Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sznepi
csendes tag
válasz
Degeczi #11215 üzenetére
Értem, köszi. Csak furcsa lenne, mert abszolút nem a lineáris romlás volt, mint amit megszoktam ezeknél az akksiknál, hanem kvázi napról-napra változott
bár most leosztottam a mostani töltést, és 5,6-ra jött ki a napi merülés. Nem is ez a vészes, hanem, hogy ez max 80%-os töltöttségtől indul
-
Sznepi
csendes tag
Sziasztok! Kb egy éves Bipem olyat produkál néhány hónapja, hogy nem lehet 100-ra tölteni (pontosabban lehet, de 80 fölött csak felmelegszik az óra, és kb fél óra alatt szépen lassan lemerül 80 környékére), ezek után pedig napi ~10%-ot merül (előtte 4-5% volt ugyanazzal a használattal). Lurdys vásárlás, még wayteq-garis, szerintetek érdemes visszavinni? Nem tudom, hány cellás az akkumulátor, esetleg elmehetett egy cella, erre tudok gondolni. Resetet próbáltam, de csak órán, mifitről nem szedtem le, stb... de gyanakszom a hw hibára a tünetek miatt. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali fotós kérdések órája
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Apple MacBook
- LEGO klub
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest