- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Díjnyertes okosgyűrű érkezik júliusban
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- VoLTE/VoWiFi
Aktív témák
-
shev7
veterán
-
shev7
veterán
Kérdésem lenne az aksival kapcsolatban:
Egyenletes használat mellett, teljesen jól működik a töltöttség kijelző, egészen 25%-ig. Akkor hirtelen lecsökken a töltöttség 5%-ra. Arra gondoltam, hogy lehet, hogy az egyik cellája elszáltt az aksinak. Ezt lehet vhogy szervizelni, felújítani. Gondolom lehet, inkább az a kérdésem, hogy megéri-e, vagy inkább egy új aksit vegyek? -
shev7
veterán
Ebbe a gépbe hol tudok még ramot venni. Vmi ''bontóban'' nézzem meg, mindenhol csak ddr-t látok.
-
shev7
veterán
Még egy kérdés. A laptopban 650es proci van, de az Aida csak 500asnak jelzi mostanában. (Amikor megvettem, akkor még 650et jelzett az aida is) Mit jelent ez?
-
shev7
veterán
Vettem egy IBM thinkpad 600x-et. Sajna nem kaptam semmilyen leírást hozzá, és ez az első notebookom. Pár kérdésem lenne:
- drivereket honnan töltsek le, ha jól nézem most minden van rajta, de egy esetleges reinstallhoz lehet, hogy kellenének.
- akinek már volt dolga ilyennel, a PC-speaker szerű hangot ki lehet kapcsolni. Ha lenémítom nem hallatszik, de van rá más lehetőség
- használati útmutatót merre keressek, érdekelne hogy lehet a kijelző fényerejét állítani.
Egyenlőre ennyi előre is köszi.
Aktív témák
Hirdetés
- Garanciával, MSI Crosshair 15 B12UEZ gamer laptop i7, RTX 3060 6gb vram, 32 gb ram. DDR4, 1TB SSD.
- Latitude 3450 14" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Asus Tuf Gamer laptop makulátlan állapotban
- Apple Macbook Air 15 M4 256 gb Garanciális/számlás Ráadás Magic Mouse 2
- ThinkPad X280 27% 12.5" FHD IPS i5-8350U 8GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest