- Fotók, videók mobillal
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Gabócza #13573 üzenetére
Hát IBM/Lenovo gépek ezek vannak IPS panellel [link] táblázat közepe felé.
R50p az valami brutális azzal a felbontással
Sajnos elég ritkák ezek a kijelzők, én is beletörődtem és inkább veszek egy X60s-t a nagy gép monitorja amúgy is H-IPS-es
Régebbi Dell Precision modellekben van még alighanem IPS panel -
Cyberpunk
félisten
Na pénteken megyek az X60s ért ha minden ok akkor el is hozom
-
Cyberpunk
félisten
válasz
audi100td #13542 üzenetére
Igen néztem már azt is. Hát megfontolandó amit én néztem ki az viszonylag a közelben van
és hát ez döntő tényező a vásárlás előtti megnézés. Zsákbamacskát nem szeretek venni.
Most jövőhéten megyek megnézem a gépet egyik nap mikor ráérek meg az illető is és akkor ha tetszik elhozom. -
Cyberpunk
félisten
Szerintetek megér 90k-t egy X60-as? C2D T5600-as proci, 1GB RAM, 60GB HDD, Intel IGP.
A gép állítólag újszerű állapotban 2,5-3 órás akkuval. -
Cyberpunk
félisten
válasz
feelgood #13493 üzenetére
Én egy X41-est fogadnék el ha már tábla PC rajzolgatáshoz jól jönne
Bár a viszonylag gyenge hardver nem tudom hogy mennyire jelentene hátrányt mondjuk PhotoShop-ban
Egyébként mekkora a max kijelző felbontás ezeknél a gépeknél egy UXGA s IPS panel mindenképp jól jönne -
Cyberpunk
félisten
Hali. A múltkori noti vásárlás sajnos nem jött össze nemvárt hirtelen jött kiadások miatt
Most van megint két kiszemelt T43-as árban gyakorlatilag ugyan annyik. Az egyik egy T43p UXGA felbontású kijelzővel ATI FireGL VGA-val. És van egy "sima" T43 is meglepően újszerű állapotban SXGA kijelzővel X300-as VGA-val.
Ti melyiket vennétek? -
Cyberpunk
félisten
Hali.
Csütörtökön megyek az én T43-asomért. De mivel rendszer az nincs rajta ezért nekem kell feltelepíteni rá majd mindent.
A kérdés hogy honnét tudom leszedni a drivereket és segédprogramokat hozzá? Ja igen Win XP-t teszek majd rá. -
Cyberpunk
félisten
Kösz a választ mindkettőknek. Aszem inkább maradok a T43 vonalon amit T42-est kinéztem az 7500-as VGA-val van szerelve inkább nem kockáztatunk
Amúgy ez a nem IBM-es vinyó sípolás miben merül ki? Konkrétan a gép sipákol vagy csak OS-ben dobál hibaüzeneteket?
Mert szerintem elég lassúcska egy 5400rpm-es vinyó azt szeretném cserélni ha van rá mód egy 7200-asra.És végül hogy boldogul egy ilyen gép a bonyolultabb weboldalak megjelenítésével, Youtube flash megy rajta esetleg 720p-ben? Ez nem elsődleges szempont csak kíváncsi vagyok rá hogy mire számítsak. Eddig végig desktop-os voltam csak második gép gyanánt kéne.
-
Cyberpunk
félisten
Kösz így már képben vagyok.
Egyébként majdnem vetem egy T43-ast a korához képest elég jó állapotban volt, csak lehalászták előlem
T42-esről mi a véleményetek? Inkább úgy fogalmazok T42 vs. T43 tudom T43 az valamivel újabb. Melyik éri meg jobban ahogy elnézem általában csak pár ezer a különbség a két gép között. A felhasználási terület az meg mind két esetben a nettezésben kimerülne nálam. -
Cyberpunk
félisten
Hali. Van egy költői kérdésem T43-al kapcsolatban. Megtudjátok mondani hogy melyik típusszámmal szerelték IPS panellal? Ez csak a 15"-os SXGA kijelzőkben van vagy van 14,1"-os XGA-ban is? Bocsi a bénázásért Thinkwiki-n nem találtam
-
Cyberpunk
félisten
válasz
audi100td #12100 üzenetére
Aha értem. Most kinézne egy T61p "olcsón" még garanciális 1680x1050-es kijelzővel.
A szokás dolgok mellett esetleg még mire kéne odafigyelni egy használt gép konkrétan egy Thinkpad vásárlásakor?
Ja és esetleg nagy kapacitású utazó akkut is lehet hozzá szerezni? Bocsi a sok láma kérdésért -
Cyberpunk
félisten
Hali.
Nem mindegyik T61p-s modell rendelkezik IPS panellal ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI Thin A15 B7VF 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- TUF A17 FA706IU 17.3" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo Thinkpad X13 Gen4 - AMD R5 7450U/32GB/1TB
- ELADÓ - LENOVO LEGION SLIM 7i 16IAHV - 40GB RAM, 1.5 TB SSD
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest