...Na az tulajdonképpen (remélem jól emlékszem) 80%-os szintig tölti maximum az akkut.
Párszor előfordult, hogy időm kevés volt, a figyelmem sem az akkuszintre volt ráállva...és bumm lekapcsolt.
Még soha nem csökkent az akku max kapacitása ilyen miatt.Ellenben ha engedtem az utolsó 10%-ot beletölteni(tehát 100%-ra, ha 90-ig engedtem ott nem jelentkezett) akkor minden egyes ilyen alkalommal néhány századot csökkent az elérhető max kapacitás...
Ez egybe vág a Lenovo féle akkukímélő beállítással. Igaz csak ritkán merül csutkára az is hülyeségből, általánban 5-10%ig, de soha nem töltöm fullra! Azóta nem nőtt az elhasználódás.
-
-
MrSealRD
veterán
Én csak azt nem értem, hogy képeken miért ilyen tükröződő a kijelző??? Cserélték vagy csak hőguttát kaptaka a szemeim?
-
MrSealRD
veterán
válasz
norbyone #48949 üzenetére
Thinkvantage: Korábban a Toolbox indult a gombra, de a Lenovo kinyírta a programot helyette a hulladék Lenovo Solution Center van...Külön kell letölteni.
Támogatja a DDR2 800Mhz-t, mégpedig úgy, hogy 667Mhz-en hajtja.
Velociraptor: Röviden megfogalmazva, inkább SSD-t pakolj bele.
-
MrSealRD
veterán
Köszi srácok. Eddig én is így tudtam. Reméltem, hogy tévedek...
-
MrSealRD
veterán
Ha már így szóba kerültek az i3/i5/i7 különbségek..Használ ilyen procihoz valaki olyan programot mint az RMClock?
-
MrSealRD
veterán
válasz
FoxiestFox #48531 üzenetére
Nálam még 310.xx van, volt egy-két olyan verzió amivel nálam is dobott időnként kékhalált, drvier leállt, kockás fagyást...Ez a verzió eddig jó volt, de csak lustaságból nem frissítettem eddig. Próbálj meg eggyel korábbi verziót.
-
MrSealRD
veterán
válasz
FoxiestFox #48529 üzenetére
Melyik nvidia driver van fent?
-
MrSealRD
veterán
Hát itt takarítás volt?
-
MrSealRD
veterán
Látom volt ma téma a kijelző...
A mai nap beesett a céghez egy Thinkpad Helix tesztelésre. Gondolhatjátok, hogy alaposan megnézegettem mi a franc kerül több mint fél millióba. ezen a gépen.
Én őszintén és maximális objektivitással mondom, hogy vicc ez a gép.
Beleraktak egy 11,6"-es IPS FHD! panelt. Betekintési szöge és a színek rendben voltak. A kép szép volt.
Alapból valami buta felbontás volt beállítva, majd miután feltettem FHD-ra, hát kellett neki az a 125%-os méretnövelés. Úgy már használható kategóriában voltak a méretek.(de éppen..)
Az érintést pontosan és jól érzékeli, bár közepes méretű ujjaimmal nem mindig találtam oda ahová szerettem volna. A toll érzékenységéről annyit, hogy kb 2 cm-re tartva a kijelzőtől már írt, bökött...stb.
Összességében az a véleményem, hogy ez baromi kicsi mint laptop. Tabletnek meg nagy és nehéz.CPU: Intel i5-3427U volt benne. 17W-os TDP. Üresjáratban is folyamatosan ment a ventilátor. Ami a nagyobb baj volt bele, hogy jellegzetes hangja volt és bár én érzéketlen vagyok az ilyesmire, de kifejezetten hangos volt...
2! db USB van rajta összesen. Laptop módba. Ilyenkor rá van ültetve a billentyűzetre...Na ez még egy "jó" rész.
Az "tablet" rész hátlapja kicsit kopogós de jó tapintású műanyag. Hajlik mint a fene...
A billentyűzet rész szintén hajlik mint a fene...gagyi műanyag. A gombok az új szigetes amit már láttunk. Nyomáspontra kicsit billeg, de nem vészes. Viszont a gombok felülete ilyen "csúszós" érzésű...Az egyes billentyűk közötti rés túl nagy...
A billentyűzet és a kijelző összecsúsztatása egy érdekes mutatvány...Nincs visszajelzés, (mondjuk egy kattanás) hogy jó vagy sem. Pontatlan és hézagos. A zsanér kicsit nehezen adta magát mikor kinyitottam először. Azt hittem jó merev...Egy frászt. 1-2 hegyes szögben, derékszögben és 1-2 homorú szögben próbáltam ki és eltérő mértékben de lötyög...Fogyasztás: 2 akku van benne. Az egyik az alsó részben. A gyártó valami SMP volt ha jól emlékszem. Üres járatban tekerő süvítő ventilátorral 5W és 11W között ingadozott. Átlagban én 8W-ot láttam...
Összegzés: NAGYON NEM AJÁNLOTT. (Főleg ennyi pénzért)
-
MrSealRD
veterán
Az IDA működik. Bizonyítani nehezen lehet, mert a különböző programok elég bénán mutatják. Anno egyszer kipróbáltam. Igaz én RMClock-ot használok, abba be lehet állítani, de kimutatni ez már nem tudja tényleg működik-e.
Annyit, nem hoz sebességben mint amennyit energiából felemészt. Ráadásul nehezen lehet erőltetni ezt...Hiába ez még nem a boost-os intel i sorozat.Jaaa...Rmclock nem szereti a feles szorzókat. Így ha ezt használod elveszíted az IDA képességet. De mint fentebb írtam...kb értéktelen ez a feature.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest