- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Urak!!
Ti mivel takarítjátok a készülék házakat?? Ritka kényes anyagból készültek. A P53 sem volt semmi, de az X1 Carbon anyaga gyalázatos.Próbáltam már bútorápolóval, matt műanyag ápolóval (talán még ezzel érem el a legjobb eredményt), tökéletes semmivel sem lesz, biztos van valami módszer a tisztításukra.
-
válasz
donjohnson #120632 üzenetére
nincs letiltva semmi, külső USB-s bill-touchpad kombóval csak a tapipad része megy. Annyira falhozb@..sznám már, (X1 Carbon) Volt valami frissítés és összeomlott.
-
Sziasztok!!
Milyen program, meghajtó telepítése viszi el a billentyű, az egérpad és a trackpoint működését??
-
Sziasztok!!
Hogy lehet ellenőrizni, h egy gép rendelkezik ezekkel?
-PrivacyGuard
-PrivacyAlert
-
Jó reggelt!!
Szerintetek hogy működik a ThinkPad gariztatása?
A gép seggén már semmi azonosító nincs, a garanciát csak a Lenovo Vantage-ban látom. Beküldöm a számát a szerviznek, akkor ők ezt hogy látják?
Kell hozzá még valami, számla stb. ??
THX!! -
válasz
donjohnson #120516 üzenetére
Kivettem a 2,5"-os SSD-t, de a kábele benne maradt. Azt is kivettem, és a hiba megszűnt!!
Jövök egy sörrel, vagy csokival!! -
Sziasztok!
P53 bootoláskor a következő üzenettel indul:
"2100: Detection error on HDD0 (Main HDD)
Press Esc to continue."Esc megnyom és betölt a Win. Minden indításnál ezzel küzd.
Van valami ötletetek, h mi a franc lehet?
A BIOS-ban már minden konfigot kipróbáltam de semmi. -
válasz
Francia91 #120439 üzenetére
Fent van az enyém, először 450-ért tettem fel, majd egy hozzáértő beárzata, 230-nál tartunk!
Az enyémben van hely a 2,5"-os meghajtónak, de ez még így kevés volt. Vennem kellett egy kábelt és egy keretet hozzá. Nem szeretném leírni, h mennyi volt!Így két 500-as M.2 és egy 2TB-os 2,5" SSD van benne.
-
Örülök, h így velem vagytok!
Most, h belemerültünk ebbe a témába, és akitől a modemet is vettem volna, írt, h a keresett típus most éppen nincs, így eme projekt átgondolás tárgya lesz.
-
válasz
zsolti75 #120337 üzenetére
..nekem ugyan nincs, de van barátom akinek van "kályhája" a melegítéshez, ragasztó?? Na, az jó kérdés, van egy pár féle kétoldalas itthon, gondolom vastag nem kell hozzá, azt hiszem megoldom. Kérdésedre az őszinte válasz, h nem szedtem még szét ragasztott motyót, de gondolom az is megoldható.
-
-
válasz
zsolti75 #120331 üzenetére
...tudsz kedvet csinálni!
Az a helyzet, h pár nap alatt beleszerettem, egy élhető gép. A P53-at már fel is doptam. Két év alatt nem tudtam megszokni, netezésre, ügyintézésre használtam a nagy vasat is, de a 390-es is tökéletesen jó erre is. Feltettem rá a diagoknak egy Win10-et, és a mindennapokra meg a 11-et. Így két oprendszerrel ok, de kell a WWAN is mert sokat vagyok külföldön, utálom a telefonomról osztogatni a netet, no, meg erre van egy külön SIM kártyám. Valahogy majd megoldom a beszerelést, sajnos semmit nem találtam róla, de még antennát sem találtam.#120332donjohnson:
Hát ezt vágom idáig, de a kanóc másik vége hol ér véget??? -
...na, témánál vagyunk!
Az X390-ben sajnos nics, vettem bele 1et (Fibcom L850-GL), de kanóc sincs hozzá. Tudna valaki segíteni abban, h hova van befűzve az antenna?THX!!
-
Sziasztok!!
Megvettem az X390-et. Szerintem rohadt jó kis gép. Annyira megtetszett, h úgy döntöttem megy a levesbe a P53 és veszek helyette valami hasonlót mint a 390-es, az marad teszt masinának.
-
...na, akkor mire tegyem a voksom??
Maradjon az X390???
-
Sziasztok!
Diagnosztikai gépet kell vennem, kicsi, starapás.
Kettőt néztem ki, egy T480s-t vagy egy X390. Szerintetek melyik legyen, melyiket érdemesebb??
THX!! -
...nézd már meg kérlek, h a kanóc végén a csatlakozó nem sérült-e. Valami jó nagyítóval. Esetleg a kártyán is megnézheted. Ha mindkettő ép, akkor annak előbb vagy utóbb sikerülnie kell. A forrasztás már csak azért sem jó, mert a vezeték egy árnyékolásból és egy belső "meleg" szálból áll. Míg ez alőbbit talán rá tudod heftelni, de az utóbbit erősen kétlem. Szóval türelem és ne b@...szd el, menni fog!!
Hol laksz? Nem tudunk segíteni? (igaz én még kicsit távol vagyok Magyarországtól, de úton vagyunk, és hamarosan érkezünk)
-
-
válasz
donjohnson #119721 üzenetére
...ja, az én P53-asom is így műkszik.
-
válasz
FoxiestFox #118677 üzenetére
...priviben leírnád a folyamatot??
Ha lesz időd valamikor. -
válasz
FoxiestFox #118675 üzenetére
Én ezt szinte hónapok óta próbálom megtenni egy HP win-10-es táblán és sehogy sem megy. A gép nincs neten, nem is megy fel soha, ennek ellenére valahogy egy idő után "visszaíródik" a defender!
-
...oké-oké! Meggyőztetek, és így már megértem, elfogadom!
Azért mert én nem használom, nem jelenti azt, h nincs létjogosultsága.
-
válasz
donjohnson #118514 üzenetére
...ok, így értem. Van az én gépemben is, de nem használom, egyszerűbb (nekem) telefonon keresztül. Az sem volt gond, h merül a telefon.
-
-
Sziasztok!!
Van valami más szoftver is a Lenovo Vantage helyett ami az akkut menedzseli?? Az a helyzet, h a P53-on ha a Vantage fent van, akkor nem tudok az 5GHz-es Wi-Fi hálózatomra kapcsolódni, pontosabban tudok, csak folyamatosan ledob. Ha ez a progi nincs fent, akkor stabilan fixen jól működik. -
Én egy év alatt sem tudom megszokni a P53-at. Nagyon nem az én világom. Nyomorék az egész gép, sehogy sem áll a kezemre, kényelmetlen. 9 évig használtam a T430s-m, az maga a menyország volt.
-
válasz
FoxiestFox #117368 üzenetére
.. pedig szívesen!
-
válasz
FoxiestFox #117366 üzenetére
T430s-es zsanérom van, két készlet. Az nem gyóóóó Neked??
-
Sziasztok Urak!!
Nagy a baj. Külföldön vagyok és a P53 töltője otthon maradt.
Szerintetek valamelyik USB-C portról lehet tölteni?? A hátulján a LAN melett van két C "villám" jelöléssel, talán thunderbolt, azokkal nem lehet??
Hálás köszönet!! -
válasz
marec1122 #116757 üzenetére
Én a T430s-be vettem ezt a márkát. Azt kell, h írjam, sajnos nem 100%-ban megbízható. Vannak időszakok amikor teljesen jól működik, és van olyan amikor még cc. 60% körüli és pár perc múlva jön a figyelmeztetés, h alacsony a töltöttség. Vantage-ben is hol jó az akku állapota, hol nem. De nézem az AIDA-val is, ott van amikor 0%-az elhasználtság, és van amikor 40%.
-
válasz
FoxiestFox #116414 üzenetére
Igen, de keress a Samu 2,5"-os 860 Pro-ra. Szinte sehol sincs. Bay-en meg az Amazon-on is 100eHUF körül megy. Mi a lóf@..sz történt ezzel a meghajtóval?
-
Sziasztok!!
T430s-re a Win11 csont nélkül feltelepült.
-
válasz
zsolti75 #116373 üzenetére
Köszi még 1x!!
Nem néztem még a P53-hoz, h mi van. Kaptam egy Lenovo M900 Tiny-t, meghajtó(k) nélkül. Azt próbálom feléleszteni. Ahhoz kellet. Most meg az ESET Internet Security nem enged néhány file-t felmásolni, mert vírusnak látja és dobálja karanténba. Újra kellett indítani, úgy, h kikapcsoltam a védelmet. Csak remélni tudom, h nem vírusos a cucc. -
Köszönöm!!
Sajnos a 64-es Kingston-t valamiért nem szerette. Egy 32-es SONY lett a befutó. Nem nagyon értem, h miért nem volt jó a nagy?
-
Sziasztok!!
1kis support kellene.
Használnám a "Lenovo USB Recovery Creator"-t, de sajnos lyukra futok.
Már megvan a letöltött csomag. Betallózom vele, majd kiválasztom a pendrive-ot.
Ezután ez a kép fogad:
nyomok egy igent és ez lesz belőle:
és akkor meg is állt a tudomány. Hiába próbálom újra, nem sikerül, mert csak ez az üzenet fogad. Sőt, annyira elkeféli a pendrive-ot, h a gép sem látja már.
Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata?? A gép P53/Win11-el.
THX!!! -
válasz
(baphomet) #115856 üzenetére
.....kikapcsoltad, vagy letöltötted és alátoltad az illesztőt??
-
válasz
(baphomet) #115839 üzenetére
...hogy az előttem szólóknak is igaza legyen:
"ssd-hez/pendrivehoz illesztőprogram? hogymi??"
"Illesz..., hogy a micsi a hova és mi előtt?"és lásd, h milyen jó fej vagyok!
(no, nem e miatt nem tudok aludni)
Itt egy másik megoldás, bár én ezt egy kicsit barbár megoldásnak gondolom:1. A gép bekapcsolásakor lenyomod az F2 gombot. Ezzel megnyitod a BIOS-t.
2. A "Configuration" menüben letiltod az "Intel VMD Controller" opciót.
3. A beállításokat mentve kilépsz a BIOS-ból.
Ezt követően a Windows telepítő már fel fogja ismerni az SSD háttértárat és gond nélkül telepítheted az operációs rendszert.Bár ez már nem ide tartozó téma, csak szeretném megjegyezni, h anno amikor az IDE HDD-t felváltotta a SATA (valamikor honfoglalás idején), akkor is volt valami hasonló anomália.
-
válasz
(baphomet) #115839 üzenetére
Jó Srácok Ők, csak már este van és egy kicsit fáradtak.
Elmagyarázni hosszú lenne, de itt egy videjó és érteni fogsz mindent!
[link]
Gondolom már Te is belefáradtál a telepítés sikertelenégeibe, mert bizony ez a totyik nem a Tied!
Azért sok sikert és kitartás kívánok!! -
Ugye most idétlenkedtek!!???
IRST illesztőprogram!! -
..hogy milyenek vagytok!!! De azt, h egy illesztő progit kell feltolni telepítés előtt arról mélyen hallgattok!!
-
válasz
FoxiestFox #115561 üzenetére
"és odaadom az asszonynak hogy váltsa le végre a T430s-t"
Tavaly év végén cseréltem le a T430s-t egy P53-ra. Nincs semmi baja a régi gépnek. i7 dedikált VGA, SSD, még az akku is bír egy jó órát, tehát teljesen jó. Közel 10 év használat után egy zsanérpárt és egy coolert kellett cserélnem. Sajnálom elajándékozni, eladni. Időnként előveszem, sokkal ergonomikusabb mint a jelenlegi, ezen megfájdul a kezem, nagynak és kényelmetlennek találom.Az, h mi lesz vele nem tudom, egy vászonszütyőben pihen.
-
válasz
zsoltip #115454 üzenetére
Így már értelek, az tényleg nagyon magas ár. Ebben még az az undorító, h egy pár perces cseréért is felszámolnak némi "aprót". Azért ezt ilyen ár mellett illene grátiszban megtenni az ügyfélnek. Több mint tíz éve szervizmérnöke voltam az egyik nagy márkának. Már akkor is nagyon sajnáltam az ügyfeleket, óriási haszonkulccsal operálnak a szervizek. Gusztustalannak tartottam és tartom ma is. Ráadásul azért nem dolgoznak akkora nagy ágyuk ezekben a márkaszervizekben (tisztelet a kivétel!), h indokolt lenne ez a nagy lehúzás.
-
-
válasz
WaterWave #114942 üzenetére
Nálam ugyan ez volt. Cseréltem a RAM-okat, (P53) feltoltam 64GB-ra, majd be akartam kapcsolni és semmi. Mondanom sem kell, h kivert a víz. Win11 (hozzáteszem, h nekem semmi problémám vele) van rajta. Itt is csak a reset gomb segített. Nem igazán értem, de megy azóta is gond nélkül.
-
válasz
viztelen #114871 üzenetére
..i7-es a 430s? Mert az enyémben sem működik a bill világítás, abban is i7-es CPU +Nvidia GPU. Valamikor régen azt olvastam valahol, h valami tápellátás hibával küszködnek ezek az i7-el szerelt deszkák egy idő után és ezért nem tudja meghajtani a bill. világítást. Szóval nálam is egy darabig működött majd, tönkrement és onnan kapufa.
-
...én is nézegettem a felhozatalt, semmi jó használt gép nincs, de az újakból sem!
-
válasz
Adamo_sx #114621 üzenetére
Nekem a régi gépem egy T430s, i7 8GB RAM, +NVIDIA vga, 3 antennás WIFI kártya, 3G-s mobil, ujjlenyomatos, 512 Samu 860pro SSD, és még egy 1TB HDD. Annyira megszerettem, most rálocsoltam egy csomót, cooler, gép felső burkolat, LCD felső burkolat, új zsanérok, új billentyű, akku (még a gyári 80%-os) új, igaz az utángyártott. De, általános célra, netezés, mail-ezés, youtube semmivel sem rosszabb mint a P53. Veszek még egy akkut a DVD helyére, kiveszem onnan a winyót, és ha megyünk külföldre, azt a gépet viszem magammal. Sokkal kényelmesebb mint a 15"-os.
-
Sziasztok!
Feltámasztottam a régi T430s-m, pontosabban kapott új gyári hűtőt, felső burkolatot, zsanérokat. Rendeltem hozzá új BIOS elemet is, de most az összerakásnál megmértem a közel 10 éves elemet és meglepődve tapasztaltam, h még mindig 3,1V-osEnnyit bírnak ezek?? Így fölöslegesen rendeltem kassza 3eHUF-ért FRU számos elemet.
-
válasz
FoxiestFox #114482 üzenetére
-
válasz
zsolti75 #114480 üzenetére
...teljesen hibamentesen fut a Win11 a gépen, azzal semmi anomáliát nem tapasztaltam még.
Nem okoz problémát "levadászni" a drivereket, csak ne lenne annyi "segítség" Lenovo-éktól. Igen, köpködöm, mi francnak kell akkor a LSU, az online gép felismeréses frissítés?? No, nekem ezzel van bajom nem mással! Ja, majdnem kifelejtettem, a Vantage frissítési metódusa xintén xar! -
válasz
donjohnson #114476 üzenetére
...nem!, én a sajt tapasztalataim osztottam meg, a jelenlegi P53-ról (is) szólt.
-
válasz
thotzoltan #114474 üzenetére
Ügyes!!
Ékes bizonyítéka annak, h soxor a segédszoftok sz@..rt se érnek, gondolok itt pl. LSU (Lenovo Software Update ). Megveszel egy viszonylag drága vasat, és még neked kell szenvedned vele, míg hadrafoghatóvá teszed. Ja, és még akkor sem biztos, h nem maradnak vissza kérdések.
-
válasz
thotzoltan #114472 üzenetére
..de rendben vagy már, "tiszta" az eszközkezelőd??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Hővezető paszták
- Milyen autót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Gyúrósok ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- EA Sports WRC '23
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- P16s Gen2 16" 4K+ OLED Ryzen 7 PRO 7840U 64GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS Zenbook 13 UM325UA OLED
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Elegáns és Erős: MSI Prestige 15 Creator/Gamer Laptop makulátlan állapotban.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest