- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
soldi3r
veterán
Talaltam egy uj, dobozos X200-at, szerintetek mennyit erdemes erte adni?
-
soldi3r
veterán
válasz
atomanti19 #68537 üzenetére
W520. De most van egy M4600 eleg jo aron. Illetve ebayen is akad egy £400-ert, ami ha otthon lennek mar nem lenne fenn
-
soldi3r
veterán
válasz
Biluxzsolt #68454 üzenetére
X200, Dell E4200, HP 2530.
-
soldi3r
veterán
válasz
FoxiestFox #68438 üzenetére
Ha nincs AFFS fetise es LED-es a panelel veszi, akkor szerintem nincs gond a ribbon kabel beszerezhetosegevel sem.
-
soldi3r
veterán
válasz
FoxiestFox #68423 üzenetére
Szerintem ez nem olcso. A kijelzo es a ribbon kabel nem ugyan az mindkettoben?
-
soldi3r
veterán
válasz
Biluxzsolt #68422 üzenetére
Nekem P8600 van 4 giga rammal. A tapipados mar X201. Minden gepem angol, nekem ez a normal
Az s verzio a konnyebb, vekonyabb modell.
-
soldi3r
veterán
válasz
Biluxzsolt #68420 üzenetére
Szep allapotu X200. A csajom nem engedi lecserelni
-
soldi3r
veterán
válasz
pinnacle #68345 üzenetére
Olyan nincs, hogy 15"-os konnyu notebook, azert erzed az ellentmondast.. Kompromisszum lesz a vege. Vagy a gep lesz silanyabb, vagy az ar lesz magasabb, vagy letezo gepet kerestek
14"-ben jo meg az E7440, de az sem olyan massziv, mint a 6-os szeria illetve Elitebook, az sajnos ilyen lett. -
soldi3r
veterán
válasz
pinnacle #68306 üzenetére
Nekem az X230-ban nem volt zavaro a kijelzo, X200-ban igen es a Dell E6400-ban nagyon idegesitett. Viszont az M4500-ban szinten nagyon jo. Az E6330 is rohadtul vibral, pedig azt is ugyan az a gyarto muvelte, mint az M4500-et.
Ez szerintem nem leszurheto tipusra, gyartora, mert adott tipusokon belul is mas mas kijelzok lehetnek. Az adott gepet kell megnezni. -
soldi3r
veterán
Neha kisertesbe esek, de vagy W520, vagy semmi!
-
soldi3r
veterán
válasz
katalin888 #68257 üzenetére
Mobilt gyakrabban cserelnek az emberek, mint lapost. A nagy szamok torvenye alapjan pedig tobb az ostoba ember, aki mobilt vesz. Igy ez a parasztvakitas is mukodik.
-
soldi3r
veterán
válasz
scarbantia #68136 üzenetére
Nekem csak i5 van benne, ezzel viszonylag csendes es huvos, csak neha keves.
-
soldi3r
veterán
válasz
scarbantia #68133 üzenetére
En is valtanek majd kicsit feljebb, 1-2 rajznal megtorpan az M4500. Mennyivel lehet erosebb egy W520? Bar en szivem szerint 2 lepcsot ugranek most, akkor viszont ismet csak Dell lehet.
-
soldi3r
veterán
válasz
AiRLAC #67940 üzenetére
Az sok mindentol fugg. Pl milyen wlan kartya lesz benne, mit ertesz a spec. billentyűkombinációk alatt. Hangero szabalyzas termeszetesen mukodik, de pl a Thinkpad specifikus FN+F5 nem.
(#67941) Tikakukac, En 100%-ban egyetertek veluk. Mi alapjan kellene megbizniuk benned, aki annyi faradsagot sem vesz, hogy felhivja oket? Telefonon valoszinuleg maskepp altak volna a dologhoz, velem eddig nagyon korrektek voltak. _Nem szemelyeskedesnek szanom_
-
soldi3r
veterán
válasz
fermacht1994 #67913 üzenetére
Az enyem kb 3 honapot volt hasznalva, a hazbol sem lett kivive, az sem volt rossz allapotu. A noti nem jo befektetes.
(#67916) V.Stryker, sokan elfelejtik a hasznalt cucc lehetoseget. En inkabb veszek minosegi hasznaltat, mint bovli ujat.
-
soldi3r
veterán
válasz
fermacht1994 #67910 üzenetére
1, Elkeseritelek, az enyem nem sokkal tobbert ment el mSata SSD-vel egyutt, cirka 3-4 honap utan.
2, Kicsit onreklam gyanus a dolog. -
soldi3r
veterán
válasz
Aethelstone #67859 üzenetére
Ugye azt az elemet mar kicserelted?
-
soldi3r
veterán
válasz
FoxiestFox #67772 üzenetére
A soros es a parhuzamos port miatt es tudom, hogy ez egy eleg massziv darab, teljesitmenyre is boven eleg.
-
soldi3r
veterán
Valakinel felesleges, elado T30 elfekvoben? DOS-t futtatnek rajta, de az egyetlen aprost, 30k-ert kicsit ersonek tartom.
-
soldi3r
veterán
válasz
Chaser #67557 üzenetére
A 40-es TP-be pont a billzet az egyetlen, ami szerintem jo. Feszes, nem kotyog es kemeny, a kiosztasa olyan, amilyen. Minosegre a 30-aseval sem volt gond.
Dellnel eddig csak E3340 es E7440 volt nalam, azok a billzetek viszont eleg otvarok, E6-os peldany meg csak uton van felem. -
soldi3r
veterán
válasz
andris1602 #67544 üzenetére
A ThinkPadon az fembol van
-
soldi3r
veterán
válasz
FoxiestFox #67541 üzenetére
Jon majd a "retro" korszak
-
soldi3r
veterán
válasz
Pszihonaranc #67498 üzenetére
Attol meg a problemara megoldas.
-
soldi3r
veterán
válasz
Pszihonaranc #67488 üzenetére
BIOSban nem lehet beallitani mit kapcsoljon a gomb?
-
soldi3r
veterán
válasz
FoxiestFox #67428 üzenetére
X200-on probaltam en is, de ott sem 2 ujjal sem 3mal nem mukodik
-
soldi3r
veterán
Tudom, hogy vannak itt kijelzo fanatikusok
Hova sorolja be az AHVA tipust?
-
soldi3r
veterán
CentOS es FX880 update.
Valamilyen indittatasbol raprobaltam a 6.5-os verziora, ez elsore, hibatlanul felment. Eleg kellemes rendszer is lehetne. A holnapi programom a Debian+MATE telepites lesz, remelem a fonokom nem talal ki mast
Valoszinuleg az en hianyossagom, de az alap tarolokbol egy ficerafox sem frissitheto, megallt a 24-es verzional. Az osszeguglizott tarolokbol 26-ig eljutok. A netrol letoltott tar fajlt pedig kb 40 perce csomagolja kifele. NTFS-t alapbol nem ismer. Tudom, aprosagok, de szerintem nem ez a normalis. -
soldi3r
veterán
-
soldi3r
veterán
-
soldi3r
veterán
válasz
Dhampir #67151 üzenetére
Sajnos a gepemre valamiert nem akar telepulni, egyik verzio sem, utana olvastam, valamit modositani kellene a telepitoben, de nekem ennyit nem er, mar igy az elejen
Szoval egyelore marad a Fedora, amig rendesen teszi a dolgat, ha nem, akkor nem tudom, visszaterek win7re -
soldi3r
veterán
válasz
Dhampir #67079 üzenetére
Nem azt mondom, hogy a 30-as szeria rossz, messze jobb, mint barmelyik consumer. De a 20as szeria utan, mar szerintem a Dell jobb minoseget ad, igaz, 20-as csak atmeno forgalomban volt eddig nalam. Parhuzamosan hasznaltam az X230-at es az E6330-at, nekem ez jott le belole.
-
soldi3r
veterán
-
soldi3r
veterán
válasz
FoxiestFox #67015 üzenetére
En elobb tervezem a cseret, csak meg nem tudom, hogy W520 vagy egy Preci legyen a kiszemelt. Ev vege fele talan kicsit tobben akarnak megszabadulni a gepuktol, jelenleg nem sok eladot latok.
-
soldi3r
veterán
válasz
FoxiestFox #67005 üzenetére
Szerintem jol latod a helyzetet. En is talaltam a 4500-hoz FHD IPS-t. Csak nem latom ertelmet egyelore lecserelni ezt az LG-t.
-
soldi3r
veterán
válasz
FoxiestFox #66876 üzenetére
Van azzal tobb gond is, 1 honap alatt amig nalam volt talan 2x neztem meg, de csak 1x kapcsoltam be
-
soldi3r
veterán
válasz
FoxiestFox #66866 üzenetére
Valoszinuleg LCD
-
soldi3r
veterán
válasz
FoxiestFox #66851 üzenetére
Azert annyira nem rosszak azok a sok.1-es erositok sem. Vannak kifejezetten jol muzsikalo verziok is. Pl az emlegetett markanevu Yamaha RX-V6-os szeriatol felfele levo Direct Stereos megoldasa elegge jo, de az Onkyo Pure Audioja is. Igazan zenere pedig meg mindig a csoves meg a lemezjatszo.
-
soldi3r
veterán
-
-
soldi3r
veterán
Redhatot meg nem probaltam, Fedoraval mar tobbszor szemeztem. Valoszinuleg arra, vagy FreeBSD-re valtanek, ha kellene. Bar az uj Mintet is megneznem
Van valasztek.
Mi volt a gond Kubuntun? Nalam neha osszeomlik ha altatom, de en abbol csak a riport kuldest latom, egyebet nem.dying_star, Szoval akkor M4500 nem is erdekel? W500-at beszamolok
-
soldi3r
veterán
válasz
FoxiestFox #66766 üzenetére
Ezzel nem tudok vitatkozni
-
soldi3r
veterán
válasz
FoxiestFox #66764 üzenetére
W500-tol M4400-ra mi ertelme lenne valtani?
(#66751) Francia91, az 1.8-as verzioval futottam ossze valahol, de Quadro mellett fel sem telepul.
(#66707) Tim82, nem Elementary OS-t hasznaltal? Ez a Cent OS sem egy elterjedt darab.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hardverkemping június végén
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- HP Probook 450 G5 - 15", i5-8250U, 8GB RAM, 128GB SSD
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest