- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
Xmodule #81087 üzenetére
Állítólag Lenovo bedob egy régi vonalas TP - t. Kiderul hogy csak kacsa e vagy tényleg.
Olvasd el a TP-s cikket amit legutóbb rudi mester kicsikart a főmuftiból. Na utána mondj egy százalékos esélyt annak, hogy mikor lesz reálisan olyan TP, ami nem fekete macbook akar lenni
-
Tikakukac
titán
Nyilván mondtam hasból egy számot. Bár letolt kijelzővel is olyan szépen enne a teló hevített mobilnettel. Sajnos még mindig nem, volt olyan aki nálunk cserélt emiatt 500k-s Mac-et és hidd el, nem poénból.
MtHq: Én úgy tenném fel a kérdést: milyen pluszt ad az mSata Sata3-as mivolta? Nem benchmark érdekel, bármilyen valós használat. Ilyenről nem tudok, és még nem sikerült senkinek sem mondania, pedig érdekelne, mert akkora lázadások vannak ebből, hogy majd kiesik a monitorból mindig mindenki.
-
Tikakukac
titán
USB kábel remek dolog, az főleg, hogy akkor meg vihetsz magaddal másik noti akksit, mert megint 2 eszköznek a fogyiját tolom meg kanócozok meg cseszekedek, mikor semmi értelme.
Nekem is hosszú ideig ad netet a szifon. Amikor elkezded tolni neki mint a barom, na akkor úgy puttyognak a százalékok, hogy öröm nézni. No thx, nem viccből van ez kitalálva.
-
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox #81049 üzenetére
Csak rendes feles msata kb. Nincs.
-
Tikakukac
titán
válasz
lugosi #81042 üzenetére
Hagyományos SSD: anno volt még 9mm, nem sok.
A Thin verziók: 7mm-esek, kb az összes SSD ilyen.
Az UltraThin 5mm, ez azért nem sok gépben van még hál'Isten.
mSata az 2 féle lehet: itt a magasság valójában a hosszúság. Van teljes meg feles. Menne a feles is, csak nincs mibe lefogatni a karit és kiesne. Ezért kell ide fullsize.
-
Tikakukac
titán
válasz
#16820480 #81028 üzenetére
Ha úgy kopik mint az x240 akkor készülj rá, hogy mocskosul fog kinézni.
yodee_: Esésben az x200 sem jobb én törtem már párat meg hoztak is, ha jól esik akkor 1-2 elem cserével kibírja ha nem akkor kb. gtk. HP jóval masszívabb Dell is.
lugosi: Az M.2 az annyira pici, hogy el sem hiszed, abból 4 menne be kb. egy msata helyre.
-
Tikakukac
titán
-
-
Tikakukac
titán
Ha igazi TP minőséget akarsz akkor olyan T60-ra menjünk vissza.
X220 és x230 immáron rengeteg lett szétbontva meg átpakolgatva ide-oda részegségeik: ugyanazok minőségben, ha natív usb3.0 kell grátisz nem 1 akkor x230, aztán vagy raksz bele 20-as billzetet vagy marad a gyári 30-as. Nekem utolsó X-em mindenesetre, ezután dellezek egy darabig.
-
Tikakukac
titán
válasz
PlatiaAmos #80914 üzenetére
Ha találsz ilyen gépet, szólj. 4-5 éve keresem, nem találtam még meg.
-
Tikakukac
titán
válasz
PlatiaAmos #80909 üzenetére
Volt bent cégnél 1.
Ha Acer Aspire van ráírva, elhiszem.
-
Tikakukac
titán
válasz
spammer #80906 üzenetére
2 éve tuti nem használtam a link gombot a milyen notis topikban. Pont azért mert nekem is elegem lett a ki kinek a micsodája és milyen érdeke van benne. Teszek rá, gugli és csákolom. Ha nem akkor előbb-utóbb privátban megkapja. Mikor küldi a retard bolt, hogy 2 milla meg per mert neki nem tetszik, hogy leírod az igaz sztorikat meg állásodból akarnak kivágni egy túlbuzgó márkaképviselet miatt aki össze van bútorozva egyes emberekkel...hosszú dolgok na.
-
Tikakukac
titán
válasz
Santiagain #80702 üzenetére
Hát ha a kijelző nem jó, akkor eddig sem lett volna. Meg adna kimeneten képet.
A 2 kábel nem fura, hogy onnan jön, mivel a fedlapban van az antenna a panel mögött.
-
Tikakukac
titán
válasz
Santiagain #80687 üzenetére
Nem sajna, az elem az max hibakódot ad.
-
Tikakukac
titán
válasz
Santiagain #80680 üzenetére
Medzsik, tehát ram kiberak, cmos reset, szokásos dolgok. Ha minden csődbe megy akkor temetés.
-
Tikakukac
titán
válasz
zolion01 #80628 üzenetére
Az tuti, hogy nem "a nyugodtan éljen a gazdád" helyről. Nálam 1 lövése volt, pedig friss asztalim van, semmi váltogatás, spéci szoftver, semmi az ég egy adta világon. Első omlás után byebye. Szórakozzanak mások édesanyukájával, töltök elég időt mások gépeivel sajátomat használnám inkább.
-
Tikakukac
titán
Na én meg visszakaptam az x230-at, új lap, új kijelző duóval. Most már jó a dolog. A gyári IPS-t még nem bontottam ki, de van BB rendesen.
Plusz az egyik gyári töltővel nem tölt akkut. A töltő a gond az fix, de fura, hogy megy a gép rendesen, de amint akku van benne, kiírja, hogy nincs telep és nem is tölt. Csak a szopó van ezzel a masinával.Margóra: megvan a BB oka. A szalagkábelt sikerült nem a csatornában elvezetni ahol a helye van, hanem begyűrni a panel alá. Nice job.
-
Tikakukac
titán
válasz
atomanti19 #80460 üzenetére
Szerencsére igen, van mit koptatni.
-
Tikakukac
titán
csomó gépbe bele se megy, míg a normál SATA3-as SSD-ket olyan gépbe dugod, amibe csak nem szégyelled
A remek érvet akkor gyorsan kilőjük: az mSata-Sata konverter max 2k, és akkor tényleg dughatod mindenbe. Az az érv, hogy sok gyártó sz@rik a jó megoldásokba még nem lesz valami hülyeség. A hülyeség az, hogy olyan gépbe caddyzzünk, aminél semmi, de semmi értelme nincs.
-
Tikakukac
titán
válasz
metal01 #80433 üzenetére
Amennyiben vonzódik a kollega a sajtreszelővel való nemi aktusok iránt, én is ezt javaslom. Egyébként rakja az msatába az SSD-t és ne költsön feleslegesen pénzt. Mivel a sata2 sebessége is vastagon akkora, amennyit az életben nem fogsz elérni, ha meggebedsz sem. Bencsmárk huszárokat kivéve, ugye.
-
Tikakukac
titán
válasz
DarthGerilla #80209 üzenetére
Igen, T-s TP-k billzete is belemegy.
-
Tikakukac
titán
válasz
bajuszati #80139 üzenetére
Amennyiben fedlap cserét is akarsz/kell, akkor vedd a 80k-sat, mert jobban nem jössz ki ha magadnak csereberéled meg szívsz velük.
Palmrest és bezel megvan 10k alatt, az még okés, ha többet is kell mókázni akkor nem szenvednék vele. Nekem is csak azért jó már, mert tudom kitől kell hozni és mit. Ehhez viszont be kell bukni pár ilyet, volt palmrest amit nem tudtam feltenni pölö, mert egyszerűen nem ment rá a baseplate-re.
-
Tikakukac
titán
válasz
totron #80127 üzenetére
Mondjuk, hogy ők validálják és adják ki a saját gépükhöz amit ők terveztek?
Az más kérdés, hogy adott komponenshez van-e a gyártónál frissebb, legtöbbször igen. Más kérdés, hogy mi történik utána. MSI-nél pl. tudom, hogy imád eltűnni a hardver meg omlani a win. Saját felelősségre bárki bármit rakhat, ami működik azt meg nem javítjuk úgysem.
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
válasz
vasalarcos #80036 üzenetére
Én is aranytojást tojó tyúknak, de hat nem így mennek a dolgok.
-
Tikakukac
titán
válasz
totron #79968 üzenetére
Legutóbb ügyfél gondolkozott miért nem ad képet a gépe. A töltőn konkrétan lógtak ki a vezetékek, és hát pár bzzz és kézcsókom.
Mindig vannak érdekességek.bajuszati: Volt ilyen konfig gyárilag, de találni tuti nem fogsz egyben. Legózni kell, főleg, mert eddig 2 IPS-t láttam gyárilag x220-x230 vonalon ami még nem volt cseréltetve, mindegyiknek baja lesz. Venni kell egy simát aztán ízlés szerint tenni bele ram-ssd-kijelzőt. i7-et megint szép reményes találni, de értelmét nem sokat látom az i5 is túlontúl erős ekkora géphez.
Szokásos X betegségek vannak, műanyag legyen jó rajta és kb ennyi.
-
Tikakukac
titán
válasz
Pszihonaranc #79964 üzenetére
Pszihonaranc: Hálózat. Hogy az adott konnektort mire kötötték, hova megy a föld és később még mi lett ráaggatva azt majd ő megnézi. Annyira nem lenne bonyolult egy fázis-nulla-föld bekötés de sokszor ráz a víz meg a bojler, mert elkottázta az okos. Műszerrel elég gyorsan meglesz.
totron: Toshibán kívül egy ideje már nem nagyon látok nem földelt dugós töltőt. T500-hoz nem ilyen járt, az cserés.
-
Tikakukac
titán
válasz
Pszihonaranc #79962 üzenetére
Egy jó villanyszerelő csodákra képes. A rossz is, csak azok a csodák nem tetszenek majd.
-
Tikakukac
titán
válasz
Pszihonaranc #79959 üzenetére
Konnektor error lesz erősen gyanús.
-
-
Tikakukac
titán
válasz
Chaser #79940 üzenetére
Ja nem, 1.4 bocsi, az 1.3b-nál az uncompressed muzsika volt a lényeg. 2010-től már 1.4-es a legtöbb noti. Na ott már kimegy. A mocsikkal szokott a gond lenni, ott pölö dellnél is 2711-ben csak DP-n ment ki a 2k, mert a hdmi az 1.2 volt csak rajtuk.
Gondwana: Jó a kérdés, azt nem néztem soha.
rgeorge: HDMI és 1.4 rosszul emlékeztem. DP az kicsit kacifántosabb mert ott van még több fajta.
-
Tikakukac
titán
válasz
Intruder2k5 #79856 üzenetére
Hát ha nagyon az áron a hangsúly akkor beleférhet a T61.
-
Tikakukac
titán
válasz
Intruder2k5 #79854 üzenetére
Vagy NV-s a gép vagy csak integrált. Ha integrált akkor nincs baj. Bár T61-et futtatnám kifelé, T400-T500 a jóság.
-
Tikakukac
titán
válasz
Intruder2k5 #79851 üzenetére
Gyári hibás az összes NV chip ami bennük van.
-
Tikakukac
titán
válasz
Tom1939 #79776 üzenetére
Szeretném megkérdezni hogy a thinkpadok gariztatásával mi mostanában itthon a tapasztalat?
Passz, 2 hete ment be az x230 még nem tudok róla semmit. Ami amiatt mondjuk gázos, hogy ennyi idő alatt egy 5110 megjavítódik, árban úgy 3-4* a diffi.
Illetve maguk az új thinkpadek milyenek minőségben?
Ha pénzt adsz érte tehát nem céges akkor azért viccnek drágák meg kell hagyni.
Maradjunk Precinél inkább, ultrabook WS-eket meg halasszuk még.
-
Tikakukac
titán
válasz
isukim #79709 üzenetére
Hiány=baj.
Ha konkrétan az egész hiányzik akkor vagy ki lett okosítva vagy volt gyárilag ilyen kérés. Teljesen mindegy, ha neked kellett volna bele, akkor vásárlás előtt kellett volna nagyon püfölni a fórumot nem utólag.
Egyébként simán kivehető. Én már nagyon komplikált gépen nem visszadugott fan dugót is raktam vissza 4 gemkapocs és 2 csipesz segítségével alsó szellőzőn keresztül, mert még ez is egyszerűbb volt mint szétszedni megint. Minden elhatározás kérdése.
Egyébként rendes fénynél lőj már képet így meg kinyitott ajtóval is, mert csak szegény Tim feje fog lefőni, mert valakinek leold a kismegszakítója.
Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen processzort vegyek?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Battlefield 6
- Magisk
- További aktív témák...
- HP Zbook Firefly 15 G8 - i7-1165G7/24GB/512GB-/W15"/W10 Pro/ ÁFÁ-s
- Lenovo ThinkPad P16s AMD Gen2 R5 7540U / 32GB RAM / 1TB SSD / FHD Touch ÁFÁ-s
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Dell Latitude 7320: i5-1145G7/16GB /512GB SSD/13"3 FHD, Touch, Matt/Win11 Pro
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest