- Honor Magic V2 - origami
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jss
aktív tag
Feltelepítettem egy Win XP-t (SP3) a T61-emre.
A Win7 alatt frankón ment minden, de most nem tökéletes a helyzet.
Mit kell ahhoz feltelepíteni, hogy:
-az OSD menjen (tehát, hogy a képernyőn megjelenjen a "csík", mikor a hangerőt állítom
-az Fn-el elérhető funciók maradéktalanul menjenek
-hogy tovább bírja az akksi (elég a power manager?) -
jss
aktív tag
Nem lehet itt valami kompatibilitást állítani a BIOS-ban?
-
jss
aktív tag
A ThinkPad T61-emben van egy Hitachi 2,5 "-os 100 GB-os SATA HDD.
Van egy régi WIN XP telepítő CD-m, ahonnan nem tudok telepíteni, mert megáll a telepítés
azzal, hogy nem talál a gépben HDD-t. Hozzáértők szerint azért van ez így, mert csak a ServicePack3-as WIN XP tudja kezelni a SATA-t. Nekem viszont dereng valami, hogy talán a BIOS-ban lehet valami kompatibilitást állítani...
Tudna erről valaki valamit nyilatkozni? -
jss
aktív tag
Mivel a színe kék, ezért az Fn-el együtt kell nyomni? mondjuk úgy sem csinál nekem semmit...
-
jss
aktív tag
Ez a ThinkVantage gomb nagyon nem akar semmit csinálni, pedig feltettem a drivert hozzá...
-
jss
aktív tag
válasz
hruodnand #31337 üzenetére
És valóban, görög van a falóban...
Már működik is, nagyon frankó, egyre jobban szeretem ezt a gépet, pici hibái ellenére is.
A ThinkVantage gomb mire való? Jól sejtem az eddigiekből akkor, hogy ezt a gombot megnyomva frissülnek a driverek és a telepített segéd programok? -
jss
aktív tag
Milyen néven keressek ehhez drivert?
-
jss
aktív tag
A T61-em touchpad feletti részen van három gomb. A két szélső egyértelmű, azok az egér bal illetve jobb gombja. De a középső az mire való? Nekem semmit nem csinál. Ezt nevezik amúgy "markolónak"? Lehet, most nagy ökörséget írtam....
Szóval? -
jss
aktív tag
Amúgy a LAN csati nem oldalirányban lötyög, hanem hosszirányban nem áll stabilan, pár millit lehet ki / be mozgatni, és ha megmozdul, akkor szakad a net és lehet bejelentkezni újból. Lehet esetleg ezt a csatit cserélni a gépben? Drága egy ilyen javítás?
-
jss
aktív tag
válasz
audi100td #31067 üzenetére
Nem fikázni akarom a gépet, sőt nagyon szeretem, jó vétel volt. Mindössze bosszant ez a két hiba, elrontja a jó összképet, főleg annak fényében, hogy a ThinkPad mindig is etalonnak számított a notik közt. És ha ebből az irányból közelítem meg a dolgot, akkor igen is zavaró!
Ettől függetlenül nagyon jó az ár / érték aránya, egy sereg jó tulajdonsága van.
És mindössze a megoldást keresem a problémára... -
jss
aktív tag
válasz
audi100td #31061 üzenetére
Először is: nem rinyálok, a bosszantó hibáról írtam
.
A nyekergésre értettem elsősorban, hogy az akár új korától is lehet. Ezt arra alapozom, hogy úgy emlékszem, mintha olvastam volna valami tesztben, hogy ezt más is észre vette.
Neked volt esetleg ilyen tapasztalatod ezzel a típussal? -
jss
aktív tag
Nem látok fizikai sérülést. Olyan, mintha ki lenne tágulva egy kicsit a gépbe épített aljzat, mint egy agyonhasznált muff. Persze ez nem lehet, hiszen ez rideg anyagból van, ezt nem lehet kitágítani, ezért is érthetetlen számomra a dolog. Máshol nem találkoztam még ilyen hibával. Nagyon zavaró és lehangoló egy ilyen "gagyi" hiba. Nem ezt várná az ember egy ThinkPad-től.
-
jss
aktív tag
Nemrég beújítottam egy Lenovo T61-et, és - bár nagyon szeretem - kicsit csalódott vagyok egy -két dologgal kapcsolatban. Ez ügyben szeretném a tapasztalataimat megvitatni veletek.
1. Ez a ház bizony kicsit nyöszörög, megreccsen az egérpad és az ujjlenyomat olvasó közt.
Más is tapasztalta már ezt ennél a típusnál? Lehet ezt orvosolni?2. Van egy szabványos UTP LAN csatlakozóm, ami a másik gépembe csatlakoztatva frankón "bekattan" a helyére,ott szorosan csatlakozik, a net kapcsolat tökéletes (DIGI).
Viszont ebbe a gépbe nem illeszkedik tökéletesen, nem passzentos, kicsit el tud mozdulni.
Ilyenkor persze a kapcsolat megszakad. Találkozott valaki ilyen problémával? -
jss
aktív tag
Szeretnék egy nagyobb akkut a T61-embe.
1. Érdemes -e utángyártott (jó minőségű japán cellákkal) akkut venni, vagy az nem elég jó?
2. Ha használt akkut veszek esetleg, akkor mire kell figyelni?
3. Mennyit érhet a mostani akkum? (29746 hsz.-nál az adatai)
(most már 100 %-ig tölt, azt sikerült már beállítani) -
jss
aktív tag
Szeretném jelentősen megnövelni az akkumulátoros üzem időt. Nagyjából mennyibe kerül egy nagyobb akkumulátor, és az mennyit bír?
-
jss
aktív tag
Sziasztok!
Nem sok tapasztalatom van idáig laptopokkal, azért kérném ki a véleményeteket.
Lenovo ThinkPad T61 a gép típusa és az a probléma, hogy hamar lemerül az akku.
Úgy tudom, ennél azért többet kéne bírnia. Jócskán levett fényerővel, wifi, bluetooth nélkül, levett hangerővel filmezéskor 1 óra 20 percet bír. A Power Manager 3 szerint az akku "good" állapotú. 51 ciklus van benne idáig.
Aida64:A kérdés:
1. Alapból hány órát kéne bírnia?
2. Lehet, hogy rossz cellák vannak benne?
3. Érdemes felújíttatni, vagy inkább megéri újat venni?
4. Mostanában már fel sem töltődik 100 %-ig. Ez miért van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- P1 Gen3 15.6" 4K UHD OLED érintő i7-10875H T1000 MaxQ 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- Sword 16 HX 16" FHD+ IPS i7-13700HX RTX 4070 32GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest