- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- iPhone topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen GPS-t vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shatterstar
aktív tag
válasz
Pisztillus #49578 üzenetére
Remek! Nincs több kérdésem
-
Shatterstar
aktív tag
Üdv!
T61-be lehet 750 GB-os vinyót tenni?
-
Shatterstar
aktív tag
válasz
FoxiestFox #49510 üzenetére
Vajon a mágnes elég erős lesz ahhoz hogy kihúzza? Csavarhúzóval csak félig tudom kb kiszedni,de tovább nem megy.
-
Shatterstar
aktív tag
Üdv!
Egyik nap szétkaptam a T61-et venti tisztítás céljából, mikor is rádöbbentem hogy a sárgával jelölt kis csavarok közül az egyiknek tönkre van menve a menete és emiatt nem tudtam kivenni a ventit! A kérdésem az hogy ezt miként tudnám kiszedni úgy hogy az alaplap ne sérüljön?
-
Shatterstar
aktív tag
-
-
Shatterstar
aktív tag
válasz
Borote #48823 üzenetére
Ez oké csak én mint kezdő notebook szerelő nem mernék fejest ugrani egy újra pasztázásba. Azt mondják elég kockázatos, csak szakértőknek ajánlott (és nekik se nagyon) Mintha itt a logout-on lett volna erről egy cikk ha nem csalnak az emlékeim.
Annak örülök ha az új procik nem mennek 70 fok fölé,de kérdés az hogy egy T420-nál ezt miképp tudnám a gyakorlatban kivitelezni? Itt a topicban többször felmerült már ez a kérdés és csak annyi volt rá válasz hogy gyárilag szar az egész hűtőrendszerSzerk.subidu: Egyre szimpatikusabb az X széria!
-
Shatterstar
aktív tag
válasz
Borote #48815 üzenetére
Pontosan a tisztességes hűtés az ami mostanság hiányzik a legtöbb TP-ból. Példának okáért eredetileg egy T420-at néztem ki magamnak,de mivel itt már többször panaszkodtak a hűtés elbagatellizálása miatt így inkább lemondtam róla. Sokan a gyári pasztát is szidalmazzák ami szintén kételyeket ébreszt bennem! Egyébként ha új gépet veszek ezeket képes vagyok mind lenyelni csak az a kikötésem hogy átlagos használat mellett ne ugorjon fel a hőmérséklet ilyen irreális értékekre mint 80-90 fok. Jelenleg ezt el tudom érni csak az a bökkenő hogy mindezt egy T61-es géppel amit hamarosan nyugalmazni szeretnék
Szerk: SNor: Ameddig nem csap át kerregésbe és ipari ventilátor módba, addig engem nem zavar
-
Shatterstar
aktív tag
subidu,GBotond: Reménykedtem benne hogy a hűtés hozza a jó öreg TP-k szintjét,de gondolom az új procik fűtenek rendesen. Nekem tulajdonképpen az egészben az lenne a pláne ha kis méretű gépet tudnék szerezni korszerű hw-el,viszonylag sok interface-szel és remek kijelzővel! A hűtésre kissé allergiás vagyok, mondhatni az a vesszőparipám abban az esetben ha megkörnyékezek egy notit
-
Shatterstar
aktív tag
Az x220-ról milyen tapasztalatok vannak eddig? Érdekelne a hangszóró,kijelző minősége valamint a ventilátor rátermettsége. Úgy néz ki majd a közeljövőben áttérek 14"-ról 12.5"-re
Éppen ezért mielőtt belevágnék a vásárlásba minden egyes részletét ismerni akarom eme gépnek!
-
Shatterstar
aktív tag
Chaser, caderyn: Ezt örömmel hallom mert akkor meg van oldva a pót akksi probléma
-
Shatterstar
aktív tag
válasz
atesss #48139 üzenetére
Én a helyedben biztosan nem vettem volna meg egy ilyen látványosan sérült gépet. Egyrészt mert rád hárul a javíttatása, másrészt felesleges pénzkidobással jár (szerintem). Ha valamire nincs elég pénzem akkor inkább addig gyűjtögetek míg össze nem jön az összeg egy makulátlan állapotú gépre
Talán még nem késő visszavinni az előző gazdájának!
-
Shatterstar
aktív tag
Már egy ideje problémám van a töltéssel és ez abban nyilvánul meg,hogy az elem ikon át van húzva piros x-szel és azt írja ki "nem észlelhető a telep". Most minek van baja: az akksinak vagy a töltőkábelnek?
-
Shatterstar
aktív tag
válasz
ezsolti #48004 üzenetére
Az természetes,hogy észnél kell lenni vásárlás előtt
Igen még csak 1 éves a T430,de ezzel se tudok mit kezdeni mert még alig használtan is olyan drága mint az állat! Ezt csak az engedheti meg magának aki kurva jól keres már elnézést
Jómagam viszont prímán elvagyok a T61-es noteszommal és ha netán leváltom akkor is maximum a T400-500 jöhet esetleg szóba. Mindkettő jó régi és nincs rájuk gari,de azok még munkagépek voltak nem úgy mint a mai félig üzleti félig konzumer modellek! -
Shatterstar
aktív tag
válasz
ezsolti #48001 üzenetére
Aki garanciálisan veszi azt még szép,hogy nem érdekli egy alaplapcsere,de gondolj bele sokan csak 3-4 évvel a megjelenése után tudják beszerezni sokszor jócskán leharcolt állapotban gari nélkül. Úgy már nem számít tuti vételnek hanem inkább egy időzített bombának ami bármelyik pillanatban robbanhat. És azért egy alaplapcsere nem kis pénz!
Akinek van lóvéja az csak jól járhat vele hiszen 3 év után fogja továbbad rajta és megveszi az új szériát, más meg hadd vesződjön csak használt géppel ami még évek múltán is szép összegekbe tud kerülni. -
Shatterstar
aktív tag
válasz
Tikakukac #47996 üzenetére
Jó hát ha így nézzük az más
Nem állítottam,hogy alien technology a TP-k alapja,de a legutóbbi szériával kapcsolatban nagyon sok helyen panaszkodnak ami szerintem már túlzás! Még a legjobb típusok közt is biztos voltak amik idő előtt elhullottak,de amit az utóbbi gépek csinálnak az kriminális. És még mindig üzleti modellekről beszélünk amiknél ez nem fordulhatna elő ilyen nagy számban
Szerk: btudos: Most is vannak olyan szerencsés arcok akik kifognak egy-egy hibátlan példányt. De ez manapság már egyre ritkább...
Egyszer beírtam ide,hogy nálam egy TP minimum 10 évig üzemeljen zökkenésmentesen, mire többen is lehurrogtatok,hogy ne vicceljek már ezek előbb halnak megAkkor módosítanék: Jelen pillanatban még a kerek 5 évnek is örülnék mert ezektől már az is csoda lenne
-
Shatterstar
aktív tag
válasz
Borote #47934 üzenetére
Próbáltam én ezer féle módon,de az a 4 csavar nem akart engedelmeskedni. Pedig biztos nem lehet nagy kihívás visszatenni ha egyszer valahogy kilazítottam őket. Ami még feltűnt az a ventilátor elrugaszkodása az alaplaptól! Ezek szerint ha vissza akarom tenni a csavarokat akkor le kell nyomnom magát a ventit,hogy egyáltalán odaérjen a csavar vége a lyukakhoz?
-
Shatterstar
aktív tag
Nekem úgy rémlik mintha mind a négy csavar egyformán apró termetű lenne. De kipróbálom ezt a verziót is!
dying_star: Mit értesz kevés hűtőtrutyi alatt? Mert a ventibe igyekeztem normál adag zsírt nyomni.
"És figyelni arra, hogy a hűtő másik része nehogy elemelje a bordát a prociról."
Öö ezt most nem teljesen értem. Amúgy a bordán lévő fóliát félig-meddig leszedtem mikor a ventit kentem, majd visszaragasztottam,de lehet többek közt emiatt is van most a hűtés 80 fokon
-
Shatterstar
aktív tag
azbest,guppy: Köszi! Én hülye erre nem is gondoltam
Az egyébként normális ha venti zsírozás után a gép belső hőmérséklete magasabb mint kenés előtt?
Most ilyen 65-70 fok körül van a CPU, eddig meg lazán elvolt 48-56 fokon. Ami még aggodalomra ad okot az az indokolatlan kikapcsolás. Kb fél órája ezt játssza velem...
-
Shatterstar
aktív tag
Ma szétkaptam a gépet egy venti zsírozás erejéig, majd amikor vissza akartam tenni azt a 4 pici csavart nem tudtam az istenért sem becsavarni akárhogy is próbálkoztam
Mivel ez volt az első komolyabb notebook szerelésem, mondanom sem kell a csavarok többségét rosszul raktam vissza
Tudom mielőtt szétkapom fényképezzem le a belsejét oké! Szóval valaki dobjon meg egy T61-es képpel amiről hiányzik a billzet és a palmrest
-
Shatterstar
aktív tag
Üdv!
Vettem lítium zsírt (a spray-s változatot) és az volna a kérdésem,hogy ezt pontosan a ventilátor mely részébe kéne fújnom? Csak simán bele a közepébe vagy netán a lapátok közé?
-
Shatterstar
aktív tag
Valaki erre?
-
Shatterstar
aktív tag
Problémák vannak a T61-s noteszommal! Most épp olyat játszik,hogy "nem észlelhető a telep". Már a múltkor is előfordult ez,de akkor egy újraindítással meg lett oldva a hiba. Az utóbbi időben eléggé önálló életet él mert saját kénye kedve szerint állítgatja a fényerősséget
Azt tudni kell,hogy nem tettem rá semmilyen drivert. Bár ami azt illeti én úgy vettem észre ennek aztán tök mindegy milyen OS van rajta akkor is gyengélkedik. -
Shatterstar
aktív tag
Értem én,hogy kibicnek kuss a neve,de ide azért szoktam felnézni mert érdekelnek az igazi TP-kel kapcsolatos információk és hétköznapi tapasztalatok. Arra viszont egyáltalán nem vagyok kíváncsi mikor egyesek az IdeaPad,Edge szériákról kérdezősködnek
Ennyi erővel nyugodtan feltehetnék a kérdéseiket egy sima notebook-kal kapcsolatos topicban is, mert a lenovo olcsóbb szériáiban semmi olyan extra nincs amiért ide kéne jönniük segítségért. Sőt, továbbmegyek! Mostanság már harapok azért ha valaki lenovo-nak hívja az igazi TP-ket
-
Shatterstar
aktív tag
Örömmel venném ha ezentúl visszatérne a régi rendszer, vagyis a gagyi noteszoknak lenne külön topicja. Sokszor idegesít mikor idejönnek az olcsóbb széria tulajdonosai és belerondítanak a meghitt igazi TP diskurzusba
Hívhattok rasszistának,de ez így akkor sem túlzottan egészséges -
Shatterstar
aktív tag
Az új TP-k megjelenése mikorra várható? A T431s-t már láttam,de az abszolút hidegen hagyott míg a hagyományos üzleti modelleket már tűkön ülve várom
-
Shatterstar
aktív tag
A kettő közül Ti melyiket ajánlanátok legszívesebben? VMD27 vagy WD40 fehér lítium zsírt?
-
Shatterstar
aktív tag
válasz
franc0 #47146 üzenetére
Nézőpont kérdése, pl nekem abszolút nem hiányzik
Sőt laposon kifejezetten nem is szeretem mert ezáltal az egész billzet elcsúszik és rohadtul tud zavarni. A 14" ideális méret,de már ideje volna a Lenovo-nak összehozni egy 13-13,5 colos noteszt! Egy rossz szavam nem lenne ezek után
-
Shatterstar
aktív tag
válasz
kjuhasz #47141 üzenetére
Bár nekem csak egy T61-m van,de amit ezekről az új masinákról hallottam az nem túl pozitív. Ha mindenáron valami újabb modellt akarsz venni akkor max a T520-ig menj el és ne tovább! De csodát attól se várj mert a kapacitása ugyan frankó,de egy T60-as szerintem lazán veri már ami az időtállóságot illeti és a megbízhatóságot!
-
Shatterstar
aktív tag
válasz
Francia91 #47058 üzenetére
Jó hogy szóba került ez a téma mert ez már egy ideje foglalkoztat,hogy a Home Premium és az Ultimate miben különbözik? Utóbbi többet zabál esetleg?
Én a T61-es noteszomon mindig az Ultimate-et használtam és mióta áttértem Home Premium-ra kb semmi sem változott. Azt mondjuk érdemes tudni,hogy csak 1 GB RAM van a gépemben és még a 32 bites Win7-et is sokszor alig tudja megemészteni. Próbálkoztam már Linuxszal is, abból pont egy 64 bites verzióval és bizony csúnyán belassult tőle a gépem
Sőt kipróbáltam én már a fapados Win7-et is a Starter-t és az ugyanúgy fagyott meg mi egyéb.: -
Shatterstar
aktív tag
Szeretném alaposan megtisztítani a T61-m ventijét és már csak az érdekelne,hogy milyen zsírral dolgozzak? Nem akarok túl sokat költeni erre a mókára,de azért gagyit se óhajtok venni
Szóval várom a javaslatokat urak!
-
Shatterstar
aktív tag
-
Shatterstar
aktív tag
válasz
Francia91 #46750 üzenetére
Nekem pusztán azért volna szükségem a bővítésre mert W7-et használok és úgy veszem észre,hogy az 1 Gb az marhára kevés neki. Szeretnék majd Win8-ra váltani,de így bele sem merek vágni! 2 gigával mennyire leszek előrébb? Gyakorlatilag annyi a bajom,hogy a böngészőben kettőnél több ablak van megnyitva már belassul az egész kóceráj
Apropó a már meglévő 1 Gb mellé lazán betehetem a maradék 2-t vagy abból balhé is lehet? Mert sokszor láttam itt,hogy bizonyos gyártók termékei nem mindig jönnek ki egymással. A jelenlegi RAM ami a gépemben van az egy Samsung! -
Shatterstar
aktív tag
-
Shatterstar
aktív tag
T61-be hány gigabyte ramot lehet pakolni?
-
Shatterstar
aktív tag
válasz
MrSealRD #46479 üzenetére
Tulajdonképpen sokszor én is agyalok ezen mármint,hogy a technológia 10 év múlva milyen irányba fejlődik stb,de én is hozzád hasonlóan veszek egy mai csúcskategóriás gépet (pl: T530) majd feltuningolom és nyüstölöm ameddig csak lehet
Nekem az FHD kijelző bőven megteszi és nem érzem hiányát a 21:9-es képaránynak meg egyéb luxusnak! -
Shatterstar
aktív tag
válasz
FoxiestFox #46473 üzenetére
Én inkább más alternatíva után néznék
Lehet évek múlva átalakul a piac és ki tudja talán a lenovo helyett a dell fogja gyártani ezeket a gépeket is
-
Shatterstar
aktív tag
Vajon mi lesz majd a közeljövőben mikor is a TP összemosódik a consumer vonallal és elveszti a sajátos stílusjegyeit (beleértve a megbízhatóságot és az összeszerelés minőségét)?
-
Shatterstar
aktív tag
Tim82,Francia91,FLx: Jó adottságai vannak a miniatűr szériának, most már csak egyedül az a fránya integrált vga zavar
Ha viszont arra sincs panasz meg úgy általában az alaplapra, akkor több mint valószínű,hogy az X szériából választok magamnak következő gépet!
-
Shatterstar
aktív tag
Az X szériás TP-k közül mindegyik modell integrált vga-val,rammal van ellátva? Úgy általában ezeknek a 12"-os gépeknek milyen a hűtésük?
-
Shatterstar
aktív tag
Márpedig sanszos,hogy ez lesz innentől a "trendi" notebook dizájn
Ha pedig megfigyeljük a korábbi példányokat abból simán le lehet vonni azt a következtetést miszerint az s,i,u modellek mind ugyanazt a billzetet és touchpadet kapták mint a nagyobb testvéreik. Sötét korszak következik a Thinkpad életében...
-
Shatterstar
aktív tag
Értem,de mi a helyzet a másik két versenyzővel?
-
Shatterstar
aktív tag
A T400, 1440x900-as kijelző panelja átszerelhető a T61-be is? Ugyanez érvényes a T420 és T400s párosra is?
-
Shatterstar
aktív tag
-
Shatterstar
aktív tag
válasz
eric.cartman #45734 üzenetére
Amire én konkrétan gondoltam az a T510,T420,T520. Az 500-as szériánál még nem indokolt a csere,viszont a a 14 colos verziók hőkivezető nyílása annyira karcsú.hogy egy nagyobb teljesítményű proci simán megizzasztja a ventijét
-
Shatterstar
aktív tag
I5-ös procival szerelt TP-ből ki lehet venni a processzort és mondjuk egy i3-ast berakni helyette? Még az is érdekelne,hogy régebbi gépekbe pl T61 lehet-e kapni olyan kellékeket mint kártyaolvasó,eSATA,Displayport bővítő?
-
Shatterstar
aktív tag
-
Shatterstar
aktív tag
válasz
audi100td #45455 üzenetére
Ez aztán rendesen felkeltette az érdeklődésemet egy ilyen gépezet után! Már csak az a kérdés,hogy amik ilyen merevítővel vannak szerelve azoknak lehet tudni valamit a konfigurációjukról? Pl: Van-e köztük olyan amit szereltek diszkrét és váltható vga-val. Mert ha van szimpla diszkrét vga-s ilyen merevítővel az roppantul érdekelne engem
-
Shatterstar
aktív tag
Mennyibe fáj egy T43-as ventilátor? Ha netről rendelek ott mi alapján tudom lenyomozni,hogy a cucc nem bóvli hanem gyári? Nincs valakinek itt elfekvőben? Sürgősen kellene!
-
Shatterstar
aktív tag
A wsxga+ jelölést már vágom csak nem voltam tisztában azzal,hogy most ez a régi 16:10-es arány is a HD kategóriába tartozik-e
-
Shatterstar
aktív tag
A T500-ban lévő 1680x1050-as kijelző az már HD-nak számít?
-
Shatterstar
aktív tag
válasz
FoxiestFox #44395 üzenetére
Pont az új gép vásárlását szeretném elkerülni ezáltal. De akkor úgy látom nem maradt túl sok alternatíva...
-
Shatterstar
aktív tag
válasz
FoxiestFox #44393 üzenetére
Részemről érdemesnek találom mivel új alaplap esetén a system update kizárva + drága mulatság egy új alaplap
Mennyiért javítják? A lényeg hogy a gazdaságosabb megoldást szeretném választani! -
Shatterstar
aktív tag
Alaplapot lehet javíttatni? Vagy egyáltalán érdemes?
-
Shatterstar
aktív tag
Nos akkor ezennel visszavonom a nüansznyi jelzőt
Még azt kell megtudnom (nagy felbontás ide vagy oda) a 16:9 képátlójú kijelzők is lenovo betegségben szenvednek? Ezalatt a pocsék betekintési szögeket értem na meg a vérágas szem-effektust.
Francia91: Hmm, hát kinek a pap kinek a paplan ugye
-
Shatterstar
aktív tag
Megoldható-e egy régebbi TP-be USB 3.0-ás csatlakozót tenni?
-
Shatterstar
aktív tag
Én még hozzá is tudnék szokni az új billzethez ahhoz viszont már nem,hogy gyenge és átlagos gépelésnél lazán letörnek a billentyűgombok
Ez nem saját élmény mivel nekem nincs egy példányom sem a 30-as szériából,de tavaly mikor megjelent asszem volt itt többek közt olyan hozzászólás is ami pont ezt taglalta. Amúgy már csak arra lennék kíváncsi,hogy tisztítás szempontjából melyik billentyűzet a nyerőbb? Itt most arra gondolok ha gép felett kajálok és beleesik pár kisebb morzsa vagy ilyesmi akkor melyiket lehet egyszerűbben kiglancolni -
Shatterstar
aktív tag
válasz
ielektros #44184 üzenetére
Ha arról lenne szó még foglalkoznék is azzal,hogy mindig tisztán tartsam a gép belsejét,de sajna ezek a chipek előbb-utóbb úgyis bedöglenek szóval nálam a T61 kihúzva a listámról. Pedig mondom nekem simán megfelelne belőle egy 15"-os SSD-vel és ramokkal szerelt verzió. Ennek fényében a T400/T500-at tűztem ki célul
Ott meg foshatok amiatt nehogy az alaplap menjen tönkre a dGPU miatt
-
Shatterstar
aktív tag
válasz
Schuby #44179 üzenetére
Akkor 1000% hogy ram problémával állok szemben. Nekem is hasonló dolgokat produkál mint neked régen! Gondoltam arra is hátha az alaplappal van gebasz,de az teljesen más tüneteket produkál ilyenkor...
sutszi: 2008-as? Akkor nem szóltam
Bár egyik nap audi100td említette hogy a rev2-es chipek sem hibátlanok
Vagy az T61p-be van csak?
-
Shatterstar
aktív tag
válasz
ielektros #44170 üzenetére
A linux topicban hardware problémára gyanakodtak,de hogy igazából most mivel is állok szemben passz
De amit Te mondasz abban van valami úgyhogy amint pénzhez jutok kipróbálom más gyártók ramjaival!
sutszi: Öö sorry ha utópisztikusnak tűnik a kijelentésem mert valójában rém egyszerű elvárásaim vannak egy ilyen géppel kapcsolatban
Viszont ez a modell még ezt sem tudja teljesíteni. Tényleg minden oké vele kivéve a fagyást meg a képernyő ugrálást (ami elvileg driver buzgálódás)
-
Shatterstar
aktív tag
válasz
Dhampir #44164 üzenetére
Először is leszögezném,hogy ez a vélemény többnyire szubjektív mivel jelen esetben az Én saját T61-ről van szó! Tulajdonképpen azért vagyok pipa rá mert lefuttattam a memtest86+-t,HD Sentinel-t és a sokadik ilyen teszt után is azt írja hogy 100%-os kondiban van a gép
Egy hónapja megpróbáltam rá Linuxot tenni és az itteni Linux topicban is nagy kérdőjel volt a noteszom mert a szakik se tudták megmondani mi a probléma vele.
Mielőtt bekiabálná valaki,hogy tuti az nVidia a hibás akkor elárulom az enyémben Intel X3100 van
Tehát lényegében ezért orroltam meg erre a szériára( meg a fent említett nvidia quadro nvs 140m selejtek miatt)
Amúgy tökéletes gép lenne ez ha minden úgy menne mint a karikacsapás!Szerk: btudos kollega is egyből az nvidiára gondolt,de ennél jóval fifikásabb galiba ez
-
Shatterstar
aktív tag
válasz
spyspyspy #44159 üzenetére
Az oldal amit emlegetsz az alfa156 kolléga laptop kereskedése. Ha gondolod nézz utána itt PH-n, én eddig csak jót hallottam róla
Majd én is tőle szeretnék lapost vásárolni!
Egyébként ne floodolj hanem használd a szerkesztés funkciót. Könnyebb lesz utána az életedMellesleg tudok neked X200-at méghozzá innen: [link]
Ne vegyél T61-t mert nem fogsz jól járni vele! Tapasztalatból beszélek.:
Szerk: Tikakukac megelőzött
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- iPhone topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nintendo Switch
- Kutya topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nyomtató topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest