- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
barnam_
nagyúr
válasz
tomisanzero #119595 üzenetére
Ha így már tölti és tartja is a kapacitást, akkor nem nézelődnék más akku iránt.
-
barnam_
nagyúr
válasz
tomisanzero #119591 üzenetére
Ennek annyi előnye van, hogy odaviheted személyesen a gépet, vagy ha online veszed, legalább védve vagy valamilyen szinten mivel magyar boltból veszed.
Alin lutri, bár ott is vissza lehet küldeni általában ha nem működik (csak ott meg kell győzni az eladót).
De ahogy írod is: van értelme 30 ezret kiadni egy akkuért ami annyiba kerül mint a gép?
Akkor már inkább az EC mod. -
barnam_
nagyúr
válasz
tomisanzero #119589 üzenetére
Honnan tervezel gyári akkut rendelni?
Csak mert - ha jól tudom - már rég nem gyártják ezekhez a típusokhoz az akkumulátorokat. Csak azért mondom, hogy ha az se eredeti lenne, legyen hová visszaküldeni. -
barnam_
nagyúr
válasz
tomisanzero #119583 üzenetére
Ha olyan utángyártottat veszel, amiben gyári akku vezérlő van, az menni fog mindennel, mivel azt hiszi hogy gyári akku van benne.
De ez elég lutri. -
barnam_
nagyúr
válasz
scarbantia #119417 üzenetére
Csak fyi, én ilyet vettem 2 éve a W530-hoz, azóta is tökéletesen megy: [link]
-
barnam_
nagyúr
válasz
vargas0502 #119386 üzenetére
4 magos vagy 2 magos proci van benne?
Amúgy meg tudom érteni, a T400-ban is azt szerettem hogy bármit csinálok, alig hallani a ventilátort. Tpfan-nal beállítva meg jóformán passzívan elmegy lightos taskokat futtatva. -
barnam_
nagyúr
válasz
vargas0502 #119391 üzenetére
Igen, Linuxal kísérleteztem tavaly (Kubuntu, Manjaro KDE), mindben iszonyat halk volt a hangszóró, 120%-ra állított hangerővel épp, hogy hallani lehetett a filmet.
Win alatt 50-60% hangerővel megy egy film. -
barnam_
nagyúr
válasz
totron #119379 üzenetére
Nekem anno nem jött be a 400 után, persze gyorsabb, de nagyon melegedett.
A 420 jobban bevált, azt éveken keresztül használtam. Még mindig megvan, tavaly raktam bele egy 4 magos 2720QM-et.
Most 430-at akarok majd 4 magos i7-el bővíteni, meg van egy új (igazi Aliexpresses, nem fenomenális minőség) klasszik billentyűzetem, majd azt ráteszem. -
barnam_
nagyúr
válasz
FoxiestFox #119380 üzenetére
W530-ban nincs gondom a hangszórókkal, feltéve ha Windows fut rajta és a megfelelő gyári driver van fenn nem a MS alapértelmezett.
Mármint filmnézésre megfelelő, értelemszerűen nem zene hallgatásra -
barnam_
nagyúr
válasz
vargas0502 #119363 üzenetére
Köszi a tippeket, egyelőre nem alakult ki birtoklási vágy iránta
-
barnam_
nagyúr
válasz
FoxiestFox #119357 üzenetére
Ránéztem gyorsan ebay.de-n mennyiért adnak egy W700-at: bárcsak ne tettem volna
-
barnam_
nagyúr
válasz
Celithrandi #118622 üzenetére
Viszont a memória ára nem (nagyon) csökken azzal, hogy átveszi a helyét az újabb technológia.
Az persze más kérdés, hogy mekkora a kereslet a ddr2-3-4 irántSzerk: ezt arra értem, hogy ha esetleg el akarja adni az ember az alkatrészt.
-
barnam_
nagyúr
válasz
FoxiestFox #118102 üzenetére
Merül készenlétben, az tény.
De egy jó feature volt szerintem -
barnam_
nagyúr
válasz
FoxiestFox #118087 üzenetére
Én a 10 előtti időkben használtam, a metro felület tényleg kuka, azon kívül teljesen rendben lévő os szerintem.
-
barnam_
nagyúr
válasz
FoxiestFox #118080 üzenetére
Tudom ördögtől való, de én megfontolnám a 8.1-et, azzal szerintem még működik minden és driver is van hozzá.
Vagy valami Linux disztró? -
barnam_
nagyúr
-
barnam_
nagyúr
válasz
Tikakukac #117885 üzenetére
Tényleg, már emlékszem
(én anno a szerviz-TMX oldaláról néztem a dolgokat)
Lenovo nem tudott / akart alkatrészt szállítani -> ki volt adva hogy ha -mittudomén- 1 hét alatt nem jön alkatrész, cserét kell kiállítani -> ügyfél ment boldogan a kereskedőhöz, az meg elhajtotta mert a német/szlovák/akármilyen nagykerhez nem mehetett vissza a "fehér" TMX-es papírral...
Nem voltak akkoriban boldogak a Lenovo vásárlók, az tuti -
barnam_
nagyúr
válasz
Lasersailing #117864 üzenetére
Ezek közül a Radium volt olyan, hogy szürkeimportos gépeket árult, és anno a magyar Lenovo nem akarta elfogadni a nem tőlük származó készülékek garanciáját.
-
barnam_
nagyúr
válasz
FoxiestFox #117650 üzenetére
Nagyon menő
Ebben milyen hardver van? -
barnam_
nagyúr
válasz
elmepocok #117603 üzenetére
Nem lesz egyszerű döntést hoznod itt olvasva a hozzászólásokat
Ha gyakran kell vele filmezni 4k 60Hz-en *, én arra egyébként lehet egy ITX-es HTPC-t építenék. Esetleg valami low profile vga-val hogy tuti ne legyen hátrány az integrált vga-ból.
*mivel úgyis madzagon kellene össze kötnöd a tv-vel
-
barnam_
nagyúr
válasz
elmepocok #117596 üzenetére
Hát nem tudom, egy modernebb vasnak ne okozzon gondot a 4k 60Hz, ha a matuzsálemi W530-nak is megy a 4k 30Hz. Ha meg desktop replacement a cél, akkor gondolom nem T-ben, hanem P szériában gondolkodsz.
Sajnos a 3.gen i7-ben vagy a Quadro K2000M-ben nincs hw hevc dekóder, de erőből megoldja a 4k filmet, csak közben a ventilátor nem épp csendes.
-
barnam_
nagyúr
válasz
elmepocok #117593 üzenetére
Intel H.265/HEVC infó:
H.265/HEVC Hardware Encoding and Decoding Support
Encode and Decode Capabilities for 7th Generation Intel® Core™ Processors and NewerRöviden: "Hardware accelerated support for the H.265/HEVC codec starts with 6th generation Intel® Core™ processors."
Dokkólóról nincs infóm, az passz.
-
barnam_
nagyúr
válasz
fatpingvin #117448 üzenetére
PAVUcontrol nem volt fenn, de ahogy értelmezem, az csak egy interfész a hangerő beállítására. alsamixer-t próbáltam a terminálból, ott minden hangerő normálisnak tűnt. Végül tettem fel egy Manjaro-t, azzal mintha alapvetően jobb lett volna, de VLC esetén már 150%-ra kellett húzni a hangerőt, hogy hallani lehessen a filmet.
A wifi később magára talált, azzal nem volt gond.
#117449 Dhampir: igen, egyértelmű szoftveres probléma, Windows alatt semmi gond nincs a hangszórókkal. Kb. olyasminek tudnám mondani a különbséget, mint amikor a beépített Microsoft HD audio driver után felteszem a Realtek driverét.
Végül ma (ha már úgyis oprendszereket tesztelek) felraktam a Win11 22H2 verzióját. Rufus-al lehet egyedi telepítőt készíteni, nincs korlátozás CPU-ra vagy TPM verzióra.
Oké, itt is kellett egy-egy driverből a Win10 verziót feltenni, meg volt kékhalál amíg nem volt fenn minden driver; de most úgy tűnik hogy gond nélkül megy.Igaz, ha mások lennének a felhasználási feltételek, valószínűleg maradnék az Ubuntu + KDE kombónál, nagyon bejött a rendszer. De kb. azt látom, hogy Linuxra kiadnak egy proprietary drivert azt' jóvan; Winre meg van olyan ami működik is.
-
barnam_
nagyúr
Használ valaki régebbi (x20,x30 széria) Thinkpaden linuxot?
A W530-on gondoltam kipróbálom Win10 helyett, már hiányzott valami izgalomEgy Kubuntu 22.10-et tettem fel, igazából minden működik.
Két problémám van:
- a laptop hangszóró nagyon halk windowshoz képest, egy film pl. 100%-on épp, hogy hallható. Windowson eszébe se jutna az embernek 100%-ra húzni. (Fejhallgatóval rendben van a hangerő.)
- intel ax210 wifi megy benne. Működik viszonylag normálisan, de ahhoz képest, hogy windowson a hálózati kapcsolat legalább Gbit-es, itt jó ha 800Mbit-re felmegy, de többször átvált 2,4Ghz-re.Gyanítom mindkettő hátterében a driverek közti különbség lehet, de nem találtam egyértelmű megoldást. Ezeket leszámítva teljesen jó a KDE felülete, nem hiányzik a Win.
Nvidia optimus működik, de nem on-demand jellegű, manuálisan kell a kártyák közt váltani (log-out log-in kell hozzá). -
barnam_
nagyúr
válasz
FoxiestFox #117245 üzenetére
Nice! Mennyiért lehet mostanában W500-at venni?
-
barnam_
nagyúr
válasz
barnam_ #116954 üzenetére
Update ebben a témában:
Kb. 1-2 ciklus ment bele és már 50%-on lett az elhasználódás.
Utána kezdeményeztem reklamációt az oldalon és visszaküldtem az akkut a lengyelekhez. Ezen ültek kb. másfél hétig miután átvették, majd egy reklamáló email után visszajeleztek hogy oké mehet a refund.Eddig kétszer rendeltem GreenCelltől, az első még tartja magát (de kb. nem is használom azt a laptopot), ez meg instant kuka volt. 82€ volt az akku, ezt visszakapom, a 13€ postaköltséget nem.
-
barnam_
nagyúr
válasz
Tim82 #117093 üzenetére
Végül nem módosítottam semmit csak eltávolítottam a drivereket (+ a wifi/bt modult eszközkezelőből). Új kártya be, az AX210 wifi + bt driver telepítése után minden simán működik.
1Gbit Vodafone kábelnetem van, a router is VF Wifi6 5Ghz 160Mhz-es csatornával.7260AC (866 Mbps)
VF speedtest: 402 Mbit/s
Speedtest.net: 385 Mbit/sAX210 (2,4 Gbps)
VF speedtest: 920 Mbit/s
Speedtest.net: 805 Mbit/sNem tudom Aliexpress linket lehet-e berakni, ezért inkább link nélkül: a Topmin Network Store nevű eladótól van, MPE-AXE3000H mini pcie.
-
barnam_
nagyúr
válasz
imyourfriend #117107 üzenetére
Egy nagyon jó videó a témában: [link]
Röviden: ne próbáld ki otthon -
barnam_
nagyúr
Megjött kínából a mini pci-e wifi 6 (MPE-AXE3000H).
Kell valami trükk (mint pl. csatlakozó pin leragasztás), hogy menjen a BT is x30-as szériában? -
barnam_
nagyúr
válasz
mahi1 #116963 üzenetére
Amit rendeltem az nagyon valószínű hogy eredeti, a lengyelektől jött, a gyártó oldaláról rendeltem.
Amire tudok még gondolni, hogy esetleg állásában lett kuka, azt hiszem valami 2021-es matrica van rajta.Az akku súlyát le akartam mérni, de a konyhai mérlegben lemerült az elem
-
barnam_
nagyúr
válasz
FoxiestFox #116957 üzenetére
Az a legnagyobb faszság, hogy megvenném a gyári akkut is 100$-ért, ha lenne, de nincs.
Gyakorlatilag pár év után már nem lehet gyári alkatrészt venni a géphez. Kuka az akku? Vegyél új laptopot... -
barnam_
nagyúr
válasz
FoxiestFox #116955 üzenetére
Szerencsére az Aliról rendelt 9 cellás még tartja magát, de akartam egy újat amíg még lehet kapni. Nem jött be
-
barnam_
nagyúr
válasz
barnam_ #116916 üzenetére
Ezt tudja a GC Ultra 3 ciklus után 82€-ért: [kép]
Töltést sem tartja, kb. szerdán tettem le (alvóba, utána hibernálja magát), szombat reggelre csontra merült, 1%-ról kezdte el tölteni.Tanulság: kurvára nem éri meg plusz pénzt adni a -papíron- minőségibb darabért.
Megpróbálom visszaküldeni a lengyelekhez, hátha lesz belőle valami. -
barnam_
nagyúr
válasz
Tubi2 #116913 üzenetére
Utángyártottból mondanám a greencellt, de lutri.
Én nemrég rendeltem egy gc ultra akkut a w530-hoz. Igazából a meglévő 9 cellás is oké még de gondoltam a 6 cellással jobban elfér a táskában. Ahhoz képest amennyire drága volt többet vártam, kb 3 órát ment 50% fényerőn YT fhd-t játszva. Viszont valamiért nagyon lassan tölt, ilyen 13-15w-t látok aida-ban és vantage-ben is. -
barnam_
nagyúr
válasz
FoxiestFox #116759 üzenetére
Dell Latitude-be vettem egyet januárban, igaz ritkán használom azt a gépet de még tartja magát.
De ahogy mondod, sok esetben nincs alternatíva: gyári már nincs, az utángyártottak közül ez legalább egy valóban létező cég, nem valami random kínai utángyártott. -
barnam_
nagyúr
válasz
FoxiestFox #116294 üzenetére
Sejtésem szerint a power manager drivert frissíti és ezért írja felül az akku töltési küszöböt.
Keresd meg eszközkezelőben, Lenovo power and battery néven vagy Lenovo pm device, tiltsd le (ha eltávolítod, újra fel fogja ismerni és telepíteni a drivert), nézd meg így mi történik. -
barnam_
nagyúr
válasz
peti_s #116251 üzenetére
Szerintem itt az ideje túllépni a Windows7-en
Nem mondom, hogy feltétlenül kell W11, de a W10 teljesen használható.
Nézd meg a gyártó oldalán hogy van-e hozzá driver. De szerintem ez már alapból W10 kulcsos, nem tudom hogy aktiválja -e a W7-et.A töltőre: azt nézd meg hogy teljes sebességgel megy-e a proci, a P-ben mintha 4magos lenne, ahhoz lehet kelleni fog a 90W.
-
barnam_
nagyúr
válasz
titanium_100 #116134 üzenetére
Én esetleg megnézném egy live linux rendszerrel is.
Hacsak nem hardverhiba, menni kellene az usb portnak, akár lassabb sebességgel is. -
barnam_
nagyúr
Mini PCIe Wifi6 kártyára van bevált Aliexpress forrás?
-
barnam_
nagyúr
válasz
fatpingvin #115965 üzenetére
LinusTechTips-nek van YT-on egy videója az újra cellázásról, érdemes megnézni
Gyári akkumulátort már nem gyártanak, ezért jó állapotú gyári az ajánlott. Az után gyártott lutri, van akinél bevált, van akinél nem. -
barnam_
nagyúr
válasz
Intelligencs #115914 üzenetére
A használtan vett régi (jellemzően nem túl drága) gépeknél én viszonylag gyakran találkoztam ilyennel. Amit most használok W530 lassan 10 éves lesz, de ezen a kijelzőn semmi folt nincs.
Huzamosabb ideig egy T420-on éltem együtt foltokkal, ki lehet bírni, de azért jobb monitorra kötni. -
barnam_
nagyúr
válasz
Intelligencs #115912 üzenetére
"Szakavatott" Thinkpad-es szem hamar kiszúrja a foltot ezen a képen
-
barnam_
nagyúr
válasz
noorbertt #115792 üzenetére
Üdv,
Szerintem 100k alatt Thinkpadből nem lesz ennek megfelelő kijelző:
Screen: 12.3-inch, QHD (2,400 x 1,600) LED display
Ez egyébként egy budget kímélő megoldás, de értelemszerűen a kijelző sehol sincs. Max ha IPS-t teszel bele, de az meló.
Lenovo ThinkPad T430Verified to work
T470s-ben van ilyen kijelző, de kétlem hogy 100k alatt kijönne:
2560x1440 WQHD/QHDLenovo ThinkPad T470s
Verified to work
Valószínűleg ezek közül kellene lőni valamelyikre:
Lenovo ThinkPad X1 Carbon 1st Gen "" Verified to work
Lenovo ThinkPad X1 Carbon 3rd Gen "" Verified to work
Lenovo ThinkPad X1 Carbon 5th Gen "" Verified to work
Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th Gen "" Verified to work
Lenovo ThinkPad X1 Carbon 8th Gen "" Verified to work
Lenovo ThinkPad X1 Carbon 9th Gen "" Verified to work -
-
barnam_
nagyúr
Hi,
Persze, simán jó a nem dGPU-s gépbe is.
Arra figyelnék, hogy a GPU hűtő ne érjen hozzá semmihez se az alaplapon, nehogy valami zárlatot okozzon.Nagyon melegszik a mostani hűtővel is?
Én egy T420-ba raktam egy 2720QM-et nemrég, és teljesen jól lehűti az integrált VGA-s hűtő is. -
barnam_
nagyúr
válasz
FoxiestFox #115368 üzenetére
W530-on simán van négyessel kezdődő szám idle, persze csak ha a Windows nem kezdi el pörgetni a procit a háttérben.
35-40 között inkább csak bekapcsolás után téli reggel.(Ofc nem ugyanakkora méretű a hűtés mint egy X szériában, csak gondoltam megemlítem.)
-
barnam_
nagyúr
válasz
Tubi2 #115345 üzenetére
Igen, ez az a gép
Azóta felment rá az 1vyrain, kapott egy Intel 7260AC wifit (BT is megy), 1866-os ramokat, Kryonaut pasztát így a +400 Mhz OC is megvan throttling nélkül, rendeltem ugyanebből az Ali storeból új magyar világítós billentyűzetet.. szóval amit lehetett kimaxoltam
Azonban nem olvastátok figyelmesen amit írtam.. nem akarom ezt beletenni a W530-ba mert nem szeretnék farigcsálni. X230-on gondolkodtam sokáig mert abban csak a csatlakozót kell letakarni a classic billentyűzet modhoz. Viszont annyira drágán mennek az IPS kijelzős modellek (+akkor új billentyűzet, új x220 palmrest), hogy a végén egy csomó pénz után ugyanott lennék teljesítményben mint a már meglévő i7-es T420. (Ez volt az előző laptopom, de nem adtam el mert az csak macera nekem.)
Így inkább vettem bele egy 4magos i7-et és majd ezzel az új billentyűzettel kicsit esztétikailag felújítom. -
barnam_
nagyúr
Ma megjött az Aliexpressről/DZ-World storeból rendelt új magyar x20-as szériás billentyűzet, szinte pontosan két hét alatt
Csak oda próbáltam a kép kedvéért, ez majd az otthoni T420-ba lesz. -
barnam_
nagyúr
válasz
Apollyon #115336 üzenetére
Ez jó téma, akár popcornt is lehetne bekészíteni
Alapjában eléggé lutri az utángyártott akkuk minősége. Még a GreenCell-t lehetne említeni, de van olyan akinek azzal is gondjai támadtak.
Ha megteheted, amúgy szerintem jobb választás egy újabb gép, 15W-os procival kevesebbet fogyaszt és talán még gyári akku is található hozzá.
-
barnam_
nagyúr
Nem nagyon volt itt T420 + Quad tapasztalat, úgyhogy íme:
Vettem egy i7-2720QM-et ami egy i7-2620M-et váltott a T420-ban. Azon lehetne vitatkozni, hogy maga a csere megéri-e, hiszen a 2 magosnak magasabb az alapórajele, de turbóval már behozza: 2720qm - 2,2/3,3; 2620m - 2,7/3,4 GHz.
Aggódtam, hogy a hűtés hogy fogja bírni, mert 35W vs. 45W, meg szimpla 1 hőcsöves hűtő van benne, nem a dupla, vagy nem is a diszkrét gpu-s változat. De isopropil alkohollal lepucoltam a cput és hűtőt + sűrített levegővel portalanítottam, valamint a pasztát sem bíztam a véletlenre, kapott Kryonaut-ot.
Igazából teljesen jól bírja, nyilván ez köszönhető a friss jó minőségű pasztának + a TPfancontrol profilnak + 8 szálon terhelve beáll 2,6 GHz-re hogy beleférjen a TDP-be.
20 perc Aida teszt alatt a max hőmérséklet 90°C volt, persze 5500-as ventilátor mellett, másképp ezt szerintem képtelenség lenne lehűteni 14"-ban.A másik amitől tartottam az a Win10 mivel a 20-as szériánál már nincsenek hivatalos driverek, plusz többen is írtak negatív tapasztalatokat ezzel kapcsolatban. Nem mondom, hogy nem kellett 1-1 workaround bizonyos dolgokhoz, de működik.
Lenovo System Interface Foundation fenn van Win10-hez, Vantage-et nem találja meg a Store-ban keresve, de innen indítva megnyitja az áruházat és telepíti. Korlátozott a beállítások lehetősége pl a W530-hoz képest, de töltéshatárokat be lehet állítani és tartja is.
Ami eszközt nem ismert fel telepítés után, ahhoz a Windows update letölti a drivert (a választható frissítések között).Cinebench R10-ben több szálon terhelve 66% a különbség: előtte/utána. Úgy számolom, hogy nagyjából ennyibe került a csere, vagyis ennyivel drágább a 4 magos a 2 magosnál.
-
barnam_
nagyúr
válasz
batyuska100 #115173 üzenetére
Üdv,
Megnéztem, nálam 3.25-ös verziójú BIOS van, én sem találok ilyen beállítást.
-
barnam_
nagyúr
válasz
FoxiestFox #115134 üzenetére
Személyes véleményem, nem kötelező vele egyetérteni
Szerintem jó dolog, hogy mutat alternatívát is.
Az egyik oldalon egy 5 éves gép, korának megfelelő teljesítménnyel. Tételezzük fel, hogy megfelelő minősége van, bár ugye megint oldalakon keresztül arról volt szó, hogy mind szar és régen minden jobb volt
A másik oldalon pedig egy új gép, jobb teljesítménnyel és garanciával, de nyilván nem olyan minőségű mint egy Think üzleti gép. Én sem mondom, hogy feltétlenül az utóbbit választanám, de amíg nem kell szervizelni és szétszedni, nem (mindig) érezni a burkolat tejfölös doboznak megfelelő műanyagát. Ha pedig hardveres gondja van, Budaörsön a Kinizsi utca 2/b alatt megjavítjákAztán majd mindenki eldönti melyiket akarja választani.
-
barnam_
nagyúr
-
barnam_
nagyúr
-
-
barnam_
nagyúr
válasz
vicze #114388 üzenetére
Félreérthetően fogalmaztam, az USB3-as dokk alatt ezt értettem:
Mondjuk ennek a specifikációjában azt írja hogy a DisplayPort 2560 x 1600-as felbontást támogat.
Viszont a PSREF szerint a laptopnak nem gond a 4k display porton. Próbáltam azt is, de csak egy olcsóbb mDP->HDMI adapterem meg ki tudja milyen HDMI kábelem van itthonÍgy lehet valóban az lesz a gyenge láncszem.
-
barnam_
nagyúr
Mi kell ahhoz, hogy egy W530 (Nvidia K2000M gpu) az USB3-as (a két DP -s) dokkon a rákötött 4k-s tv natív felbontását tudja? Windowsban a legnagyobb felbontás amit ki lehet választani az FHD.
A dokk 2 DP kimenetén 1 monitor (FHD) és 1 tv van, mindkettő DP->HDMI kábellel. -
barnam_
nagyúr
válasz
Gercsa #114368 üzenetére
"Eddig nem voltam türelmes, és mivel annyi variácó volt amivel próbálkozni kellett, egyszerűen mindig kikapcsoltam a gépet még a töltőképernyőnél, mert azt hittem nem oké a dolog hogy nem küld ki jelet a külső monitorra."
Hát igen, ez ilyen, boot során nem ad képet külső monitorra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Formula-1
- Xbox Series X|S
- Gaming notebook topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest