- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
soldi3r
veterán
válasz
FoxiestFox #63186 üzenetére
Nyilvan, de nem muszaj azt nativ felbontason hasznalni. Viszont neha meg jol jon, foleg ahogy emlitettek, CAD-nel. Amiota megint rajzolnom kell, azota csak szenvedek a kisebb felbontasokkal.
-
soldi3r
veterán
válasz
tothjozsi96 #63182 üzenetére
Ha megnezed a pontos tipust, abbol is kiderul. Aida talan kiirja.
WSXGA <-> WUXGA cserenel szalagkabelt is cserelni kell? Talaltam egy viszonylag jo arfekvesu gepet, csak a kisebb felbontassal.
-
soldi3r
veterán
Okeoke, no offense
Altalanos felhasznalasra nem is latom ertelmet a nagyobbnak. Csak amikor kezbe veszem az X200-at az X230 utan, meg ott is feltunik, hogy mennyivel tobb minden fer ki a monitorra, pedig ugye csak a keparany mas. Viszont itt is van egy hatar, ameddig erdemes elmenni. Ami kb szerintem is valahol ott lehet, amit te mondasz.
-
soldi3r
veterán
T61p es W500 WUXGA kijelzoje ugyanaz?
-
soldi3r
veterán
válasz
Robo sapiens #63120 üzenetére
Ha ez a gyari kiepitese es nem hazilag belerakott IPS, memoria, SSD, akku, bill stb. es patika allapotban van.
-
soldi3r
veterán
A 15"-os T61p GPU-ja is meghalos fajta? Az 1920 x 1200 -as felbontas eleg jol hangzik.
-
soldi3r
veterán
Az R61 kicsit vaskosabbnak tunik nekem, mint a T61. A huto is nagyobb benne? SATA2-t annal is lehet hekkelni?
-
soldi3r
veterán
Most nezem a 30-as szeriaban van Mini DP. Kukazhatom a jacket, ha beszerzek egy ilyet?
-
soldi3r
veterán
válasz
Robo sapiens #62503 üzenetére
Elvileg van belole mindketto.
-
soldi3r
veterán
válasz
cadeyrn #62477 üzenetére
- 3g, msata, wifi
- ips panel, minimum fullHD
- max. 13,3, hordozhatóság miatt
- HALK
- értelmes billentyűzetEzt a gepet ugy nevezik, hogy E7240
De talan nem sokaig lesz szukseg msata slotra pluszban a HDD+SSD kombohoz. A WD Black2 eleg igeretesnek tunik, csak 60k-t kell kicsengetni erte.
-
soldi3r
veterán
válasz
Robo sapiens #62415 üzenetére
Az X-eseknek meg az X230-ig a felbontasa tre.
(#62411) Intelligencs, Nekem eddig csak forditva volt. Egyedul a Linux rontott az uzemidoben.
-
soldi3r
veterán
válasz
Robo sapiens #62396 üzenetére
Nem er meg +30k-t az X201.
-
soldi3r
veterán
En azert erzem. Reggel benyomom a ceges notit, mire betolt a viruskereso, meg az Outlook, addigra a sajat gepemen mar elolvastam volna az aktualis hireket meg leveleket. Pedig az E6330 sem egy lassu darab. Nincs ertelme babusgatni az SSD-t, mire elhasznalodik, addigra vagy tonkremegy, vagy a kapacitasa lesz nagyon elmaradva.
-
soldi3r
veterán
válasz
Robo sapiens #62240 üzenetére
-
soldi3r
veterán
válasz
Robo sapiens #62230 üzenetére
En X230-at mondanek. Elonye a T sorozattal szemben a kisebb meret es az IPS lehetoseg, hatranya a kisebb felbontas. X220-szal szemben az USB3, a jobb VGA es a vilagitos bill. X200 nem kezel msata-t, igy az SSD+HDD kombo csak zsebbenyulosan erheto el.
-
soldi3r
veterán
válasz
VegyesTamás #62196 üzenetére
Koszonjuk Emese!
-
soldi3r
veterán
válasz
Tikakukac #62121 üzenetére
Visszafele ez a kerdes nem allja meg a helyet. Kompatibilitas, ar, exchange es egyeb programok.
Egyik munkahelyemen ket fele beultetogep volt. 173db linuxszal es 60db xp-vel. Ebbol azt akarom kihozni, hogy a az osszes windowsos es linuxos gep megszunne akkor meg pl a mac-hez sem gyartanank alaplapot.Ugyhogy igen, a masik ketto igenis lenyeges.
Nekem semmi bajom az apple-lel. De a plazaban kavezas kozbeni internetezesen kivul, masra nem nagyon hasznalhato. Viszont akinek az tetszik es ennyi eleg, tegye. -
soldi3r
veterán
A notebookchecknel az 540M (142) es a T9600 (150) kozott nem sok kulonbseg van. Atlag ~10%. Ami azert nem sok. Nalam azert ok eleg hivatalos forrasnak szamitanak ebbol a szempontbol. Mint ahogy a te esetetben, valoszinuleg a masik esetben is jobb/mas eredmeny szuletne.
(#61929) Tikakukac, De azt a gepet eleg komplikalt magaddal vinni
-
soldi3r
veterán
válasz
szlovibuki #61875 üzenetére
Power Manager megmondja pontosan.
-
soldi3r
veterán
Akkor
T9900-> T9400
Volt egy upgradeem, i3 2350M-rol i5 3320M-re. Itt is volt ugye generacio valtas. Erzesre: semmi. Pedig a bencsmark szerint 40%-kal gyorsabb.
2 generaciot mar erdemes lehet elorelepni, pl a 00-rol a 20as szeriara.
De ez ugye felesleges, ha HDD van a gepben -
soldi3r
veterán
válasz
werszomjas #61780 üzenetére
Talan a T400/410-nel van az egyedul, hogy az oregebbet vennem. Nem sokkal gyengebb, de lehet alulfeszelni.
Amire a T400 nem eleg, arra a T410 sem (mar ha integralt VGA-val van mindketto). Inkabb a nagyobb felbontasu kijelzore es SSDre koltenem a felarat. Viszont ha a T420 is szobe kerult, akkor nalam befuto. Ennyire leestek az arai? En meg azt hittem jo aron vettem a gepem. Kulsore kulonbseg nem nagyon van eddig a szeriaig, minosegileg sem. Sot en (mar) abban is biztos vagyok, hogy a 30-as szeria is jol ossze van rakva. Lehet a 40-es is? -
soldi3r
veterán
Epp most gyalogoltam at a 95 kilommal az X230-on.
-
soldi3r
veterán
válasz
fermacht1994 #61609 üzenetére
Sokat! En msata-t tennek bele, akkor a tarhely is maradna es a sata 2/3 nem erezheto kulonbseg.
-
soldi3r
veterán
Tobb helyen azt irtak, hogy nem is lesz mukodo powermanager 8-ra, merthogy az uj akkumulatorok fw-ebe mar bele van epitve mindenfele elettartam optimalizalo ciklus... Az ertekek nagyjabol jok, mindenki masra eskuszik. 20-tol 85-ig nem nagyon lehet gond, nalam talan 30-80 kozott mozog.
Elvileg itt megoldottak ezt. -
soldi3r
veterán
válasz
VegyesTamás #61514 üzenetére
Az a tu is osszezarhatott 2 olyan alkatreszt, amit nem kellett volna. Ha Inteles lapra cserelned, akkor nem kellene felned.
-
soldi3r
veterán
válasz
VegyesTamás #61270 üzenetére
Nvidias?
-
soldi3r
veterán
válasz
szlovibuki #61221 üzenetére
T500, mar a felbontas miatt, de draganak tunik. 50-ert van fenn ati kartyas.
-
soldi3r
veterán
Kicsit gondolkodoba estem, eleg jo ajanlatnak tunik.
-
soldi3r
veterán
Nekem is nagyon csiklandozza a fantaziam. Pont ennyivel kellene tobb (most)
Left: HD (1366x768, 125.38 ppi) Right: HD+ (1600x900, 146.86 ppi) -
soldi3r
veterán
válasz
Dhampir #60952 üzenetére
Ez teny. De ez igy volt korabban is. Ha minden sz@rt telepitek, amire lehetoseget biztosit a Lenovo (Dell sem jobb), akkor berantja a kezifeket, i5 meg 8gb ram ide vagy oda.
Nalam uj gep erkezese ugy indul, hogy formatalom a meghajtot es megy fel egy friss oprendszer, 2x szenvedtem nehany napig a gyarival.
De ugy emlekszem, nem kellett trukkoni a win8 telepitessel. -
soldi3r
veterán
válasz
voyager4.4 #60898 üzenetére
Ezt nem tudom, nekem meg nem volt gondom az office-szal.
-
soldi3r
veterán
Ha magambol indulok ki, szerintem az otthoni felhasznalok nagy resze csak jatekkor hasznalja ki a windowst. Azon kivul nagyjabol minden mas megoldhato linuxon, a hiedelmekkel ellentetben altalaban egyszerubben.
En nem ismerem annyira a Debiant, mint pl az XP-t, nem volt szuksegem a megismeresere, feltettem es mukodik. A wlan driveren kivul mast nem kellett manualisan telepitenem. -
soldi3r
veterán
Szerintetek mi lenne a realis ara?
Lenovo ThinkPad X230 2325
Core i5 3320M
4 GB RAM (or 2x4GB kit)
320 GB (or + 120GB Crucial m500 msata)
LGC 62Wh, 25 cycle
warranty 2016-06-05
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hardverkemping június végén
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Elegáns és Erős: MSI Prestige 15 Creator/Gamer Laptop makulátlan állapotban.
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- HP Probook 450 G5 - 15", i5-8250U, 8GB RAM, 128GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (hibás)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest