Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Apple Watch
- A Samsung bemutatta a világ első 2 nanométeres mobilchipjét
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Macrodroid
Új hozzászólás Aktív témák
-
BRinyo
aktív tag
Ha meglévő 478-as lapot szeretnél fejleszteni, akkor jó lépés lehet egy 3.4(max 20e) körüli proci. Ha kiszámolod, mennyivel kerülne többe egy pci-e kártya, 775-ös lap, ddr2 memó és a proci, pláne megéri. Ha viszont most vennél bármit is, akkor olcsón (~70-80e) kijössz egy alap asus/abit/asrock 945 lappal és egy d820-szal, nameg 2db 512-es ddr2-667 memóval és egy akármilyen pci-e karival. Teljesítményben biztos jobb a d820. Nekem volt anno p4-650-em és jobb volt nála a d820. Meg még húzni is jobban lehetett. Csak az 533-as ram-ok fogták vissza a procit 233-as fsb-nél (~3,3GHz)....
-
csizs
aktív tag
az én álláspontom szerint ebben a procban is, hogy kipróbáltam annyi tartalék van, hogy nem tudom kihasználni.Ezért marad ez!

-
Rover623
félisten
Már miért ne kellene elméletileg sokkal lassabbnak lennie...?

A kétmagos prociban KÉT DARAB TELJES PROCI VAN...a HT pedig az éppen nem használt utasításfeldolgozó egységekből csinál egy második procinak látszó tárgyat...mivel soha nincsen minden egységből szabad készlet, ez a második proci soha nem lesz teljes értékű...ergo lassabb lesz...
Attól még igen jól használható a gyakorlatban...
-
csizs
aktív tag
már leegyeztem, de miér fűtene egy 512-es norti?
-
csizs
aktív tag
és mit szóltok ehez a procihoz?Jól megy?Megéri megvenni?
-
ANT
őstag
Nekem ilyen processzorom van. Milyen konvertálási eredmény érdekelne? Ha az össz.időre vagy kíváncsi: nálam 2pass tömörítés aviba Gordian Knot-tal kb. annyi ideig tart, mint a film hossza. (De majd estefelé írhatok pontosabb értéket is, ha érdekel!)
#4-re: a 3,4 GHz-es 478-as nem Northwood, hanem Prescott!
[Szerkesztve] -
csizs
aktív tag
pedig elméletileg nem kellene sokkal lassabnak lennie tösszálas futtatási környezetben.Ennek mi az oka? Egy kicsit elkeserített a dolog, hogy nem is olyan yóóóó ez a 3.4-es, de a 478-asok csúcsa, ha jól emlékszem ugyebár.És ráadásul noorti magos nem is prescott. Van még egy kérdésem a jövőre debütáló 3.6os cerka 512 kessel sokkal lassabb lesz, mint ez az intel, vagy hasonló szinten lesznek. yóó persze az prescoot, dez meg norti, de 512 kesss az már szép.
-
csizs
aktív tag
köszi
-
csizs
aktív tag
Szóval:
Én most veszek egy 478-as 3.4-es intelt. Arra lennék kíváncsi a virtuális szál feldolgozoás sokban lassabb.-e, mint maga a dual magos procik.Persze azonos órajelre és hasonló tulajdonságok alapján kérdezem, nem pedig, hogy van-e gyorsabb nála. Persze fejlettebb technika, de és nagyon kíváncsi vagyok rá.Tudom még nem sok többszálon futó program van, de pl film konvertálásra már használható. Pl az ottnai eredmények érdekelnének. és a többi
Új hozzászólás Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- World of Tanks - MMO
- Búvárkodás
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- AMD Ryzen 7 7800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- i7-840QM processzor (4 mag, 8 szál, 1,87-3,2 GHz, 8 MB cache) - csomagküldés 1070 Ft-tól
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Top Ár!!! i9-14900k
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
- Apple iPhone 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi