- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Mobil flották
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Fényképek a Honor Magic V5-ről
- iPhone topik
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
^Clown
addikt
válasz
franc0 #32584 üzenetére
Egyetértek, a kiosztást kár volt átvariálni. A szigetes bill. minőségét meg majd meglátjuk, kép alapján nem lehet megítélni - próba cseresznye
Quaresma: azonos spcifikáció alatt mit értesz? Mert olyan szerintem nem nagyon van, pl. vga T60-nál GMA950 (?), T61-nél meg X3100, RAM T60-nál max. 3Gb, T61-nél 8Gb, stb.
-
^Clown
addikt
válasz
soldi3r #32335 üzenetére
Nem tudom összehasonlítani az X200-as szériával, mert olyan gép(ek) még nem volt(ak) a kezemben. Én nagyon szeretem, nem tudok rosszat mondani rá. Vannak hiányosságai, amik spec. engem nem zavarnak (pl. 1,8"-os SSD (macera a bővítés), DDR2 ram, a 6 cellás akkuval is csak max. 3,5 órás üzemidő, nincs dokkolócsati). Mivel én az X41-em helyére vettem, és kicsit ódzkodtam a 12"-tól akkoriban, így emellett döntöttem. Plusz egy X200s-t jóval drágábban tudtam volna beszerezni, ez alkalmi vétel volt.
-
^Clown
addikt
Köszi, én kettő csavart kaptam, de a DVD meghajtó s.ggén csak egy csavarnak van hely. Na de oda sem tudtam betekerni, úgyhogy mindegy. Amúgy tényleg nem rossz a cucc, stabil, kellemes a fogása, megérte
r3dsnake: nem én leszek a kedvenced, de mennyiért is vetted az E125-ödet, kb. 120-130K körül? Ennyi pénzért tudtunk volna neked ajánlani neked használt, de még bőven garanciális, valódi TP-eket. Az Edge soha nem volt, és nem is lesz "igazi TP", nem ér a nyomába a T,X,W, de még az R sorozatnak sem. Sajnálom, ha csalódtál, de ne a TP brandet, hanem a Lenovo-t kárhoztasd ezért.
-
^Clown
addikt
lapa mester: a külső dvd tokba te be tudtad tekerni a mellékelt két csavart?
-
^Clown
addikt
válasz
audi100td #30507 üzenetére
A Samsung üzleti gépeit is érdemes figyelni. Persze nem érik el a Dell és HP szintjét, de nagyon határozottan és gyorsan fejlődnek (teszem hozzá, van is honnan
).
A T500-hoz milyen töltő is kell témában pedig elnézést a dezinformáció miatt, azt hittem, hogy a T500-ak csak dedikált vga-val jöttek ki. A kisebb akkuhoz meg bőven elég lett volna a kisebb teljesítményű töltő is.
-
^Clown
addikt
Az eredeti DVD-ROM-ot betenném egy külső rack-be (T61-ét), melyik fajtát javasoljátok? Láttam, hogy többféle is van, nekem a legkevésbé macerásra lenne szükségem, még ha pár zöldhasúval többe is kerül
-
^Clown
addikt
válasz
buvartacsko #29510 üzenetére
Az T60 lesz
Bevásároltál már?
-
^Clown
addikt
Ha nem ibm fru-s turbo memory lenne a gépben, visítana? Csak 1 gigás verziót találtam ami IBM...
-
^Clown
addikt
válasz
eddie1978 #29001 üzenetére
Milyen hibákat produkálnak? Még nem hallottam szériahibáról az X220 esetében.
RnJ: csak a bill.-t kávétattad meg, vagy ment máshová is? Ha alaplapcserés a gép, az nem lesz egyszerű mutatvány, mert nehéz beszerezni, ráadásul nem is olcsó. eBay-en érdemes nézegetni, esetleg itt a HA-n (ha éppen bontanak egyet).
-
^Clown
addikt
válasz
mitulabattyi #28913 üzenetére
Jobban belegondolva szerintem nem olcsó, csak reális az ára. Akku nincs hozzá (az kb. plusz 15K), és a kijelzője is karcos. A nagy kérdés, hogy mennyire.
-
^Clown
addikt
válasz
zonaporkolt #28814 üzenetére
Miért nem? Szerintem téves információt kaptál. Keresd meg az usanotebook-ot.
-
^Clown
addikt
válasz
!Overdose! #28790 üzenetére
Úgy abszolút rendben van.
-
^Clown
addikt
válasz
cassius.clay #28692 üzenetére
Feltetted a nem olyan régen belinkelt Thinkvatage Toolbox-ot? Azt külön fel kell telepíteni.
-
^Clown
addikt
válasz
zonaporkolt #28678 üzenetére
Igen, átkapcsolható: [link]
(#28679) kaller1: esetleg a 64bites verzió nincs meg?
-
^Clown
addikt
válasz
KardosI #28591 üzenetére
Töltsd le a System Update-et, tedd fel, és futtasd.
-
^Clown
addikt
válasz
buvartacsko #28517 üzenetére
Az X300-amban is sanyo van, 6 cellás, cycle count 30, de a kondíciója poor, 50%-os...
-
^Clown
addikt
válasz
!Overdose! #28461 üzenetére
Csak egyben eladó
-
^Clown
addikt
-
^Clown
addikt
válasz
mitulabattyi #28294 üzenetére
Xp driverrel próbálkozom, de nem megy fel. Próbáltam eltávolítani, újra hozzáadni, stb., de nem sikerül.
-
^Clown
addikt
Sziasztok, X41-hez videóvezérlő drivert tudnátok linkelni Windows 7 alá? Nem találok sehol, az XP-s driver meg nem települ fel.
-
^Clown
addikt
Sziasztok, három kérdésem lenne:
1.) az X41 ventijét a hétvégén szeretném kicserélni, de továbbra sem tudom, hogy a csatlakozóját mivel lehetne meglazítani, nagyon össze van gyógyulva, letörni pedig nem szeretném. Van tippetek, ötletetek, tapasztalatotok ilyennel kapcsolatban?
2.) az L7100 Intel processzor (TP X300-ban ez van) támogatja a 64-bites utasításkészletet, azaz lehet rá 64-bites op.rendszert telepíteni?
3.) Feltelepítettem a Power Managert, de az asztalon nem jelenik meg (csak az Access Connecitons). Tálca - jobb klikk - Eszköztárak között sincs meg. Ha a Start menü - keresésnél beírom, hogy PM, megtalálja, szépen el is indul a program, de a tálcára nem teszi ki magát. Mi lehet a gond?
-
^Clown
addikt
Szerintem nézd meg, hogy a legfrissebb BIOS van-e fent. Ha az új bios is tekeri a ventit, akkor fogadd el, hogy az nem véletlenül van úgy, főleg, hogy nVidia kártya van a gépedben, ami hajlamos leválni az alaplapról. Inkább pörögjön a venti, minthogy kukázni kelljen az alaplapot.
-
^Clown
addikt
válasz
LaptopSystem #27938 üzenetére
Akkor privátban folytassuk
-
^Clown
addikt
Van esetleg valakinek elfekvőben 2x1Gb DDR2 RAM-ja (lehetőleg IBM FRU-s, de nem feltétel)? T43-hoz kellene.
-
^Clown
addikt
válasz
juliabrilke #27891 üzenetére
Értem én, hogy visszaveszi, de itt a dolog lényege, ha jól sejtem, a postaköltség megtérítésén van.
Bár lehet, hogy tényleg úgy járnál jól, ha visszakéred a 10 jurót, aztán itt helyben elpasszolod.
-
^Clown
addikt
válasz
juliabrilke #27886 üzenetére
Ha eBay-ről vetted, akkor érdemes bevetni a varázsszavakat, mint: "negative", illetve "resolution center".
-
^Clown
addikt
válasz
juliabrilke #27883 üzenetére
Mennyiért vetted? Erről nem szólt az eladó? Csúnya dolog, ha nem tájékoztatott erről...
-
^Clown
addikt
válasz
juliabrilke #27879 üzenetére
Sajnos ez X40 (és talán X41) típusbetegség, ha rákeresel a "felhősödés" szóra, utána tudsz olvasni. Én is úgy tudom, hogy csak kijelzőcserével lehet gyógyítani.
-
^Clown
addikt
válasz
omiki57 #27870 üzenetére
Próbáld meg az ATi oldaláról feltenni egy vga drivert, próbáld ki a legújabbat, vagy akár egy picit régebbit is (ha az újjal nem megy). Ha nem szűnik meg a gond, akkor egy, pl. Ubuntu live cd-ől bootolj be, és ott teszteld. Ha ott is csinálja, akkor nagyobb lesz a gond (nagy valószínűséggel).
Esetleg még próbálj meg játszani a felbontással, képfrissítéssel, stb. -
^Clown
addikt
válasz
Psychonaut #27777 üzenetére
Invertercsere nem oldja meg sajnos, a csövek öregedtek el. Várd meg Gondwana fórumtársat, ő jobban ért hozzá.
-
^Clown
addikt
válasz
littlerock #27768 üzenetére
Ebből sajnos déli híd betegség lesz
Keresd meg mobileman fórumtársat.
-
^Clown
addikt
válasz
---Lasali--- #27730 üzenetére
Juteszembe, gyári T61 (14") zsanért láttatok eBayen vagy valahol?
-
^Clown
addikt
válasz
kaller1 #27722 üzenetére
14.1" screen config: 12.2" x 10.0" x 1.0-1.2" (width x depth x thickness)
15" screen config: 13" x 10.6" x 1.2-1.4" (width x depth x thickness)Osztom azt a véleményt, miszerint a 14"-os gép még határeset, én gond nélkül tudom cipelni egész nap, a 15"-os Dellemmel viszont már megszenvedtem nap végére.
-
^Clown
addikt
válasz
szektamokus #27693 üzenetére
Szerintem irányárnak nem rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- Asus Rog Strix Scar 17
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga Gen 4 -i 7 1370P/16GB/256GB SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 i7 1185G7 / 32GB RAM / 512GB SSD - új gyári alkatrészekkel
- ROG Zephyrus G16 16" QHD+ IPS i9-13900H RTX 4070 32GB 1TB NVMe gar
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest