- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 11 - népalma
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Másfél évtizedre kitiltották a BOE-t Amerikából
- Végleges az új Pebble órák formája és tudása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habbal
újonc
Nem rég vettem egy Huawei P7-es telót, ám az a próblémám vele hogy fejhallgatóval maximum hangerőn is nagyon halkan szól.
Első körben kipróbáltam a google play-ről letölthető különböző volume boost-okat: Volume+, Volume Booster, Easy Volume Booster stbstb., ám ezek egyike se segített a max hangerő növelésében.
Aztán egy jó barátom tanácsát követtem, akinek a Huawei P6-sával volt ugyanez a problémája: root-oltam a telefont, felraktam a Viper4Andoir FX-et és telepítettem annak a hangkártya driver-ét. Szinték sikertelen próbálkozás volt.
Körbe olvastam különböző fórumokon, volt ahol azt javasolták hogy töröljük a root-ból a system/etc/audio/code könytárat, és rebootoljak. Ez se segített.
Valamelyik volume booster proginál azt írták hogy ezek az app-ok egy bugra épültek amit a 4.1 (nekem 4.4.2-es verzió van fent) után javítottak az Androidban, viszont engem marhára zavar hogy tömegközlekedésen nem hallom rendesen a zenét. Zárt fejhallgatóm van, szóval az biztosan nem a probléma forrása, fülhallgató szóba se jöhet mert kiesik a fülemből. Sokan mások is panaszkodnak erre a hangerő problémára, és amennyire én tudom valamilyen EU szabvány miatt kellett lekorlátozni...
Azon is elgondolkoztam hogy visszaviszem a telefont, de ha valóban szabvány korlátozásról van szó akkor nem sok értelme van. Remélem valaki tud segíteni nekem, előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Óra topik
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest