- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edorn
senior tag
válasz
oberschurke #128 üzenetére
Két pálya van összesen. Most jön a harmadik a közeljövőben.
-
Edorn
senior tag
Újra elkezdtem játszani, viszont bejött egy (számomra) új bug:
A textura el-el tünedezik, majd visszajön. Fákról, falakról, bokrokról, emberekről... Kb mindenről. De nem egyszerre mindenről, hanem egy adag tágyról eltűnik, majd pár másodperc múlva visszajön... Megyek kicsit, és megint egy adag (terep)tárgyról eltűnik, majd szinte rögtön vissza is jön... Mitől lehet ez és hogyan lehet orvosolni?Videokártya driver: legfrissebb
AMD Ryzen 5 3600 3.60GHz AM4, SAPPHIRE RX580 4GB, EX2220 (1920x1080), crucial MX500 SSD, CRUCIAL 16GB Ballistix DDR4 3200MHz, MSI B450 GAMING PLUS -
Edorn
senior tag
válasz
adakiller #87 üzenetére
Csapattárs keresésre Magyar csoportok:
https://discord.gg/ZdxaKQW
https://discord.gg/tmJNeec -
Edorn
senior tag
válasz
Heroes fan #83 üzenetére
Igen lehet egyedül is.
Van erre külön játékmód is (ahol mindenki egyedül van), de lehet menni egyedül 2-es, 3-as csapatok ellen is.
-
Edorn
senior tag
Az egyszemélyes játékmódnál van valami időkorlát, vagy kivonási pont?
Most vettem a játékot és párat játszottam így a 10 magányos vadász egy pályán.
Szépen haladtam, levadásztam ezt-azt, aztán egyszercsak összeestem és meghaltam... az életerőcsíkomból még fekve is volt egy blokknyi. Egy másik vadász nyírt ki, csak ezt nem mutatja a játék, vagy letelt az idő, vagy mi???
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Autós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Adobe Photoshop
- Mikrotik routerek
- Windows 11
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest