- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
BusinessGuy
őstag
GT5 Pro-nak tudnia kéne, GT3 Pro is tudta, órán inditott kerékpáros mérés esetén mindig megállt ha megálltam. Én stravára szinkronizáltam health appból abban tökéletesen mutatta mennyi volt az össz idő mennyi volt a valós megállás nélküli idő,láttam hol mikor álltam stb... Beállitani sem kellett, automatikusan igy volt.
-
Thomboy83
tag
A Huawei Watch Gt 4-ben benne van ez a funkció a futásnál használom is, és az a neve hogy Automatikus szünet és ahogy néztem a Szabadtéri kerékpározásnál is írja a menü. Edzés/Szabadtéri kerékpározás és ott oldalt a 2 pontra nyomsz és akkor bemegy a beállításokba és ott lefele görgetsz és ott kellene lennie az automatikus szünet menüpontnak és abba belépsz és ott be lehet kapcsolni ezt a funkciót. Azt írja a készülék automatikusan megállítja az edzést,ha azt észleli, ha ön megállt, és folytatja amikor ön újrakezdi. Gondolom erre gondoltál amikor írtad hogy szünetelteti az edzést amikor megállsz például a piros lámpánál. Nálam ezt futásnál így is csinálja amúgy.
#54gyuri2008 Most néztem éppen hogy a MM oldalán ismét írja hogy rendelhető a szilikon szíjas modell a Pro-ból.
-
z0d1AK
nagyúr
Mire vagy pontosan kíváncsi, mivel mérnél? Mert ha telefonnal követnéd a tevékenységet és a Health app mérne, akkor releváns a kérdésed.
Ha az órán mérnéd, akkor az app ilyen jellegű funkcionalitása lényegtelen. Auto-lap a funkció neve amit keresel Nem tudom HUAWEI-ek tudják-e, a Garminokon van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Makulátlan, új állapotú Garmin Forerunner 255 music fekete
- Apple watch Ultra 2 black edt 2027.11.07 Apple jótállás+ Apple Care +
- Apple Watch SE2 / 44mm / Midnight / Black Sport / Cellular (99%)
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Új, felbontott Garmin Vívomove 3S Sport Rosegold Sand okosóra - 2 év bolti garival! -
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest