- Yettel topik
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox #100592 üzenetére
Nem megyek bele mélyebben, a jelenségről írtam fentebb, távol tartom magam az egésztől.
fungi: Az nagyon gatya volt, azért is mondtam, hogy ha valamire, akkor arra lehet érdemes még áldozni időt és keresni egy jót
-
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox #100588 üzenetére
Teljesen clear meghajtóra gyorsan fel egy stock rendszer, driver és ha jó, akkor tudod, hogy nem hardver.
Onnantól pedig, sok sikert tudok csak kívánni
Muteréknak egy gépén HSTS gondok voltak. Szó szerint beleraktam 10-12 órát. Ugyanúgy ganaj volt. Rendszer töröl. Felrak, adatok és progik vissza, jó. Mindezt 50 perc alatt.
Így megy ez -
Tikakukac
titán
válasz
Balinov #100585 üzenetére
Én oda-vissza grosszálok ezek között. 840 G2-T450-E7440-E7450. Utóbbit most vettem húgomnak is. A legjobb panel egyértelműen abban van alapból.
HP-ba is azt raktam anno utólag. T450 nekem olyan semmilyen ízű.Ha egy szépet veszel rendes áron mind lehet jó és mind lehet hibás is. Erről is tudnék beszélni napokig
Alkatrész és cucc a HP-hoz és Dellhez van gyári rendes áron, TP-hoz jóval neccesebb minden.
-
Tikakukac
titán
Attól, hogy magyar az importőr még a termék ne lesz jó, főleg nem stabil minőségre.
Donki Hóte: Csutka gyári konfigos gépekről van szó leginkább. Annak, hogy whitelist írtást csinálsz és beteszel egy AC-t tudó wifikarit még az ég egy adta világon semmi köze ahhoz, hogy nem tudok feltenni egy MS store-os gyári progit.
Ez a belever az ablaktörlő a karterbe esete -
Tikakukac
titán
válasz
HELLAFLUSH #100541 üzenetére
Nyugodj meg, attól nyugodt leszel
A választ várhatod, mert 1 fix és stabilan megálló válasz van erre, amire a kereső kisebb regényeket kiad évek óta. Gyárit. Aprón lehet kapni akár még értelmes áron is, ha nem, akkor pedig kapható az, csak külön árat kell kérni, mert a webshopok már nem listázzák ki, annyira nem viszi senki.
carr: Én mindkettőt skippelném. Ezek a nagyon szép u.gy. akkuk nekem mindig azt juttatják eszembe amikor az egyik aprós kolléga eladott egy ilyennel a gépet és amit művelt vele a laptop... csoda volt.
-
-
Tikakukac
titán
válasz
Tim82 #100528 üzenetére
Elbeszélünk, szerintem nem, nem ugyanaz a felállás. De nekem mindegy. Csak a kényszeres Win10 áttolás az egyre felkapottabb lesz és továbbra sem ajánlom azt, hogy ráfrissítsenek a népek vagy azt tegyenek fel régebbi hardverekre. Mert lehet user errorozni, de sajnos a win10 hemzseg azoktól a végtelen időrabló bugoktól, amikre a gatyát el lehet költeni a szervizben egy idő után, mert otthon ez nem fog menni sokaknak.
Megköszönni nem kell, megértettem, csak szerintem ez másik eset
-
Tikakukac
titán
válasz
Frawly #100514 üzenetére
Rá kell szánni az időt, többször próbálkozni, utánaolvasni, ha úgy sem megy, fórumon kérdezni. Tudom, addig nem tudod használni a gépet. De a leírásod alapján minimum van egy másik géped, de gyanítom egy harmadik is, addig használod azokat.
3 lépéssel hátrébb is olvasd ezt fel és gondold át, hogy ez így valóban rendben van-e.
Nem. Nincs rendben. Az, hogy konkrétan 5-6 óra elmegy arra, hogy bármit fel tudjak rakni, úgy, hogy egy évtizede konkrétan erre koncentrálva tolom az ipart baromira nem jó. Én a szánalmast írnám rá. És ez rendszeres, hétről-hétre küzdök ilyenekkel. -
Tikakukac
titán
válasz
Trialbiker #100492 üzenetére
Power manager perform battery reset. Addig csináld, amíg nem csökken tovább a kapacitás.
-
Tikakukac
titán
válasz
donjohnson #100466 üzenetére
Pontosan.
-
Tikakukac
titán
válasz
vargas0502 #100456 üzenetére
Minden driver és egyéb katrancot gyilkolj le aztán mehet fel a gyárija.
-
Tikakukac
titán
válasz
vargas0502 #100444 üzenetére
Na akkor arról szokj is le, ha valami meg tud gyilkolni hardvert az a win10 frissítés. Volt amikor egy havi lakbéremet ilyenekből ki tudtam fizetni
-
Tikakukac
titán
válasz
Flashcash #100440 üzenetére
Nekem az ekkora eltérés a furcsa. Mert ez sok, dollárcent fappening Lenovo esetében radikális.
Szóval nem mondtam, hogy nem értesz hozzá, egy karról jövünk én is villannyal kelek reggel és fekszek este, csak ráhúztam egy közgázt. Aztán azóta nekem minden ilyesmi ráncos homlok, aztán jöhet az okosítás.
-
-
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox #100424 üzenetére
Akár ez is jó. Még ezt nyomoznom kell, most a család többi gépét kellett cserélgetnem.
-
Tikakukac
titán
válasz
Donki Hóte #100420 üzenetére
A mérési módszer tökéletes és valóban vannak kiváló akksik nagyon sok használattal. De nagyon ritkán jönnek össze.
Az, hogy reset nélkül aprón is kering rengeteg akku, ami otthon 10 perces lesz, az már más kérdés
-
Tikakukac
titán
válasz
Donki Hóte #100417 üzenetére
Nem számít a hely és semmi más sem. 67%-os 1200 ciklusos T60-as akkum is volt már, bizonyítottan resetelve is tudta ezt. 4-5 éves T430 akku 450 ciklussal 97%-on. Stb. Vannak ilyenek, de manapság inkább nagy mák kérdése. Vagy jól kell csinálni és akkor sosem bukik ki, hogy valójában az érték nem pontos.
-
Tikakukac
titán
válasz
donjohnson #100286 üzenetére
Szerinted miért vannak eladás előtt 1ft-ra átrakva hirdetések, berakva egy virág képként és kinullázva az egész szöveg?
Én veretném be a feketéket erre is, de nem én vagyok a tulaj. -
Tikakukac
titán
válasz
Silεncε #100283 üzenetére
Hááát igen, igen, gyanúsan inkább szerencsés vagy
Mikor frissítés van, azt onnan tudom, hogy látványosan sok telefon és mail meg üzenet jön facséra baráti körből is, hogy hát van baj
És ez körönként 10-15 gép, összesen meg százas tételek.
Nem lenne ezzel semmi gond. Ha mondjuk ezt egy ingyenes rendszer csinálná. 35-40k körül viszont szerintem nem okés, hogy megveszel valamit és mondjuk 2 napig nem tudsz belépni a fiókoddal, mert most éppen nem. Support szerint meg mindenki hülye, csak ők nem.
-
Tikakukac
titán
válasz
benyito #100277 üzenetére
Nem, 40-est nem. Akkor T450 vagy T430.
Akku tud árban lenni, ha épp nincs aprón dömping, akkor 30k-s tétel.
Silenc3Hun: Ízlés vagy sem, nem fér bele az, hogy build lépés után összeomlanak a gépek, rátelepít egy drivert és kihal a sleep stb. Én is használnék saját laptopon win10-et, csak nem férnek bele ezek az aprócska hibák.
-
Tikakukac
titán
válasz
J0shu4M1ll3r #100171 üzenetére
Lesz, húgomnak az agyag árban vett T430-a jár így.
De. Első körben döntsd el, hogy neked mire kell a gép. Ha te is 3D modelleket pörgetsz és renderelsz ki, akkor igen. Alaplap cserét akkor sem, hülyeség.
Prociból sem tolnék bele ekkorát, mert minek, úgyis lefő majd. Én egy szolidabb cserét tervezek és ennyi. Mérlegelj. Ha otthoni használat lesz és semmi olyan körülmény ami miatt 4 mag kéne, rendes SSD legyen benne és csók.
-
Tikakukac
titán
Nézegetem aprót, és hát a ragyogó színekkel rendelkező HD-s T430
tényleg bearanyozza az estét. Olyan ragyogó színei vannak, mint a HD+ tesójának. Koloriméter is köpködte, de, hogy bzdmeg 1 centit mozdítok a fejemen és már látom, hogy elmásznak a színek és a fehér meg aztán, na az gyötrelem.
Szóval na, apró még mindig tudja hogyan kell az izomhulladékokat reklámozni. A HT-t bereklámozása pedig továbbra is 9000+ szint.
-
Tikakukac
titán
válasz
tothjozsi96 #100095 üzenetére
3 óra szopás után fogtam és ledaráltam a win10-et T430-ról is és ment fel win8 és arra power manager.
Az a szintű direktben szívatás amit a windows művel egy ideje tényleg kezdi nagyon felhúzni az idegeimet.
-
Tikakukac
titán
válasz
sigidi #99988 üzenetére
Compatible
Ezt a szót bárhol látod---> hagyd a fenébe az egészet.
Bárhol ahol nincs konkrét fénykép és konkrét típus---> hagyd ott.
Tipikus azon helyek, ahol a végén átkennek a palánkon vagy valami szemetet küldenek. Sztorikért a topikot elég olvasni, de én is tudok párat, engem rendszeresen néznek hülyének.
-
Tikakukac
titán
válasz
Oldman2 #99950 üzenetére
Mindre, de leginkább a 100k alatti gépekre, amikbe 20k egy akksi még okosba' is.
Ha megy, az remek. Nekem pár tucat ilyen gépem volt, néha postán vettem át cuccokat és eladó elfelejtette megemlíteni, hogy utángyártott. Ezekből voltak alaplap-javítások és elfüstölések, random kikapcsolások, nem töltések, teljes akkuhalál, amit akarsz.
Tekintve, hogy egy lapjavítás is 10-15 ropi, nincs értelme ezen kencézni. -
-
Tikakukac
titán
válasz
LemonHorse #99883 üzenetére
Vagy gyorsan lesz drágán vagy olcsón sokára.
Amúgy 3M kétoldalas ragasztó szépen méretre vágva. Amíg a gép kitart addig fent is marad.
-
Tikakukac
titán
válasz
Donki Hóte #99860 üzenetére
Jah, hát ha ilyet akarsz akkor vegyél Mac-et
Vagy Hackintosh. Win alatt ez a dinamikus okosság sajnos még mindig úgy van, hogy sehogy. Pedig már 6-7 éve is azt hallgattam, hogy na most már
-
Tikakukac
titán
válasz
Donki Hóte #99856 üzenetére
Már hogyan ne lehetne. Ha 50%-osan használod akkor tökéletesnek kell lennie. Hiszen semmit sem csinálsz csak 4 pixellel rajzolsz ki 1-et, a gond akkor van ha nagyon egyedire mész. Na az gond, ez így progifüggetlenül mindig mindenhol király
-
Tikakukac
titán
válasz
btudos #99851 üzenetére
Azért frankó a WQHD is meg a 4K is nagyobb méretben, mert büntetlenül tudsz skálázni az alap HD felbontásra. Monitorom nekem is azért lesz 4K mert nem lesz széthulló program, minden FHD méretre lehozható, csak sokkal több pixelből vannak kirakva a dolgok és lehet simogatni is őket, mert van miből.
-
-
Tikakukac
titán
Sztaqtya. Berendelted az eDP modot plusz kijelzőt úgy, hogy abszolút nincs meg a téma? Jó buli lesz. Gépet atomjaira kell bontani plusz szépen lerakni valahogy a kis NYÁK-ot, utána kijelző ki és be majd reménykedés, hogy minden fül pontos lesz.
Amire vigyázz, az a minden. Drága buli, ma néztem, 20k a konverter és még 20 a panel egy köbö 40 rugós géphez
-
Tikakukac
titán
válasz
LemonHorse #99743 üzenetére
Ezt neked kell tudni
-
Tikakukac
titán
válasz
LemonHorse #99733 üzenetére
Pedig tapasztalnod kell, mert mindegyik ghostingol mint atom. Mind, kivétel nélkül.
-
Tikakukac
titán
válasz
LemonHorse #99727 üzenetére
Alapállapotban meg profillal sem oldódik meg a ghost sajnos, ami brutális, 5 perc facsé után még 5 percig olvastam a fejlécet youtube-ra lépve is.
Mivel több panel is volt, így felrakhatod, de ezt csak a kalibrálás oldja meg.
-
Tikakukac
titán
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Ideapad3 Ryzen3-3250 MAGYAR Billentyű IPS FHD 12gb ram 256 ssd windows11
- PIROS Lenovo Ideapad Ryzen3-3250 IPS FHD 8gb ram 512gb ssd windows11
- Lenovo YOGA L13 Gen2 / Intel i7-1165G7 / 16gb ddr5 / 500gb ssd / FHD TOUCH / Ceruza / windows11
- Lenovo ThinkPad L390 / Intel Core i3 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD lcd /Windows 11
- Lenovo ThinkPad T580 / Intel i5-8350 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD lcd /Windows 11
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2906, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest