Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tiger.
nagyúr
Ma nagyon megijedtem, rá nézek az órara azt látom gps frissítés, mondom baz le van tiltva a frissítés. Halistennek ennyit csinált.
-
Tiger.
nagyúr
Van olyan app, ami tudja azt, hogy egy idő után lekapcsolja a világítást, megadott időben meg vissza? Mifit az szarik bele, ahogy a notify is.
-
Tiger.
nagyúr
Azt sem értem a mifitben be van állítva hogy 22-ig használja a világítást, de 8-tol újra kéne mennie, de nem megy miért?
-
Tiger.
nagyúr
A mifit nem tudja azt, hogy beállított időben nem jelezzen értesítést?
-
Tiger.
nagyúr
Na és erre?
-
Tiger.
nagyúr
Árulja már el valaki, hogy ráksánkérosmályhápogással tudom azt megcsinálni, hogy 8-22-ig kapják értesítést, illetve a világítást eddig használja. Azt tudom a mifitben a világítást tudom állítani, a notifyvel az értesítést, eddig akár mit csinálok, nem jó. Ha általában ki kapcsolja akkor nem kapcsolja vissza, a világítást mozgásra.
-
Tiger.
nagyúr
Az normális, hogy egyik nap 1% a másik nap4%-ot merül?
-
Tiger.
nagyúr
Nem kell hozzá mifit sem notify.
-
Tiger.
nagyúr
Aki használja ezt a notifyt, árulja már el hogy kell azt meg csinálni, hogy ha letelik az idő ne zavarj modbol, akkor utána pl a világítás kezmozgasra működjön. Mert 22-tol 7-ig valóban némít, de utána, értesítések már mennék, csak a világítás nem.
-
Tiger.
nagyúr
Ez a dnd smart mi is pontosan? Automatara van rakva. Elvileg pihenőre rakja az órát?
-
Tiger.
nagyúr
Sztem valamit elrontottak, mert úgy kellett volna hogy leszedi a mifitett, gadget fel rak csatlakozik, kezelőből a 3 file, utána a régi mifitt felrak, gadget is fent van, utána ha csatlakozott a mifit akkor le lehet csatlakozni a gadgetről és jó lesz.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
Gergely1978 #1211 üzenetére
Valamit akkor nem jól csináltál. De én itt nem írtam le hogyan kell.
-
Tiger.
nagyúr
Most kaptam a hírt, hogy működik az óra az én leírásommal és igaz eggyel előtti mifittel, de működik. Mindenki döntse el hogy mit akar.
-
Tiger.
nagyúr
Na elkezdte a tag 3, 7es mifittel csinálja.
-
Tiger.
nagyúr
Állítólag van egy egyszerűbb mondja, azt olvastam angolra kell átállítani utána magyarra és jó lesz, hogy ez mennyire igaz nem tudom.
-
Tiger.
nagyúr
Új mifitt van a playen, egy tagnak utána tégla is lett a facebook csopibol, hogy lehet letiltani, hogy ne frissítsen?
-
Tiger.
nagyúr
Ez mit csinál?
-
Tiger.
nagyúr
válasz
vinczetibor #890 üzenetére
Enyémet téglásította, de sajnos nem volt választásom, akitől vettem csinált egy factory resetet, én már úgy kaptam meg az órát hogy a mifit elkezdte frissíteni, erre a verzióra, de hála a gadget bridgenek vissza hoztam
-
Tiger.
nagyúr
-
Tiger.
nagyúr
Egyébként azt nem lehet megcsinálni, hogy egyből jelezzen? Mert az üzenet is kb 5s bár úgy van beállítva, hogy egyből rezeg 1-et, utána meg 5s mire látom is, hogy mi jött.
-
Tiger.
nagyúr
Egy valamit még nem értek, ha notifirol használja az időjárást, akkor magyar de nem automatikus a hely, mifiten automatikus de nem magyar. Megoldás?
-
Tiger.
nagyúr
Én ezt a gadgettel gyorsan megtudom csinálni. Amúgy úgy fest a dolog nem szabad resetelni az órát, mert utána a mifit teglasitja.
-
Tiger.
nagyúr
Itt egyébként nem meri sehol sem, hogy mennyi ideje volt töltve az óra?
-
Tiger.
nagyúr
Van egy olyan cucc a playen hogy amazfit bip watchface, hogy tudom használni?
-
Tiger.
nagyúr
Sikerült életet adni az órában gadgetbridge keresztül egy másik telefonnal, viszont amint mifittel csatlakozok hozzá, ugyan az a kép fogad. Miért?
-
Tiger.
nagyúr
Arra válaszoljon valaki, ha ki kapcsolja az órát, és utána vissza egyből osszekapcsolodik, akár repülő modbol is? A pebblenek ez nem okoz gondot.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
gyemipapa #1060 üzenetére
Téged sem értelek, játszod itt a majer Jancsit. Ez az óra kínai, meg is milyen leírásrol beszélsz? Össze vissza írkalnak róla mindent, valahol azt írják van benne light sensor, valahol már nincs és sorolhatnam, azért van a fórum hogy kérdezzek nem? Ha nem megy az értelmes válsz. Akkor gondolom tudod...
-
Tiger.
nagyúr
Az ékezeteket, hogy rakjatok bele? Notifin keresztül?
-
Tiger.
nagyúr
De komolyan kérdeztem, mi a probléma ezzel, a Garminal meg ertem is.
-
Tiger.
nagyúr
Mi az előnye, haszna az órában a gps-nek?
-
Tiger.
nagyúr
Ez csinálta az sw, resnel.
Leszedtem azt a 3filet, felrakzam a telefonra. A mifit fentvolt, be kapcsoltam a lathatosagot. A notifivel betaloztam amit kellett és 99%-nal ezt csinálta.
A gadget azt nem lehet leszedni a playrol, külön leszedtem, és ott elvileg látta az órát, azt írta csatlakozás essexplorelbol megnyitottam a filét, fel is jött a gadget apó de semmit nem csinált. -
Tiger.
nagyúr
Nekem eddig semmi pozitív tapasztalatom nincs erről az óráról. Sőt egyenlore egy nagy kulanak tartom az egészet, frissíti magát és téglát csinál magából. A pebble merfoldekkel jobb.
-
Tiger.
nagyúr
Valaki rakott már rá ilyet tpu filmet?
-
Tiger.
nagyúr
Ez érdekes amazfithez írja a szijat, de ezek 22mmsek az óra meg 20mm
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest