- iPhone topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Aktív témák
-
Esmein
nagyúr
Kövesd a logikám. Athlon Xp alatt nem változott a benchmark érték 12580->12531, tehát más programok is ugyanilyen szabadon mozoghattak. Namnost ha nálam az összes benchmarknál számottevő jelentése van a setinek akkor minden más is értelemszerűen annyival belassul. Ha HT-vel telepítettem xp-t és kikapcsolom biosból akkor kékhal ?
-
erdoke
titán
A Windowst úgy kell telepíteni, hogy a HT be van kapcsolva. Csak így működik rendesen multiprocesszoros környezetben.
Ha ez egy korábbi Win, és úgy gondoltad, hogy beledugod a HT-s procit, aztán ennyi, akkor ki kell ábrándítsalak.:P
Elvileg a telepítő CD-ről bootolva a meglévő telepítés Javítása megoldja a dolgot. Elvileg. -
Nem tudom :F.
Nekem is pont ilyen procim van, de engem sose látogat a kékhalál (pedig még SP1-em sincs).
Igaz nincs meg ez a játék, de akkor se hinném, hogy ehhez egy patch kéne.
szerk.: Ha pedig csak játék közben jön elő a hiba, akkor inkább a játéhoz kéne egy patch
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Dymo LabelWriter 400 hőpapíros címkenyomtató
- 10 GB-os RTX 3080 OEM
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Macbook Air 15 Retina (2023) M2 16GB 256GB Magyar iStyle vásárlás számla, doboz + Skin 1év Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest