- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Aktív témák
-
Esmein
nagyúr
Kövesd a logikám. Athlon Xp alatt nem változott a benchmark érték 12580->12531, tehát más programok is ugyanilyen szabadon mozoghattak. Namnost ha nálam az összes benchmarknál számottevő jelentése van a setinek akkor minden más is értelemszerűen annyival belassul. Ha HT-vel telepítettem xp-t és kikapcsolom biosból akkor kékhal ?
-
erdoke
titán
A Windowst úgy kell telepíteni, hogy a HT be van kapcsolva. Csak így működik rendesen multiprocesszoros környezetben.
Ha ez egy korábbi Win, és úgy gondoltad, hogy beledugod a HT-s procit, aztán ennyi, akkor ki kell ábrándítsalak.:P
Elvileg a telepítő CD-ről bootolva a meglévő telepítés Javítása megoldja a dolgot. Elvileg. -
Nem tudom :F.
Nekem is pont ilyen procim van, de engem sose látogat a kékhalál (pedig még SP1-em sincs).
Igaz nincs meg ez a játék, de akkor se hinném, hogy ehhez egy patch kéne.
szerk.: Ha pedig csak játék közben jön elő a hiba, akkor inkább a játéhoz kéne egy patch
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest